- 10 Nisan 2014
- 43.979
- 116.738
- 798
- Konu Sahibi MayisPapatyasi
-
Miss sen avukat olsaydın vayyy erkeklerin haline. Ciğerlerini sökerdin mahkemedeVerme kız sakın para mal nah alır... hiçbir şey verme sakın, muhattap da olma ac davanı avukatın haklısın. Ne dil dokeceksin o pice, senin yalvarmandan güç alıyordur, biraz dik dur sal avukatını ebesininkini tersten göster.
Çünkü 2 haftada getireceğini düşünüyorum o yüzden,sizde sınanmadığınız hayatlardan ahkam kesmeyin...Bu yorumu yapanın çocuğu yok sanırım ama nerdeyse o yaşlarda bebegnz var. Nasıl haftada 2 gün görün diyeblyrsnz. Valla ya ben anne değilim ya da sizler
Ahkami kesen sizsiniz boş yorum yapıp kadının aklını bulandıranÇünkü 2 haftada getireceğini düşünüyorum o yüzden,sizde sınanmadığınız hayatlardan ahkam kesmeyin...
Kadının zaten zor gününde ne biçim annesin diye saydırmadım diye ahkam mı kestim...Valla siz totonuzu yaya yaya yatarken ben tek başıma 2 çocuk büyütüyorum,o yüzden boş yapmayın..Ahkami kesen sizsiniz boş yorum yapıp kadının aklını bulandıran
Sizin bu üslupla yetistirdgnz çocuklara üzülüyorum sadece.Kadının zaten zor gününde ne biçim annesin diye saydırmadım diye ahkam mı kestim...Valla siz totonuzu yaya yaya yatarken ben tek başıma 2 çocuk büyütüyorum,o yüzden boş yapmayın..
Valla g.te bile Toto demişim o kadar mükemmel bir üsluptayım varın gerisini siz düşünün...Siz kendi çocuğunuzun derdine yanın sizin gibi ahkam kesen büyük konuşan, insanların zor dönemlerinde daha da kötü hissettiren bir annesi var Allah başka dert vermesin ona...Sizin bu üslupla yetistirdgnz çocuklara üzülüyorum sadece.
Çocuğum var siz bir yerinizi yayarak çocuk bakmaya alismisiniz ki herkesi siz saniyrsnz
Beni sevmiyor, cocuklarini sevdgigi icin daha iyi davranirSenin kocaman kadin olarak cekemedigin beraber hayat sürdüremeyecegin bir adama 4 yasinda cocuk birakacaksin öyle mi. Ok.
Keşke o çocukları hiç doğurmasaydınız.Beni sevmiyor, cocuklarini sevdgigi icin daha iyi davranir
Ya 4 yasinda cocugu nasil veriyorsunuz ???? Hayret bisey!Cocuklar 4 yas ve 9 yas. Buyuk olan zaten zorla goturulecek yasta degil gitmez yani. Kucuk olani istiyor o yuzden. O da beni tercih eder tabi. Ama olay cikariyor cocuklarin onunde. Zorla alacagim filan dedi bir keresinde cocuklar korktular. Simdi kavgaya tartismaya girmek istemiyorum
Sonradan dava acip hic bir halt alamazsiniz hayalAilem yanimda degil, avukatim da bir cozum sunmadi. Evet psikolojim yerinde degil kabul ediyorum ama duzelmeye calisiyorum care ariyorum. Yargilamak yerine fikir verin istedim.
Cekismeliye giremem, karsimda cok kotu bir insan var. Cocuklarin psikolojisi biter surec icinde.
Sonradan dava acip almayi denicem cunku su an sureci bozacak bir sey yaparsam artik kendimde bu gucu bulamam
Savasmamak icin size muhtac anne kuzusunuz hemde kiz cocugunu goz gore gore vereceksiniz ? Durusmaya kadar once bir psikiyatriye gidin gerekirse ilac baslayin ve cocuklariniz icin savasin. Iftira atarsa atsin sizin eliniz armut toplamiyor! Onun plani varsa Allahin da plani vardir tevekkul edin ve elinizden geleni yapin.Cekismeli davadan cok korkuyorum. Bir suru iftira atacak, kotu anne ilan edecek. Bana zarar verecek her seyi yapacak. Cunku oyle bir insan. Diaridan efendi gorunur ama ailesine her turlu kotulugu yapar. Cocuklarim da bu cirkinlesmelere sahit olsun istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?