- 21 Temmuz 2012
- 933
- 264
- 323
- Konu Sahibi Munevvergul
-
Yaşadıklarını biliyorum senin kuzum , böyle yazınca da seyirci kalamadım.. Nekadar zor değil mi?Pazartesi günüydü benim duruşmam. Pazar günü kalktım, kuaföre gittim, akşama kadar kardeşimle o cafe senin bu oyun salonu benim gezdim. Eve gelince birkaç uyku hapı alıp uyudum. Uyuyamazdım cünkü. Emindim. Rüyamda yerlere kapanıp deli gibi ağlıyordum, hem ağlayı hem haykırıyordum. Ağlayarak uyandım. Kalbim ağrıyordu. Samimi söylüyorum, fiziksel olarak kalbim ağrıyordu. O kadar cok ağladım ki sesim kısıldı. Hem ağladım, hem isyan ettim... Sonra kalkıp elimi yüzümü yıkadım, namaz kıldım, rahatladım biraz. Makyajımı yapıp kardeşimle gittim adliyeye.
Orda yaşadıklarımı asla unutamam. Asla. Yazarken bile icim sızladı yine. Morg gibi. O kadar soğuk ki duvarlar.
Yıllarca tek vücut olduğun adamla hayatında hiç görmeyeceğin birinin cümleleriyle yabancı oluyorsun.
Acı. Çok acı.
Yaşadıklarını biliyorum senin kuzum , böyle yazınca da seyirci kalamadım.. Nekadar zor değil mi?
Şuan baya kötü oldum sadece biraz empati insanı duyarlı anlamlı yapıyor
Seni seviyorum kuzum üzme kendini kedini sev
8 yıllık bi savaştan cıktım artık hayatımda içki yok ,kumar yok, yalan yok, duygusal şiddet yok, ekonomık şiddet yok 8 yıl herseyını cektım bu adamın karılık yaptım bıtane nur topu gıbı erkek cocuk verdim Allahım izniyle akıllanmadı ben memurken 6 yıl maasımı cekemedım benı 1 mılyona muhtac koydu mıllete neler yedırmıs neler kfayı yemek elde degıl yemedım. oglum vardı sadece onun için tutundum hayata yenıden , 8 yıl boyunca boşanmayı düşünmedım mı coooooookkk. intihar ederım yasayamam dedı yalvardı agladı Allahım dedım kendıme neden ben bu kadar merhametlıyım neden bu kadar safffff. sonra 29 martta anlasmalı boşandık yarım saatte oldu bıttı tuhaf bı duygu cok tuhaf adlıyeden cıktım delı gıbı hıckıra hıckıra agladım bagıra bagıraaa gıttım sıgara ıctım para harcadım ama kalbımdekı sızı gecmedı . sonra boşandıktan hemen sonra ki gün face kullanmayı bılmeyen adam güzel sac sakal traşı olmuş jilet gibi giyinmiş profıl resımlerı koymuş kendıne, şöyle bi güldüm kendı kendıme ınsanlar gercekten insan degılmiş . şimdi ise ben toparlanıyorum yavas yavas ama bu kadar ahh yerde kalmaz acaba o nasıl toparlanacak
Sagolun arkadaslar. Su an yine agliyorumO kadar vicdansiz o kadar ahlaksız bir adamla evlendiğim icin de kendime acıyorum. Simdi de kalkmış altınları arabayı hic bir seyi vermem diyor. Ben ona hic bir hakkımı helal etmiyorum o parayı nasil yiyeceğini dusunuyor Allah onun cezasını versin tecrübeli olan arkadaslar hakim nasil karar verir Allah im sen sabır ver.
Kaset ben de yokonda.
Canım benim teşekkür ederim. Seviyorum kendimi. Geçmişi mi de, yaşadıklarımı da. Hepsiyle yüzleşmeyi hatalarımı da kabullenmeyi öğrendim.
Cok zor ama. Cidden cok zor. Neresinden tutarsan acı. Ne ben anlatabilirim, ne de siz anlayabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?