habersiz bırakmam canımaile desteği çok önemli. .. senin adına çok sevindim iyiki yanındalar.
İnşallah o adamın donuna kadar alacaksın :) Bizi habersiz bırakma. .
amin inşallah o kadar çok istiyorum ki o güzel günlerin de gelmesiniüzülme sakın , çok daha güzel günler gelecek ...
Benimki daha komik, evlendiğim günle boşanma günüm aynı:)davayı açma tarihim de tanışma yıldönümümüzün tarihi
valla tesadüf olmuş şimdi farkettim
kadere bak
hadi ya tesadüfe bak :)Benimki daha komik, evlendiğim günle boşanma günüm aynı:)
amin inşallah o kadar çok istiyorum ki o güzel günlerin de gelmesini
bu arada bi daha da aramadı inş anlamıştır niyetimin ciddi oldugunu zorluk çıkarmasın da
Denk geldi, 2 sefer aynı güne duruşma verilmişti bende, ay bu seferde ertelenir, kurtulamadım diye sızlanırken, bir baktım boşanmışım:)hadi ya tesadüfe bak :)
Denk geldi, 2 sefer aynı güne duruşma verilmişti bende, ay bu seferde ertelenir, kurtulamadım diye sızlanırken, bir baktım boşanmışım:)
Çok şükür boşanmayı temyiz etmediler, bugün gittim kimliğimi aldım, oh mis:)[/QUOTE
İnşallah yeni hayatında şans seni bulsun, hayırlı olsun.
evet anlamıştır zararlı çıkacağınıOnun paçalar tutuştu şimdi. Araştırıyordur şimdi bu işten zararlı çıkacak anlamıştır.
Canım o kadar güzel günler gelecek ki... bugünleri hatırlamayacaksın bile bir süre sonra .. inan bana .
evet istedim hepsinicanım eğer nafaka tazminat istediysen bu durumda raharlıkla alabilirsin...
para tatlı gelmiş de olabilir...
ama bunca pislik varken seni kandırmasına izin verme
vay beDenk geldi, 2 sefer aynı güne duruşma verilmişti bende, ay bu seferde ertelenir, kurtulamadım diye sızlanırken, bir baktım boşanmışım:)
Çok şükür boşanmayı temyiz etmediler, bugün gittim kimliğimi aldım, oh mis:)
Vukuatlı nufüs kayıt örneğinde alt alta aynı gün:) bir komik ki:)vay be
belli olmaz belki ben de evlilik yıldönümünde boşanırım aynı güne denk gelir mi gelir :)
ne güzel tamamen kurtulmuşsun işte bugün yeni kimliğinle yeni hayatnda mutluluklar :)
Vukuatlı nufüs kayıt örneğinde alt alta aynı gün:) bir komik ki:)
ne yazık ki öyle.. Türkiyenin kanayan yarası ama kimsenin umrunda değil çeken biliyoburda okudugum mesajlardan goruyorum ki cok fazla siddete maruz kalan bayan var(( cok uzucu gercekten
bir caresi yokmu bu isin, Allah herkese yardm etsin cok uzucu, acaba gtcek yeri olmayan meslegi olmayan kadinlar mi siddet goruyor? yada sinirlendigi zman cok ustune gtmmemek mi gerekiyo acaba erkeklerin? cezalari agirlastrmak mi lazim bilemedim ki . nedir bu siddetin kaynagine yazık ki öyle.. Türkiyenin kanayan yarası ama kimsenin umrunda değil çeken biliyo
daha 10 ay da görmediğim kalmadı, bu adamlar ne için evleniyo bizleri kandırıyo, dayak atıp rahatlamak mı acabaaaa tek amaç.. bi de yatak tabi, seven adam gerçekten seven adamı bulmak o kadar zorlaştı ki
yoo gidecek yeri olan hatta meslek sahibi kadınlar pekala şiddet görüyo.. hatta bazı araştırmalar ünv mezunu kadınların daha çok şiddet gördüğünü söylemiş ki ben de onlardan biriyim. benim gördüğüm kadarıyla benim eşim lise mezunuydu ve hep ondan yüksekte olmamı kaldıramayarak imalarda bulunuyodu. benim problemim buydu ve kendini psikolojik ve fiziksel şiddet göstererek baskın yapmaya çalıştı. Bence her erkek kaldıramıyo okumuş herşeyi bilen gözü açık kadınıbir caresi yokmu bu isin, Allah herkese yardm etsin cok uzucu, acaba gtcek yeri olmayan meslegi olmayan kadinlar mi siddet goruyor? yada sinirlendigi zman cok ustune gtmmemek mi gerekiyo acaba erkeklerin? cezalari agirlastrmak mi lazim bilemedim ki . nedir bu siddetin kaynagi
kaldiramadigindan olabilir. evlilik degil ama bende boyle bisey ile karsilasmistim ne kdr alcak gonullu olsamda psikopaata donesmesine sahit oldum birinin. evet haklisiniz galiba . en azindan caresiz olmamaniza sevndm Allah herkesin yardmcisi olsn umarim hayatini tekrar duzene koyar mutlu olcaginiz kisiyle karsilasirsinizyoo gidecek yeri olan hatta meslek sahibi kadınlar pekala şiddet görüyo.. hatta bazı araştırmalar ünv mezunu kadınların daha çok şiddet gördüğünü söylemiş ki ben de onlardan biriyim. benim gördüğüm kadarıyla benim eşim lise mezunuydu ve hep ondan yüksekte olmamı kaldıramayarak imalarda bulunuyodu. benim problemim buydu ve kendini psikolojik ve fiziksel şiddet göstererek baskın yapmaya çalıştı. Bence her erkek kaldıramıyo okumuş herşeyi bilen gözü açık kadını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?