- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
-
Hakkınızda hayırlısı olsun
Evet benim sevgili dert ortaklarım,
Olayların özetini yazmaya mecalim yok. Bilgi sahibi olmayanlar eski konularıma bakabilirler.
Bugün boşanma davamı açtım, bir avukatla görüştüm, sağ olsun ilçemizde bir hakime hanım vardı, kendisiyle görüştüm, benimle ilgilendi, dilekçem konusunda yardımcı oldu. Eşim duruşmaya gelmeyeceğini söyledi, "o isterse hic gelmesin, tanıkların vs. varsa ben davanı sonuçlandırırım" dedi.
Çocuk için nafaka ve düğün takılarım dışında hiçbir şey talep etmedim.
Boşanma davası açmış olmam, boşanıyor olmam bir dert mi? Artık dert değil ama hak etmediğim, hem de hic hak etmediğim şeyleri yaşamış olmam, yaptığım yanlış evlilikle oğlumu da mağdur etmem, babasız bir hayata mahkum etmem, büyük bir dert olarak oturdu içime.
Artık oturup dersimi çalışacağım, iş güç sahibi olup, kendime ve oğluma iyi bir gelecek hazırlamak için uğraşacağım.
Eşim adına hiçbir şey yazmıyorum bile. Onun bana bu yaşattıklarından sonra, hak ettiği şekilde yaşayacağına eminin.
Eğer eline mahkeme celbi gittiğinde savunma yapmazsa, bir ay içinde ilk duruşma tarihi belli olacak, inşallah fazla uzatmadan tanıklarla, delillerle birlikte bu işi çözeceğim.
Bu süreçte yorumlarıyla bana destek olan, akıl veren heeeeerkese çok teşekkür ederim, sayenizde bu süreci bir nebze de olsa kolay atlattım, iyi ki varsınız...
Amin, çok teşekkür ederim.hakkında hayırlısı olsun
19 yasimda evlendim yasadiklarimi hangisinden baslayimBence açmalısınız, asla böbürlenmek gibi olmaz, ben burada boşanıp hayatını eskisinden daha iyi bir düzene sokan kadınları gördükçe motive oluyorum, moralim düzeliyor. Sizi de merak ettim mesela, neler yaşadınız, öncesi sonrası nasıl oldu?
İyi dilekleriniz için de çok teşekkür ederim.
19 yasimda evlendim yasadiklarimi hangisinden baslayim
hep kulkedisi derlerdi bana (sandriyonda bu anlama geliyo!), hakaretler saygisizliklar diz boyu. cok guzel degilim ama guzelimdir temiz yuzluyumdur bana hep cirkin cirkin lakaplar takarlardi
evde eski esim annesi ablasi yasiyoduk, arkadaslarinin utulerini bile yaptirirdi bana
Hamile kaldim asermeye hakkim yoktu pis bogaz oluyodum, hep alay ediyolardi hamileligimle.. balik kokusunu sevmem normalde bile sirf bana eziyet olsun diye balik temizletmeler ev temizletmeler karnimdaki bebege ragmen her hafta dossek kaldirmalar vs vs benim koltuga oturma iznim yoktu yere oturmaliydim..
zaten hamile kaldigimda 3ay gectiginde bana artik anangile git nasil olsa oturumu aldim dediginde sok gecirmistim... herseye ragmen kalip cocugum icin denemeliydim!!
kendimi ev islerine ve dine vermistim... Allahtan gelen biseydi hamileyken ruhum hic sklmazdi okadar seyler yasamama ragmen bana salak aptal deseler bile gulumsuyodum alinmiyodum sanirim Allah sabrimi veriyodu
Guzel bi hamilelik gecirdim cok sukur fizik olarak cok guzeldim (7 kilo kaybetmistim hamileyken) bebek gibi yuzum vardi herkes bana yuzune nur gelmis derdi....
Evde tek yaptigim temizlik yemek baskada bise yapmiyodum.. bunlar beni kendi aramizda hor gormuyodu
herkesin onunde gururum kiriyolardi agir laflar soyluyolardi
Hic ses cikarmadigimdan siddet uygulanmadi...
Doktor kontrolune giderken bile hayirdir dostmu edindin doktoru her ay gidiyon diyolardi....
cocugum dogdu hersey daha kotuye gidiyodu dayanamaz hale gelmistim
5-6 aylikti bebegim aldim ciktim gittim evden artik karar vermistim donmucektim annemlere gittim donmedim bosandik
okulumu birakmistim evlendigimde
bosaninca okula devam ettim
okul bitincede cok guzel bi devlet dairesinde ise girdim, para biriktirip evimi aldim arabami aldim
kizim buyudu
suan 7 yil oldu bosanali
Her sey icin Allahima sukurler ediyorum
VE BOSANDIGIMDAN HIC PISMAN DEGILIM!!!
Babasız büyümesi içinize dert olacak bir şey değil, karı-koca olarak boşanıyorsunuz; babası evladından boşanmıyor. Görür, görmez artık onun vicdanına kalmış.
Ders çalışmaya odaklanmanıza çok sevindim, inanın içten karşılığını almanızı diliyorum.
Darısı "dünya varmış" başlığında açacağınız konulara olsun inş.
hakkında hayırlısı olsun inşallah bir an önce yeni hayatına kavuşursun biz kadınlar güçlüyüz bunu sakın unutma babasız da oğluna çok iyi bakacağına inan bazı şeyler yürümüyorsa bitirmek en iyisi. inşallah her şey yolunda gider...
Bundan sonra çok mutlu olun inşallah.
Umarım kolayca atlatırsınız..
Hakkında hayırlısı olsun.
Allah yardımcınız olsun.ama eşinin işi yokuşa süreceğini düşünüyorum halen
Ne hakkı var sana karışmaya siz boşanmak üzeresiniz koydugun fotoyla falan ilgilenmesin kendi işine baksın o çok sevdiği anasına babasına kanalize olsun.Hepinize çok çok çok teşekkür ederim. İnşallah hayat hepimizin karşısına güzellik ve mutluluk çıkarır. Kimseye de böyle şeyler yaşatmasın Allah.
Sevgili minnie çok teşekkür ederim sana da, son konuşmalarda çok kendinden emindi ama umarım bu duruşunu hic bozmaz.
Dün eski konumdan birinde anlatmıştım, kardeşime mesaj atmış, "ablana söyle kuzeninin whatsappındaki profil fotoğrafını kaldırtsın, boşandıktan sonra nereye fotoğraf atarsa atsın" diye. Kuzenim whtsp profil resmine ikimizin olduğu bir fotoğraf koymuştu.
Adamın üç aydır eşinden, çocuğundan haberi yok, bir de kalkmış bana ucuz kıskançlıklar yapıyor.
Ne diyeyim, inşallah bizi yanıltır da, daha fazla uğraştırmaz beni.
Bana da hazımsızlık yaşıyor gibi geldi.Ne hakkı var sana karışmaya siz boşanmak üzeresiniz koydugun fotoyla falan ilgilenmesin kendi işine baksın o çok sevdiği anasına babasına kanalize olsun.
Bende öyle düşünüyorum ve boşanma işi ciddiye binince yokuşa sürecek işi.Bana da hazımsızlık yaşıyor gibi geldi.
bencedeBende öyle düşünüyorum ve boşanma işi ciddiye binince yokuşa sürecek işi.
Evet benim sevgili dert ortaklarım,
Olayların özetini yazmaya mecalim yok. Bilgi sahibi olmayanlar eski konularıma bakabilirler.
Bugün boşanma davamı açtım, bir avukatla görüştüm, sağ olsun ilçemizde bir hakime hanım vardı, kendisiyle görüştüm, benimle ilgilendi, dilekçem konusunda yardımcı oldu. Eşim duruşmaya gelmeyeceğini söyledi, "o isterse hic gelmesin, tanıkların vs. varsa ben davanı sonuçlandırırım" dedi.
Çocuk için nafaka ve düğün takılarım dışında hiçbir şey talep etmedim.
Boşanma davası açmış olmam, boşanıyor olmam bir dert mi? Artık dert değil ama hak etmediğim, hem de hic hak etmediğim şeyleri yaşamış olmam, yaptığım yanlış evlilikle oğlumu da mağdur etmem, babasız bir hayata mahkum etmem, büyük bir dert olarak oturdu içime.
Artık oturup dersimi çalışacağım, iş güç sahibi olup, kendime ve oğluma iyi bir gelecek hazırlamak için uğraşacağım.
Eşim adına hiçbir şey yazmıyorum bile. Onun bana bu yaşattıklarından sonra, hak ettiği şekilde yaşayacağına eminin.
Eğer eline mahkeme celbi gittiğinde savunma yapmazsa, bir ay içinde ilk duruşma tarihi belli olacak, inşallah fazla uzatmadan tanıklarla, delillerle birlikte bu işi çözeceğim.
Bu süreçte yorumlarıyla bana destek olan, akıl veren heeeeerkese çok teşekkür ederim, sayenizde bu süreci bir nebze de olsa kolay atlattım, iyi ki varsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?