Boşanma davamı açtım yuvamızı kurtaralım diyo!

Zor bi durum.kendi yetmiyor seni de batağa sürüklerdi senin maaşını bile almaya başlamış.seni sevecek değer verecek biri ile karşılaşmak varken böyle bi adamla ömür tüketmek kendine haksızlık olurdu.kumar ve içkinin girdiği evden hayir çıkmaz

öyle evden hayır çıkmaz haklısın çıkmadı da zaten,
yalanla başlayan bir evlilik ne kadar gidecekti ki
baştan bana düğün borcu oldugunu söyledi sonradan kumar borcu oldugunu anladım,bileziklerimi baştan düğün borcu var diye verdim ablalarına borcu varmış öle demişti meğer hepsi yalanmış o kadar çok yalanını yakaladım ki güven bitince herşey bitiyo zaten,evden para alır giderdi arkadaşa borç verdim derdi mesela kazancak ya güya borcu geri aldım dicek tabi kazanamıyo onu da beceremiyo sonra sölemek zorunda kalıyodu
inş gerçekten seven değer veren birini bulurum bulabilecek miyim bilmiyorum tedirginim karamsarım, hiç evlenememe anne olamama korkusu da oluyo zaman zaman yanlızlık korkusu oluyo, ama işte kader napalım, ne varsa kaderde onu görcem

rabbim yardım etsin sana.onun yardımı lütfu geniş.neler neler yaşarsında kendinde inanamazsın.karşına öle birisi çıkarki sende anlamassın birde bakmışssın mutluluk seninle .öledir hayat zaten hep böle kalsak hayat çekilirmiydi.Rabbimin merhametide büyük.dua et iste hemde en iyisini iste en güzelini iste sınır tanıma çokça iste.eksik etme duanı.o adamada sakın dönme ne iyiler var hayatta unutma.

ayakta kalmamın tek destekçisi dualarım zaten.. umutlarım... Rabbim bu kötü günleri unutturcak birini çıkarsın karşıma.. İyi ki boşanmışım dedirtsin,iyi ki ömür boyu onun kahrını çekmemişim, yoksa nasıl tanırdım bu mutluluğu tadardım dedirtsin Rabbim bana ve boşanan herkese AMİN.....

Sakın üzülme. En zor kısmı atlatmışsın. Bizde de boşanma davası açtıktan sonra aklı başına gelmişti. Daha doğrusu tazminat falan ödememek için aramalara başlamıştı, konuşalım biz hiç konuşamadık diyordu. Avukatım bunun bir oyun olduğunu söylemişti. Genelde dava açılınca tazminat ödememek için davayı düşürmek adına böyle şeyler olabiliyormuş. Dava düştükten bir kaç ay sonra denedik tekrar ama olmadı deyip yeniden boşanma davası açabiliyorlarmış. Şu an o suçlu konumunda. Ona kanıp tekrar bir araya geldiğinizde bir dilekçe ile biz birleştik diye davayı düşürebiliyorsunuz. O zaman onu affetmiş oluyorsun. Bence bunun bir yun olduğunu anla ve sakın vazgeçme.

Bu adamdan hayır gelmez siz de bildiginiz için bunu zaten barışma taraftarı değilsiniz. sakın yumuşamayin.zor kısım ayrılma kararını vermek olsa gerek o zor dönemleri atlatmissinz.Allah inşallah karşınıza iyi insanlar çıkarır bundan sonra.

bas k.çına tekmeyi

can çıkar huy çıkmaz demişler,madem ha diyince bu davranışlarından vazgeçmek yuva kurtarmak kolaydı o zaman bu kadar niye bekledi?
boşver arkadaşım ALLAH en iyisini bilir ama sen dönme yolundan bence ikinci şans genelde pişmanlıktır...

ben de oyun oldugunu düşünüyorum, yoksa birleşmek isteyen adam 6 ay beklemezdi, dava açınca yuvamızı kurtaralm demezdi.. o beni hep kandırdı yine kandırabileceğini düşündü ama ben eski ben değilim bunun farkında değil!..

evet en zor kısmı atlattım
şu an gayet iyiyim rahatım mutluyum
inş amin arkadaşım

işte niye bekledi aslında barışmak değil, tazminattan kurtulmak amacı
ben ona çok şans verdim kaç defa yapma etme dedim konuşamadık bazen mektuplar yazdım eline verdim beni anlasın diye, ama yok yok yok düzelmek istemedi

canım benim ozaman hiç durup düşünme bile,hayatımızın her saniyesi öyle kıymetliki seni haketmeyen canını bu kadar yakan biri için ondan ödün verme..
daha fazla yıpratma kendini..

Bu kadar yalan ve para konusu insani yorar çocuğun olsa onu da etkilerdi.
Kaderinde varsa evlenirsin çocuğun da olur karamsarliga kapilma kendini mutlu edecek şeyler yap bu süreçte daha kolay atlatirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…