- Konu Sahibi Munevvergul
-
üzdüm mü seni abla
Ben o konuda kendime pek güvenmiyorum derenYine yanlış bir tercih yapacakmışım gibi bir his var icimde :)
Aman ha Elmayra'cıgım dıkkat!....bu kez duygularının senı esır almasına ızın verme, daha cok mantığınla karar ver...
o mahkeme koridoru, soğuk duvarlar, soğuk insanlar, para alacak verecek hesaplarının döndüğü muhabbetler, mübaşirin ortak paylaştığınız soyadınızla çağırması ve bunu legal olarak son kez duyduğun düşüncesi, hakimin soğuk, duygularından arınmış konuşmaları.. kötü bir ruh hali..
birebir aynı evde evliliği yaşamadık ama şiddetli geçimsizlik ve aile birliğinin temelden sarsılması gerekçesiyle kanun önünde gerçek sayılan kağıt üzerinde evli kalan bir karı koca olarak duruşmada karşılıklı dikildik..
bu bile severken o kadar can yakıcıydı ki..
tek laf edemedim bitti dendikten sonra sinir, kızgınlık, nefret, acı, yangın, sevgi ne varsa içimde esti kavurdu ama tek laf çıkmadı ağzımdan, konuşamadım.. çıktım sigara üstüne sigara yaktım ağladım içimi boşalttım..
geçecek be arkadaşım hep şu hayattan alacağım bir mutluluk var bunu borçlu bana bu hayat diyorum..
Dilerim en kısa zamanda atlatırsın sıkıntılarını..Allah yardımcın olsun..
Mumkun olduğunca başka seyler dusunmeye, yapmaya calıs, kendını meşgul et, dıkkatını dağıt...madema cekısmelıye donuyor sırf sen degıl o da daha cok uzulup, sıkılacak..... av.ın ugrassın bundan sonrasıyla...ıstedıgı kdr tepınsın, estırıp gurlesın, korkunun ecele faydası yok, yaptıklarının bedelını ödetecekler ınş. ona...bu arada arayacak olursa sakın ha tel.ını açıp onunla daha fazla yuz goz olup da canını sıkma..Ne yapmaya calisiyor anlamıyorum. Avukatım var canım ama bıktım artikonun adı bile beni huzursuz etmeye yetiyor
Arkadaslar is cekismeliye kaldıinsallah cok uzamaz iyi ki de bu adamdan cocugum yok diyorum kendime uç kuruş için bunlari yapan kimbilir cocuk olsa ne yapardı. Şeytan her seyi ona bırak Allah ından bulsun ama ne yapacagım bilmiyorum Acikcasi her sey yanına kalsın istemiyorum sizce haksız miyim
E şimdi burda mantık evliliği yapanları da okuyoruz adamlara tahammül edemiyorlar. Sevgi olmayınca evlilik zor iş gibi geliyo
tabıkı de....o da bır gerçek...ben sdc duygu da olsun ama bu nsaatten sonra mantık agır bassın kararlarında diyorum, son soz yıne senın tabii...cunku evlılık hayat arkadaşlığı netıcede; anlaşmak daha onemlı ve zaman ılerledıkce karsılıklı konusabılmek, bır seyler paylaşıp ortaklaşa bır seyler yapabilmek cok daha onem kazanıyor...aradaki bag ancak bu sekılde guclenebılıyor degıl mı?
bu arada alabildiğin kadar al adamdan. bakk ben almadım. sadece ödediğimiz ev borcunun yarısını alıyorum oda 20bin. ev ona kaldı araba ona kaldı, eşyalar on kaldı alsın tepe tepe kullansın gözüm yok. zaten bana kalsa bunlara bile tenezzül etmezdim ama o bana 20 bin tl yi ödemekte sorun çıkartıyor. arabasını satsa borç ödenecek ama lüksünden ödün vermiyor paşamızzzzz. birde bana yazıklar olsun diye mesajlar atıyor daha ne yapacksam adama... birde eksüre verdim 1 ay ödemezsen icraya gidicez dedim. malda gözüm yokta enayi yerine konmak koyuyor valla
Canım cok sevındım kendını ıyı hissetmene, hem yanlış hatırlamıyorsam bosandıktan sonra bır ara onunla gorusmeye devam etmıstın.....buaraya 'napalım yaptığımızın yanlış olduğunu bılıyoruz ama bırbırımızden tam olarak kopamıyoruz dıyordun' en doğrusunu yapmışsın canım, yaşanmış ve oyle veya böyle bıtmıs, hıc ardına donup bakma, pısmanlık hıssetme...ztn gordugum kadarıyla daha sonra ödemede sorun çıkartmasıyla da be menem bırı olduğunu ve aldığın boşanma kararının doğruluğunu bır kez kanıtlamış sana....yenı hayatında mutluluklar&basarılar dılerım cnm..
mantıkta bir yere kadar gidiyor be derenim, en azından benim için öyle aa durumu iyi işi gücü iyi sessiz sakin adam sıkıntı yok deyip gözümü kapatayım evleneyim dediğim zaman hafakanlar basıveriyor bana
öyle cıvık cıvık bir ilişkide değil niyetim ama doğru insan diyorlar ya elbet çıkar karşımıza herhalde.. sürekli birileriyle tanıştırılma, birileriyle görüştürülme derdinde arkadaşlarım ama ben korkuyorum artık ya birine bağlanayım ömür geçireyim düşüncesi korkutuyor beni sanırım, kendimi de çözemedim ki beni çözecek adam nerde
beni hatırlamana çok şaşırdım. seni aylkta alkışlıyorum şu anda
o çoktan kanıtladı zaten doğruluğunu. 1 hafta geçmiyorki sorun çıkarmasın mesajlar atmasın. ama ben algıda güçlük yaşıyorum konsuramıyorum o kadar. tabiiki olan yine bize oluyor oda üzülüyor bende.
Hepinize teşekkürler. Sizleri tanımasamda buradaki paylaşımlarımız ve konuşmalarımız beni çok rahatlatıyor. İyi ki varsınız. çok mutluyum demiyorum ama çok huzurluyum.. demişsin ya piyonist, çok doğru bu lafın. Bende de bir huzur var. Çünkü içimde hep acaba ne yapıcak, ne diyecek, yine sorun çıkartacak mı? diye düşünmekten huzur falan hak getire. Ben sadece Allah'a havale ediyorum. Onu başka ne diyeyim ki. O büyüktür adaletlidir. Artık insanlardan bir beklentim yok, bir tek rabbim var. Her şerde bir hayır vardır. İnşallah hayırlar gelir bizi bulur. Bizim bu dar günlerimizi unutturur. Her gecenin bir sabahı vardır değil mi?Canım biraz zaman geçince anlayacaksınki omuzlarından büyük bir yük kalkmış. evden ayrılalı 4 ay, mahkeme biteli 2 ay, boşanmam kesnleşeli 1 ay oldu. hala aynı benim. ama boşandıktan sonraki ben. çok mutluyum demiyorum ama çok huzurluyum.. çok mutlu değilim çünkü zaman zaman üzülüyorum yaşadıklarıma. ama çok iyiyim. hiç ağlamadım. oysaki hep ağlamak içimden atmak istedim. tek sıkıntım çocuklu arkadaşlarım.. onlara çok imreniyorum bee.
ama onun dışında iyiki evlenmişm ve iyiki boşanmışım. yaşadıklarım beni ben yapan şeyler. keşkelerim pek yok. ama iyiklerim çoookkkk.
İyiki BOŞANMIŞIM, iyiki BOŞAMIŞIM seni.. kal yanlışlarınla şimdi.. bana ettiğin beddualarınla. beni yükselten ama snei gittikçe batıran geri dönen dualarınla. bak ben dimdik ayaktayım. ama sen neredesin, göremiyorum. çok şükür halime.
ben ona beddua etmekten çok kendim için dua ediyorum, sonrada onun için. dilerim sende öyle yapar çok kolay atlatırsın.. istediğin zaman seninle konuşabilirim. bilgine.
Hatırlamaz olur muyum cnm...buradan konuşmuştuk gene hatta...bır de sızın durumunuz da cok enteresan ama gayet akılda yer edıcı yani...sonuçta dıyorsun ki; hala bır sekılde ırtıbatı koparmıyor, ne dıyelım hadi hayırlısı...belkı de yuz goz olmadan ayrıldıgnız ıcın omur boyu arkadaş kalırsınız...
umarım kalırız. çünkü ben kendisini karakter olarak seviyorum ama eş olarak anlaşamadık. umarım herşey gönlümüzce olur. zaman zaman kızsamda ona karşı nefretim yada kinim yok. Allah yolunu açık etsin, ikimizinde.
teşekkür ederim tekrar
Hepinize teşekkürler. Sizleri tanımasamda buradaki paylaşımlarımız ve konuşmalarımız beni çok rahatlatıyor. İyi ki varsınız. çok mutluyum demiyorum ama çok huzurluyum.. demişsin ya piyonist, çok doğru bu lafın. Bende de bir huzur var. Çünkü içimde hep acaba ne yapıcak, ne diyecek, yine sorun çıkartacak mı? diye düşünmekten huzur falan hak getire. Ben sadece Allah'a havale ediyorum. Onu başka ne diyeyim ki. O büyüktür adaletlidir. Artık insanlardan bir beklentim yok, bir tek rabbim var. Her şerde bir hayır vardır. İnşallah hayırlar gelir bizi bulur. Bizim bu dar günlerimizi unutturur. Her gecenin bir sabahı vardır değil mi?
sende iyiki varsın canım. sayende bizde kendimize daha da çok güveniyoruz. konuştukça rahatlıyoruz. hepimizin paylaşmaya ihtiyacı var.. paylaşamasak bile başkalarınınkini okudukça ders alıyor insan kendine çıkartacak pay mutlaka buluyor. iyiki kk da var diyelim o zaman
huzur çok önemliymiş canım. evlenmeden önce ben bunu bilmiyordum. hep iki gönül bir olunca samanlık seyran olur diyordum. parasızlık şu bu herşey aşılır diyordum. gerçekten herşey aşılıyor parasızlık falan ama huzur bulunamıyor. yada genelleme yapmayayım biz huzuru bulamadık. oda huzursuzdu biliyorum. şimdi çok pişmanım çok hak veriyorum diyor ama neye yarar. umudum bitmiş benim. şimdide herşeyin altında ben artniyet arıyorum.. değermiydi tüm bunlara..
neyse canım zaten 1 kere olmayınca daha da olmuyor.çünkü kadınlar gerçekten bitti demeden bırakmıyor mücadele ediyor ve karar bir kere verilmişse acabalar bile olsa sonuç aynı oluyor.. emin ol hakkında hayırlısı neyse her zaman onu yaşıyor insan. hiç umutsuzluğa kapılma. hep şükret. beterin beteri vardır de.
güzel günler bizi beklerr
sende iyiki varsın canım. sayende bizde kendimize daha da çok güveniyoruz. konuştukça rahatlıyoruz. hepimizin paylaşmaya ihtiyacı var.. paylaşamasak bile başkalarınınkini okudukça ders alıyor insan kendine çıkartacak pay mutlaka buluyor. iyiki kk da var diyelim o zaman
huzur çok önemliymiş canım. evlenmeden önce ben bunu bilmiyordum. hep iki gönül bir olunca samanlık seyran olur diyordum. parasızlık şu bu herşey aşılır diyordum. gerçekten herşey aşılıyor parasızlık falan ama huzur bulunamıyor. yada genelleme yapmayayım biz huzuru bulamadık. oda huzursuzdu biliyorum. şimdi çok pişmanım çok hak veriyorum diyor ama neye yarar. umudum bitmiş benim. şimdide herşeyin altında ben artniyet arıyorum.. değermiydi tüm bunlara..
neyse canım zaten 1 kere olmayınca daha da olmuyor.çünkü kadınlar gerçekten bitti demeden bırakmıyor mücadele ediyor ve karar bir kere verilmişse acabalar bile olsa sonuç aynı oluyor.. emin ol hakkında hayırlısı neyse her zaman onu yaşıyor insan. hiç umutsuzluğa kapılma. hep şükret. beterin beteri vardır de.
güzel günler bizi beklerr
Evet cnm tespıtlerın cok doğru bazı erkekler ayrılık kararı verdikten sonra cayabılıyorlar da kadınların cok nuyuk kısmı ıcın aynı sey gecerlı degıl....bır kadın ayrılmaya karar vermeyegörsün gerı dondurmesı neredeyse ımkansız....ben bunu etrafımda da cogu kez gozlemledım...hatta bır soz var; 'kadınlar susarak gıder' dıye...yani o tum sozlerın bıttıgı, kendısının de bezıp tukendıgı noktada kadın pılısını pırtısını toplayıp hıc tereddütsüz gıdıyor, fırar edıyor resmen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?