Boşanma davam ve yeni ben

Pişman olur ama şu konuda ben mühendisliği yarım dönem kala sayesinde bıraktım.Maaşım yüksek olucak ondan diye istemedi şimdi okulumuda bitiriyorum birtek maaşımı kaçırdığına pişman olur :) Duyduğuma göre işten atmışlar.Başını çok vurucak ama iş işten çoktan geçti.
oo ilahi adalet tecelli etmeye başlamış bile :KK76:
kot gömlek ceket fikrini sevdim bende birde şık bir tasma kolye, gömleğin üzerine takılabilir
hayırlı olsun

Etek giy bence boyun posun maşallah çok guzel. Kalem etek gomlek ceket çok guzel olur. Saclarina da masa yapabilirsin ya da düz fon cek. Konularini tam bilmiyorum ama yorumlardan anladigim kadariyla çok guzel bir is basarmissin. Bir de işe girersin bebisine de annenler bakar. Sonra da dua edersin iyi ki ayrildim diye. Gerçi ediyorsundur muhtemelen:-)

Bu adamın işi gücü para.Aklı bide karı kıza çalışır.Ben babamın evine geldiğimde kızın biriyle evlilik hayelleri kurmuş vs yani ilerde pişman olsa olsa benim maaşımı harcayamadığına pişman olur.Boşandığımıza zerre üzülmez.
Özür dileyerek iyi aile çocuğu diyorum dayanamadım gerçekten sen hamile baba evinde o kari kız peşinde offff offfff

İçinizden nasıl geliyorsa öyle giyinin ya nasıl olsa birisi pişmanlıktan her türlü ölecek En Büyük KK

kalem etek sık bi gömlek dalgalı sac hafif bi makyaj sade ama sık takılar ooofff yemede yanında yet ;) ayy ben mahkeme günümde yataktan kalkıp gitmiştim kot pantolonla :D güya avukatım halletcekti acil gel die aradı aapar topar nasıl gittigimi bilememiştim :D

Siyah bir Jean pantolon giyin bence üstüne bir tık salaş gömlek önünü içine sokun üstüne panço şallar var kolsuz önü açık altında hiç İhtiyacınız yok ama daha dik gösterir topuklu bir booti ohh miss kırmızı birde ruj :KK15: ağlasın derdine ex eşiniz :KK45:

Öyle güzel ol ki eski kocan seni görünce dili tutulsn ne yaptm bn desin.kafasını taşlara vursun:cool::KK70:altina siyah kumastan etek giy ustune beyaz gömlek ustune siyah ceket altında siyah topuklu saçlara su dalgası.cok abarti makyaj yapma adliyeye biraz fazla olablr.hadi geçmiş olsun :KK71:

Gecmis olsun :) ben lacivert kumas pantolon, tarcin rengi gomlek giydim. Benim davalar hala suruyor. Bence kumas etek yada kumas pantolon daha iyi tercihtir. Benim davam surdugu icin hakim gozunde iyi imaj cizmek lazim. Anlasmali bosanicaksan kafana gore yakisani giy.

Öyle güzel ol ki eski kocan seni görünce dili tutulsn ne yaptm bn desin.kafasını taşlara vursun:cool::KK70:altina siyah kumastan etek giy ustune beyaz gömlek ustune siyah ceket altında siyah topuklu saçlara su dalgası.cok abarti makyaj yapma adliyeye biraz fazla olablr.hadi geçmiş olsun :KK71:
teşekkür ederim :)

bence güzel bir dert, Allah daha iyilerini versin.

davanızda bence de klasik giyinin, hem resmi bir kurum, hem de iyi kötü biten bir evlilik var.
kendiniz için son saygınızı gösterin biten evliliğinize.

Ben elbise giymistim. Aslinda durusmata da gitmenize gerek yok. Cunku size soz hakki vermeyecekler. Ilk durusmada eksik evraklara bakiliyor sadece. Ucuncu durusmada taniklar dinkenirken gitmistim ben. Yine de siz bilirsiniz.

Etek giy bence boyun posun maşallah çok guzel. Kalem etek gomlek ceket çok guzel olur. Saclarina da masa yapabilirsin ya da düz fon cek. Konularini tam bilmiyorum ama yorumlardan anladigim kadariyla çok guzel bir is basarmissin. Bir de işe girersin bebisine de annenler bakar. Sonra da dua edersin iyi ki ayrildim diye. Gerçi ediyorsundur muhtemelen:-)
Güzel bir kalem etek aldım bugün giyicem etmezmiyim evimde huzurla yediğim iki lokmayı hiçbirşeye değişmem.

Ben elbise giymistim. Aslinda durusmata da gitmenize gerek yok. Cunku size soz hakki vermeyecekler. Ilk durusmada eksik evraklara bakiliyor sadece. Ucuncu durusmada taniklar dinkenirken gitmistim ben. Yine de siz bilirsiniz.
Gitmezsem arkamdan konuşur bak perişan olmuş gelemiyo diye gidiyimki nasıl dimdik durduğumu görsün diye gidicem.

Back
X