Boşanma davamı açtım yuvamızı kurtaralım diyo!

Bence kanma yuva kurtarma laflarina adam en güzel günlerini geçireceği zamani dayakla harcıyor. Allah ıslah etsin onu seni de kurtarsin.
Ben böyle adamlarin ailelerinden gördüklerini uyguladigini düşünüyorum

Bence kanma yuva kurtarma laflarina adam en güzel günlerini geçireceği zamani dayakla harcıyor. Allah ıslah etsin onu seni de kurtarsin.
Ben böyle adamlarin ailelerinden gördüklerini uyguladigini düşünüyorum
evet daha cicim ayları sayılcak zamanlarda şiddet uyguladı, o aylarda çiftler nereye gitsek gezsek vakit geçirsek acaba ya da ne süpriz yapsam diye düşünür, benim ki ne yapsam da kavga çıkarsam, sık boğaz etsem,üzsem, dövsem, parasını elinden ne yapsam da alsam, kumar oynasam da kazansam diye düşünüyodu.. sevgililer gününde bile hiç bişey yapmadı ya ilk sevgililer günümüz evliyken ve sevgiliyken de hiç o güne denk getirememiştik.. çok mu düşüncesizmiş odunmuşta ben görememişim anlamadım ki

inşallah bundan sonra mutlu olursun.arkana bakma bence.huylu huyundam vazgeçmezmiş

değmez bence o adama

inşallah bundan sonra mutlu olursun.arkana bakma bence.huylu huyundam vazgeçmezmiş
amin inş canım
tabiki huylu huyundan vazgeçmez.. ki onunu huyu öyle bi huy ki kim olsa çekmezdi bence, karakteri bozuk kıskanç paranoyak,kumarbaz,asabi,aileci

amin inş canım
tabiki huylu huyundan vazgeçmez.. ki onunu huyu öyle bi huy ki kim olsa çekmezdi bence, karakteri bozuk kıskanç paranoyak,kumarbaz,asabi,aileci
Kumar olayı zaten başlı başına boşanma sebebi.abarti miktarlarda mi oynuyor ne oynuyor bilmiyorum ama tahammül etmek zor olur evin rızkını kumara vermesi çok sinir bozucu.
Benim eşim de aileci uzaktan sorun olarak görünmese de insani çok yıpratiyor.gencken önüne bak ileride çocuk olur boşanmak istesende boşanamazsin belki

tabiki abartı miktarda oynuyodu 3-5 tl için buraya kumar kumar diye yazmaya bile değmez
toplamda 30 bin tl borcu vardı hemen hemen ve hala oynamaya devam ediyodu benim bütün bilezilerimi bozdurdu borcu için.. maaşının çoğuyla da oynuyodu kredi de çekmişti son zamanda krediye gidiyodu artık maaşı öle bi saçma durumdaydık yani.. benim maaşımı da o çekiyodu buna rağmen param için en azından canım cicin dedin yaa yok o da yok, üstüne küfür hakaret dayak işte
evet herşey gençlikte daha kolay atlatılıyo, annem babam yanımda Rabbim onları başımdan eksik etmesin

Kumar varsa düzelmezzz...hiç görmedim düzelen.hep dahah da beter oldular, uyuşturucu bağımlılığı bile tedavi olabilir alkol de...kumar en güçlü bağımlılıktır ki binlerce lira borcu olduğuna göre huy olmuş artık....
Aldatsa bile düzelebilir şans verilebilir o derece, ama kumar hayır...

dava açtım karşı tarafta cevap vermiş ama henüz elimize geçmedi verdikleri cevap bu hafta gelir artık, çekişmeli çünkü davam... henüz tarih belli değil
10 aylık evlilik nedir ya hayret birsey herkese bosan demeye dilim varmıyor ama seninki gerçekten evla olmus arkadasım en güzel zamanları mahvetmis kumar,dayak,paragözlük ne ararsan var doğru olanı yapmıssın geriye dönsen belki birde çocuk olur durumu zorlastırırdı senin açından.Böyle adamlar evlenmesin ne isleri var aileyle yuva kurmayla yasasınlar kendi pislikleri içinde debelenerek hiç değilse baskalarının hayatına sebep olmazlar...Hakkında hayırlısı insallah kolaylıkla kurtulursun.

evet bence de herşeye şans verilebilir ama defalarca kumarı bırakıcam diye söz veren bi adama her seferinde bir şans daha vermek aptallık oluyo

dava açtım karşı tarafta cevap vermiş ama henüz elimize geçmedi verdikleri cevap bu hafta gelir artık, çekişmeli çünkü davam... henüz tarih belli değil

Karşı taraf çirkefleşmiş olabilir, sizin görevlerinizi yerine getirmediğinizi iddia etmiş de olbilir. Takılmayın, yıpratmak içindir... Şikayetlerinizi ispat edebiliyordnuz değil mi? Kumar oynadığının delilş, dayak için darp raporu gibi..

evet hiç aklıma gelmezdi 10 ayda bu hale geleceğimiz
valla evlenmesin bence de böyleleri anasının dizinin dibinde otursun, zararları da bi tek kendilerin olsun
amin inş arkadaşım

görevlerimi yerine getirmediğimi iddia etseler de ispatlaması gerekmez mi?
benim ispatlarım var darp raporum yok ama kumarla ilgili ispatım var

Kumar ve dayak varsa ne yuvası yahu ?onun anneside ondan bıkmıştır senin onun kahrını çekmeni istediği için git oğlum hanımla barış diyordur , sakın barışma , senin kaynanaın başına bela olsun yetiştirdiği çocuğun eziyetini o çeksin sen niye çekeceksin ,geri dönersen hata yaparsın , aynı kumarada dayağada devam eder , sakın kanma

haklısın kaldığı yerden devam ederr,hatta daha beter şekilde devam eder
ortada yuva falan yoktu kalmadı da ne yuvasından bahsediyo bende anlamadım
onu terkettim gitmemi bekliyomuş gibi arkamdan eşyalarımı apar topar kamyonla gönderdi tıkmış tıkıştırmış herşeyimi kırık dökük geldi
o zaman aklı nerdeydi

görevlerimi yerine getirmediğimi iddia etseler de ispatlaması gerekmez mi?
benim ispatlarım var darp raporum yok ama kumarla ilgili ispatım var

Diğer konularınızı takip ettim. Orada eşinizin arkadaşınızın arabasına binmenizi sorun haline getirdiğini yazmıştınız. Onlar bu tarz şeyleri kullanmak için çalışacaktır. Ancak elbette hakim tek tarafı dinlemez de. Sizi tedirgin etmek için yazmıyorum sadece hatırlatmak istedim.

tabiki kullanabileceği herşeyi sonuna kadar kullanır.. ama iş arkadaşlarım bu duruma şahitlik yaparlar sıkıntı olacagını düşünmüyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…