Bosanma, cocuklar, ayri sehirler

Miss sen avukat olsaydın vayyy erkeklerin haline. Ciğerlerini sökerdin mahkemede

Bu yorumu yapanın çocuğu yok sanırım ama nerdeyse o yaşlarda bebegnz var. Nasıl haftada 2 gün görün diyeblyrsnz. Valla ya ben anne değilim ya da sizler
Çünkü 2 haftada getireceğini düşünüyorum o yüzden,sizde sınanmadığınız hayatlardan ahkam kesmeyin...

Ahkami kesen sizsiniz boş yorum yapıp kadının aklını bulandıran
Kadının zaten zor gününde ne biçim annesin diye saydırmadım diye ahkam mı kestim...Valla siz totonuzu yaya yaya yatarken ben tek başıma 2 çocuk büyütüyorum,o yüzden boş yapmayın..

Kadının zaten zor gününde ne biçim annesin diye saydırmadım diye ahkam mı kestim...Valla siz totonuzu yaya yaya yatarken ben tek başıma 2 çocuk büyütüyorum,o yüzden boş yapmayın..
Sizin bu üslupla yetistirdgnz çocuklara üzülüyorum sadece.
Çocuğum var siz bir yerinizi yayarak çocuk bakmaya alismisiniz ki herkesi siz saniyrsnz

Sizin bu üslupla yetistirdgnz çocuklara üzülüyorum sadece.
Çocuğum var siz bir yerinizi yayarak çocuk bakmaya alismisiniz ki herkesi siz saniyrsnz
Valla g.te bile Toto demişim o kadar mükemmel bir üsluptayım varın gerisini siz düşünün...Siz kendi çocuğunuzun derdine yanın sizin gibi ahkam kesen büyük konuşan, insanların zor dönemlerinde daha da kötü hissettiren bir annesi var Allah başka dert vermesin ona...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…