- 28 Mart 2018
- 5.655
- 13.291
- 248
- Konu Sahibi MayisPapatyasi
-
Ailem yanimda degil, avukatim da bir cozum sunmadi. Evet psikolojim yerinde degil kabul ediyorum ama duzelmeye calisiyorum care ariyorum. Yargilamak yerine fikir verin istedim.
Cekismeliye giremem, karsimda cok kotu bir insan var. Cocuklarin psikolojisi biter surec icinde.
Sonradan dava acip almayi denicem cunku su an sureci bozacak bir sey yaparsam artik kendimde bu gucu bulamam
Aslinda su an yorumlarinizla biraz kendime geldim. Zaten sirf bosaniyim diye mallarin bile cogunu verdim. Simdi edevletten baktim da 1 ay sonraya durusma gunu vermis. Adli tatilden dolayi sanirim. Bu 1ay icinde ikna etmeye calisicam. Mallari degil de cocugumu biraksin diyeHerkesin kocası kötü ablacım, kim şahane adamdan boşanıyor kierkeklerin klasik tehdidi çocukları alırim, nah alır sakın verme çocugunu. Al çocuklarinı çik git, dava sürerse de avukat yürutür. Bu avukatı da değiştir, amma miymıntıymış silkelen biraz kendine gel.
Muhtemelen sizi vazgeçirmek amacıyla yola taş koymak için yapmış,Dava bitince çocuğu geri size verir,son ana kadar vazgeçirmek için debeleniyor...7 kat yabancı mi babası biraz bi baksın siz haftada 2 gün falan gidin görmeye zorluğunu anlayıp geri size verecek bence...Boşansan bir dert, çocuklarım için katlaniyorum desen bahane der buradaki hanımlar,ee böyle pislik çıkarıyorlar işte..Ailem yanimda degil, avukatim da bir cozum sunmadi. Evet psikolojim yerinde degil kabul ediyorum ama duzelmeye calisiyorum care ariyorum. Yargilamak yerine fikir verin istedim.
Cekismeliye giremem, karsimda cok kotu bir insan var. Cocuklarin psikolojisi biter surec icinde.
Sonradan dava acip almayi denicem cunku su an sureci bozacak bir sey yaparsam artik kendimde bu gucu bulamam
Malları da vermeyin bence,mahkemede kabul etmeyin..Neden veriyorsunuz ki mal alırsanız çocuklara da bakabilirsinizAslinda su an yorumlarinizla biraz kendime geldim. Zaten sirf bosaniyim diye mallarin bile cogunu verdim. Simdi edevletten baktim da 1 ay sonraya durusma gunu vermis. Adli tatilden dolayi sanirim. Bu 1ay icinde ikna etmeye calisicam. Mallari degil de cocugumu biraksin diye
Aslinda su an yorumlarinizla biraz kendime geldim. Zaten sirf bosaniyim diye mallarin bile cogunu verdim. Simdi edevletten baktim da 1 ay sonraya durusma gunu vermis. Adli tatilden dolayi sanirim. Bu 1ay icinde ikna etmeye calisicam. Mallari degil de cocugumu biraksin diye
Bu adam sizi mahvetmiş, 4 yaş çocuğu da mahveder. 4 yaş minicik. Annesiz ne yapsın, siz o yaşınızda bu adamla başa çıkamadınız. O çocuk nasıl uğraşsın. Yapmayın lütfenAslinda su an yorumlarinizla biraz kendime geldim. Zaten sirf bosaniyim diye mallarin bile cogunu verdim. Simdi edevletten baktim da 1 ay sonraya durusma gunu vermis. Adli tatilden dolayi sanirim. Bu 1ay icinde ikna etmeye calisicam. Mallari degil de cocugumu biraksin diye
Çok kötü insana 4 yaş bebegi vermeyi isteyince, yemek bile yapmayınca oluyor ama dimi.Ailem yanimda degil, avukatim da bir cozum sunmadi. Evet psikolojim yerinde degil kabul ediyorum ama duzelmeye calisiyorum care ariyorum. Yargilamak yerine fikir verin istedim.
Bu yorumu yapanın çocuğu yok sanırım ama nerdeyse o yaşlarda bebegnz var. Nasıl haftada 2 gün görün diyeblyrsnz. Valla ya ben anne değilim ya da sizlerMuhtemelen sizi vazgeçirmek amacıyla yola taş koymak için yapmış,Dava bitince çocuğu geri size verir,son ana kadar vazgeçirmek için debeleniyor...7 kat yabancı mi babası biraz bi baksın siz haftada 2 gün falan gidin görmeye zorluğunu anlayıp geri size verecek bence...Boşansan bir dert, çocuklarım için katlaniyorum desen bahane der buradaki hanımlar,ee böyle pislik çıkarıyorlar işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?