Bosanma, cocuklar, ayri sehirler

MayisPapatyasi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2015
890
814
103
Merhaba. Bosanma protokolunu imzaladik. Ikimizde bir cocugun velayetini aldik. 2 cocugumuz var. Haftasonlari gorus gunu olacakti. Ama simdi babalari farkli bir ilcede yasamak istiyor. Buradan 1 saat uzakta. Bosanip boyle bir uzaklikta olan var mi. Cocuklarin anne ya da baba ile gorusmesi nasil oluyor?

İki kızımın velayetini de ben alıyorum..Babaları İstanbul'da yaşıyor biz kizlarimla 2.5 saat mesafede başka sehirdeyiz.. İstediği haftasonu gelip sabahtan akşama çocuklarla vakit geçiriyor.. Kısa ara tatillerde biz İstanbul'da kalıyoruz yaz tatilinde büyük kızımla tatile gittiler..Anlasmali olduğundan çocuklar acisindan iyi olacağını düşündüğümüz şekilde planlamalarla devam ediyoruz..Anlamadığım çocukları neden ayırdığınız..Üzücü bir durum bence.

Ben de cocuklarimi birakmak istemiyorum. Ama karsimda bencil, sadece bana zarar vermeye calisan bir adam var. Ve ben artik psikolojik olarak iyi hissetmiyorum. Ayrilmayi o kadar cok istememe ragmen israrla bosanmiyor. Cocuklarimla ilgilenemiyorum, yemek yapasim bile gelmiyor hayattan soguttu beni. En sonunda velayeti isteyerek ayrilmayi kabul etti. Ben de bakacagindan eminsen veririm dedim. Bakarim dedi. Zaten bosandiktan sonra bakamadigini anlarsam geri alirim. Simdi verdim diye cocugumu tamamen biraktigim anlamina gelmiyor.
Hem ayni yerde yasasaydik cok sık gorusebilecektik. Simdi baska ilceye gececegini soyledi. Ben de o zaman ikisi de bende kalsin dedim, belki bakamayacgini anlayip geri verebilir. Su an zor bir durumda kaldim.

Çocuklar kaç yaşında ve çocuklar ne istiyor.

Çocuklar kaç yaşında ve çocuklar ne istiyor.
Cocuklar 4 yas ve 9 yas. Buyuk olan zaten zorla goturulecek yasta degil gitmez yani. Kucuk olani istiyor o yuzden. O da beni tercih eder tabi. Ama olay cikariyor cocuklarin onunde. Zorla alacagim filan dedi bir keresinde cocuklar korktular. Simdi kavgaya tartismaya girmek istemiyorum

Bir saat mesafe lafı edilecek bir şey değil, büyükşehirlerde yaşayanlar için aynı şehir gibi bir şey.

Yalnız anladıgım kadarıyla 4 yaşındaki çocuğu babasına bırakacaksınız. Çocukta ciddi etkileri olabilir anneden ayrılmanın. İlle de mecbursunız ve adamın zaten bakamayacağını geri vereceğini düşünüyor olsanız bile ne olursa olsun 4 yaşında çocuk anneden ayrılamaz.

istediği kadar istesin 4 yaşında bebe verilmez ablacım kafayı mı yedin. Ayrılmıyor ne demek çekişmeli açarsın davani. Psikolojin bozuksa profesyonel destek alabilirsin bunun çözümü çocuğu bırakmak mi yani?

Söylediğiniz şey o kadar saçma bı bahane ki.varsin on yıl sürsün dava nasi vazgectiniz bir çocuğunuzdan

Boşanmamak için çocuk velayeti istiyor olabilir mi? Benim 13 ve 4 yaşında kızlarım.. İlk ayrılmak istediğimi söylediğimde çocukları alırım senden dedi.. Nerenle bakacaksın çocuklarına dediğimde ben bulurum bakacak birisini demişti.. Protokol hazırlanırken o da biri bende biri sende olsun velayet ama çocuklar seninle kalsın gibi bir şeyler dedi.. Üstünden zaman geçip net olduğumu anlayınca da itiraf etti çocukları senden alacak değildim ama boşanmadan vazgeçersin diye öyle söyledim demişti... Erkekler bir tarafları tutuşunca değişik oluyorlar.. Hele ki yerinizde olsam 4 yaş çocuğu kendimden asla ayırmazdım.. Zaten avukatım da protokole çocuklar henüz küçük olduğundan annenin bakımına, yoğun ilgisine ve sevgisine muhtaç durumdadır. Bu nedenle çocuğun üstün yararı gereği velayetinin annesine verilmesi kararlaştırılmıştır yazdı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…