evet daha cicim ayları sayılcak zamanlarda şiddet uyguladı, o aylarda çiftler nereye gitsek gezsek vakit geçirsek acaba ya da ne süpriz yapsam diye düşünür, benim ki ne yapsam da kavga çıkarsam, sık boğaz etsem,üzsem, dövsem, parasını elinden ne yapsam da alsam, kumar oynasam da kazansam diye düşünüyodu.. sevgililer gününde bile hiç bişey yapmadı ya ilk sevgililer günümüz evliyken ve sevgiliyken de hiç o güne denk getirememiştik.. çok mu düşüncesizmiş odunmuşta ben görememişim anlamadım kiBence kanma yuva kurtarma laflarina adam en güzel günlerini geçireceği zamani dayakla harcıyor. Allah ıslah etsin onu seni de kurtarsin.
Ben böyle adamlarin ailelerinden gördüklerini uyguladigini düşünüyorum
inşallah bundan sonra mutlu olursun.arkana bakma bence.huylu huyundam vazgeçmezmişevet daha cicim ayları sayılcak zamanlarda şiddet uyguladı, o aylarda çiftler nereye gitsek gezsek vakit geçirsek acaba ya da ne süpriz yapsam diye düşünür, benim ki ne yapsam da kavga çıkarsam, sık boğaz etsem,üzsem, dövsem, parasını elinden ne yapsam da alsam, kumar oynasam da kazansam diye düşünüyodu.. sevgililer gününde bile hiç bişey yapmadı ya ilk sevgililer günümüz evliyken ve sevgiliyken de hiç o güne denk getirememiştik.. çok mu düşüncesizmiş odunmuşta ben görememişim anlamadım ki
değmez bence o adamaSelam kızlar
Beni merak edenler için yeni konu açtım
Konumu bilmeyenler için yazıyım, 10 ay evli kaldım,6 aydır baba evindeydim,kumar,dayak,psikolojik ekonomik şiddet veeeee kumar nedeniyle çıkıp gelmiştim..
Evet beyfendinin 6 ay sonra aklına geldi yuva kurtarmak.. ortada yuva falan kalmadı artık ama kendisinin ciddiyetimi anlaması için boşanma davası açmam gerekiyomuş. Yeni dannkkkk! ettiya da istediklerimi vermemek için kurtaralım yalanına sığınıyo
ve gerçekten elbet arar diyenler haklı çıktı.
6 ay boyunca onlardan kimse beni umursamadı şimdi de umursamama sırası ben de
amin inş canıminşallah bundan sonra mutlu olursun.arkana bakma bence.huylu huyundam vazgeçmezmiş
Kumar olayı zaten başlı başına boşanma sebebi.abarti miktarlarda mi oynuyor ne oynuyor bilmiyorum ama tahammül etmek zor olur evin rızkını kumara vermesi çok sinir bozucu.amin inş canım
tabiki huylu huyundan vazgeçmez.. ki onunu huyu öyle bi huy ki kim olsa çekmezdi bence, karakteri bozuk kıskanç paranoyak,kumarbaz,asabi,aileci
kesinlikle değmez demedi de zaten bunca emeklerime yazık oldudeğmez bence o adama
tabiki abartı miktarda oynuyoduKumar olayı zaten başlı başına boşanma sebebi.abarti miktarlarda mi oynuyor ne oynuyor bilmiyorum ama tahammül etmek zor olur evin rızkını kumara vermesi çok sinir bozucu.
Benim eşim de aileci uzaktan sorun olarak görünmese de insani çok yıpratiyor.gencken önüne bak ileride çocuk olur boşanmak istesende boşanamazsin belki
dava açtım karşı tarafta cevap vermiş ama henüz elimize geçmedi verdikleri cevap bu hafta gelir artık, çekişmeli çünkü davam... henüz tarih belli değilBoşanma davanız ne zaman?
10 aylık evlilik nedir ya hayret birsey herkese bosan demeye dilim varmıyor ama seninki gerçekten evla olmus arkadasım en güzel zamanları mahvetmis kumar,dayak,paragözlük ne ararsan var doğru olanı yapmıssın geriye dönsen belki birde çocuk olur durumu zorlastırırdı senin açından.Böyle adamlar evlenmesin ne isleri var aileyle yuva kurmayla yasasınlar kendi pislikleri içinde debelenerek hiç değilse baskalarının hayatına sebep olmazlar...Hakkında hayırlısı insallah kolaylıkla kurtulursun.dava açtım karşı tarafta cevap vermiş ama henüz elimize geçmedi verdikleri cevap bu hafta gelir artık, çekişmeli çünkü davam... henüz tarih belli değil
evet bence de herşeye şans verilebilir ama defalarca kumarı bırakıcam diye söz veren bi adama her seferinde bir şans daha vermek aptallık oluyoKumar varsa düzelmezzz...hiç görmedim düzelen.hep dahah da beter oldular, uyuşturucu bağımlılığı bile tedavi olabilir alkol de...kumar en güçlü bağımlılıktır ki binlerce lira borcu olduğuna göre huy olmuş artık....
Aldatsa bile düzelebilir şans verilebilir o derece, ama kumar hayır...
dava açtım karşı tarafta cevap vermiş ama henüz elimize geçmedi verdikleri cevap bu hafta gelir artık, çekişmeli çünkü davam... henüz tarih belli değil
evet hiç aklıma gelmezdi 10 ayda bu hale geleceğimiz10 aylık evlilik nedir ya hayret birsey herkese bosan demeye dilim varmıyor ama seninki gerçekten evla olmus arkadasım en güzel zamanları mahvetmis kumar,dayak,paragözlük ne ararsan var doğru olanı yapmıssın geriye dönsen belki birde çocuk olur durumu zorlastırırdı senin açından.Böyle adamlar evlenmesin ne isleri var aileyle yuva kurmayla yasasınlar kendi pislikleri içinde debelenerek hiç değilse baskalarının hayatına sebep olmazlar...Hakkında hayırlısı insallah kolaylıkla kurtulursun.
görevlerimi yerine getirmediğimi iddia etseler de ispatlaması gerekmez mi?Karşı taraf çirkefleşmiş olabilir, sizin görevlerinizi yerine getirmediğinizi iddia etmiş de olbilir. Takılmayın, yıpratmak içindir... Şikayetlerinizi ispat edebiliyordnuz değil mi? Kumar oynadığının delilş, dayak için darp raporu gibi..
haklısın kaldığı yerden devam ederr,hatta daha beter şekilde devam ederKumar ve dayak varsa ne yuvası yahu ?onun anneside ondan bıkmıştır senin onun kahrını çekmeni istediği için git oğlum hanımla barış diyordur , sakın barışma , senin kaynanaın başına bela olsun yetiştirdiği çocuğun eziyetini o çeksin sen niye çekeceksin ,geri dönersen hata yaparsın , aynı kumarada dayağada devam eder , sakın kanma
görevlerimi yerine getirmediğimi iddia etseler de ispatlaması gerekmez mi?
benim ispatlarım var darp raporum yok ama kumarla ilgili ispatım var
tabiki kullanabileceği herşeyi sonuna kadar kullanır.. ama iş arkadaşlarım bu duruma şahitlik yaparlar sıkıntı olacagını düşünmüyorumDiğer konularınızı takip ettim. Orada eşinizin arkadaşınızın arabasına binmenizi sorun haline getirdiğini yazmıştınız. Onlar bu tarz şeyleri kullanmak için çalışacaktır. Ancak elbette hakim tek tarafı dinlemez de. Sizi tedirgin etmek için yazmıyorum sadece hatırlatmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?