Bosanma, cocuklar, ayri sehirler

anlamıyorum anlamayacağım
ne nasıl yani hangi çocuğunu kıyar verir insan
4 yaşındaki çocuğunuz birde hee? 10 yaşında kızım var hala bişey oldu mu anne anne diye peşimde

yemek bile yapamıyorum diyorsunuz da sizde kalan çocuğa yemek yapacaksınız dimi
aileniz nerde

Ailem yanimda degil, avukatim da bir cozum sunmadi. Evet psikolojim yerinde degil kabul ediyorum ama duzelmeye calisiyorum care ariyorum. Yargilamak yerine fikir verin istedim.
Cekismeliye giremem, karsimda cok kotu bir insan var. Cocuklarin psikolojisi biter surec icinde.
Sonradan dava acip almayi denicem cunku su an sureci bozacak bir sey yaparsam artik kendimde bu gucu bulamam

Herkesin kocası kötü ablacım, kim şahane adamdan boşanıyor kierkeklerin klasik tehdidi çocukları alırim, nah alır sakın verme çocugunu. Al çocuklarinı çik git, dava sürerse de avukat yürutür. Bu avukatı da değiştir, amma miymıntıymışsilkelen biraz kendine gel.

Aslinda su an yorumlarinizla biraz kendime geldim. Zaten sirf bosaniyim diye mallarin bile cogunu verdim. Simdi edevletten baktim da 1 ay sonraya durusma gunu vermis. Adli tatilden dolayi sanirim. Bu 1ay icinde ikna etmeye calisicam. Mallari degil de cocugumu biraksin diye

Cekismeli davadan cok korkuyorum. Bir suru iftira atacak, kotu anne ilan edecek. Bana zarar verecek her seyi yapacak. Cunku oyle bir insan. Diaridan efendi gorunur ama ailesine her turlu kotulugu yapar. Cocuklarim da bu cirkinlesmelere sahit olsun istemiyorum.

Muhtemelen sizi vazgeçirmek amacıyla yola taş koymak için yapmış,Dava bitince çocuğu geri size verir,son ana kadar vazgeçirmek için debeleniyor...7 kat yabancı mi babası biraz bi baksın siz haftada 2 gün falan gidin görmeye zorluğunu anlayıp geri size verecek bence...Boşansan bir dert, çocuklarım için katlaniyorum desen bahane der buradaki hanımlar,ee böyle pislik çıkarıyorlar işte..

Malları da vermeyin bence,mahkemede kabul etmeyin..Neden veriyorsunuz ki mal alırsanız çocuklara da bakabilirsiniz

Verme kız sakın para mal nah alır... hiçbir şey verme sakın, muhattap da olma ac davanı avukatın haklısın. Ne dil dokeceksin o pice, senin yalvarmandan güç alıyordur, biraz dik dur sal avukatını ebesininkini tersten göster.

Mallari ortak bolduk. Taki, mehir, nafaka gibi kadinin almasi gereken ekstra seyleri almadim. Ben de calisiyorum. O yuzden cocuklarima bakabilirim. Bu bahsettigim insan da sozde cok dindar namaz kilan biri. Ama kadinin malini yemeye gelince dindarliklari kayboluyor nedense.
Yabi 3 kurus mal icin ugrasasim yok ama cocugum icin eger kabul etmezse cekismeliye dondurebilirim.
Bir de bende babasiyim. Benden cocuklarimi ayirmaya calisiyorsun. Bencillik yapan sensin, diyor, beni sucluyor.

Çocukları ayırmayın istediğin zaman gelip görebilirsin, onlar da sana gelir,biz ayrılıyoruz diye çocukları sana göstermeyecek değilim falan deseniz.. Ki en sağlıklısı bu yani baba ile de iletişim içinde kalmalılar.

Bu adam sizi mahvetmiş, 4 yaş çocuğu da mahveder. 4 yaş minicik. Annesiz ne yapsın, siz o yaşınızda bu adamla başa çıkamadınız. O çocuk nasıl uğraşsın. Yapmayın lütfen

Lütfen ama lütfen çocuğunuzu vermeyin. Benim bile buradan içime bir taş oturdu. Yazık o yavrucağa daha henüz 4 yaşında bebek sayılır. Sizin kokunuz, şevkatınız olmadan nasıl tutunacak hayata nasıl gülecek yüzü? Çok üzüldüm inanın. Lütfen bir anlık ümitsizlik ile böyle bir hataya düşmeyin.

Mesafe babalık yapmaya engel bir durum değil Aynı şehirde görmekten kacinanlar var .Hayırlısı olsun

Çok kötü insana 4 yaş bebegi vermeyi isteyince, yemek bile yapmayınca oluyor ama dimi.
Kimse kusura bakmasın dünyaya getirdysnz bakacksnz öyle bir adama vermek kolay olani

Bu yorumu yapanın çocuğu yok sanırım ama nerdeyse o yaşlarda bebegnz var. Nasıl haftada 2 gün görün diyeblyrsnz. Valla ya ben anne değilim ya da sizler

Ebeveyn değilim ama yorumları görünce yazmak istedim. Konu sahibi güle oynaya kendi rahatı için çocuktan vazgeçmiş gibi bir sürü yorum okudum. Bu kadar acımasızca eleştirilmeyi böyle zor bir zamanda hak etmiyor diye düşünüyorum. Bu aşamaya gelene kadar kendi içinde zaten yeterince savaş vermiştir, bir de üzerine bu şekilde duyarsız kendi çocuğundan kolayca vazgeçen bir anne olarak üstüne yüklenilmesi onun için çok yıkıcı olsa gerek.
Soruya cevap, abim boşandı kızının velayeti eşinde kaldı (o dönem çocuk 2 yaşındaydı), eski eşi 6 saat uzaklıktaki bir ilde yaşıyor. Abim her vakit bulduğunda gidiyor, tatillerin tümünde çocuk babası ile kalıyor, annesi bu durumu olumlu karşılıyor. Yani olay tamamen babası ile anlaşmanıza bağlı. Saati saatine dikkat edip bu saatler arasında görebilirsin diyen ebeveynde var istediğin kadar vakit geçirebilirsin diyen ebeveynde var.
Sizi anlamakla birlikte inşallah kardeşler ayrılmazlar, orta yolu boşanmadan önce bulursunuz diyorum. Avukat biraz daha dişli olsa daha iyi olurmuş, 4 yaşındaki kız çocuğu üstelik baba ile yaşayamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…