- 14 Kasım 2015
- 890
- 814
- 103
- Konu Sahibi MayisPapatyasi
-
Mesaj tekrarıNiye bıraktınız diğer çocuğunuzu ???
Çocuklar kaç yaşında ve çocuklar ne istiyor.Ben de cocuklarimi birakmak istemiyorum. Ama karsimda bencil, sadece bana zarar vermeye calisan bir adam var. Ve ben artik psikolojik olarak iyi hissetmiyorum. Ayrilmayi o kadar cok istememe ragmen israrla bosanmiyor. Cocuklarimla ilgilenemiyorum, yemek yapasim bile gelmiyor hayattan soguttu beni. En sonunda velayeti isteyerek ayrilmayi kabul etti. Ben de bakacagindan eminsen veririm dedim. Bakarim dedi. Zaten bosandiktan sonra bakamadigini anlarsam geri alirim. Simdi verdim diye cocugumu tamamen biraktigim anlamina gelmiyor.
Hem ayni yerde yasasaydik cok sık gorusebilecektik. Simdi baska ilceye gececegini soyledi. Ben de o zaman ikisi de bende kalsin dedim, belki bakamayacgini anlayip geri verebilir. Su an zor bir durumda kaldim.
Cocuklar 4 yas ve 9 yas. Buyuk olan zaten zorla goturulecek yasta degil gitmez yani. Kucuk olani istiyor o yuzden. O da beni tercih eder tabi. Ama olay cikariyor cocuklarin onunde. Zorla alacagim filan dedi bir keresinde cocuklar korktular. Simdi kavgaya tartismaya girmek istemiyorumÇocuklar kaç yaşında ve çocuklar ne istiyor.
istediği kadar istesin 4 yaşında bebe verilmez ablacım kafayı mı yedin. Ayrılmıyor ne demek çekişmeli açarsın davani. Psikolojin bozuksa profesyonel destek alabilirsin bunun çözümü çocuğu bırakmak mi yani?Cocuklar 4 yas ve 9 yas. Buyuk olan zaten zorla goturulecek yasta degil gitmez yani. Kucuk olani istiyor o yuzden. O da beni tercih eder tabi. Ama olay cikariyor cocuklarin onunde. Zorla alacagim filan dedi bir keresinde cocuklar korktular. Simdi kavgaya tartismaya girmek istemiyorum
Söylediğiniz şey o kadar saçma bı bahane ki.varsin on yıl sürsün dava nasi vazgectiniz bir çocuğunuzdanBen de cocuklarimi birakmak istemiyorum. Ama karsimda bencil, sadece bana zarar vermeye calisan bir adam var. Ve ben artik psikolojik olarak iyi hissetmiyorum. Ayrilmayi o kadar cok istememe ragmen israrla bosanmiyor. Cocuklarimla ilgilenemiyorum, yemek yapasim bile gelmiyor hayattan soguttu beni. En sonunda velayeti isteyerek ayrilmayi kabul etti. Ben de bakacagindan eminsen veririm dedim. Bakarim dedi. Zaten bosandiktan sonra bakamadigini anlarsam geri alirim. Simdi verdim diye cocugumu tamamen biraktigim anlamina gelmiyor.
Hem ayni yerde yasasaydik cok sık gorusebilecektik. Simdi baska ilceye gececegini soyledi. Ben de o zaman ikisi de bende kalsin dedim, belki bakamayacgini anlayip geri verebilir. Su an zor bir durumda kaldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?