Boşanma Davamı da Açtım...

Surekli_Karisik sen elinden geleni yaptın.gönlümn ferah olsun.o beyinsiz ego manyağı herif de yıkmak için hiç bir fırsatı kaçırmadı annesiyle beraber..
her tür saçmalığa hazır ol diyorum ben.gerçi maddi olarak bişey istememişsin.isteseydin yapmadıklarını demediklerini bırakmazdı bu edepsizler..
umarım kısa zamanda yüreğine oturan o öküz kalkar da evladınla beraber mutlu huzurlu bir hayat kurarsınız.

Size helal olsun, gerçekten tebrik ederim. Yaşadıklarınız çok zor, yaptıklarınız ise çok büyük şeyler.

Darısı başıma olsun ve hayat karşınıza nice güzellikler çıkarsın.
Daha neler neler... ben sadece ozet gectim

Insallah sende atlatacaksin
Kendine guven, etrafi dinleme once oglun icin sonra kendin icin yap. Bir dusunecegine iki dusun..
Kimseden bi medet umma! bu annen babanda dahi olsa.
Yaninda olan olacaktir zaten..
Skldiginda bunaldiginda isyan etme, bu hayatin sana bi imtihani.. atlatacaksin. Senden daha kotu durumda olanlarda var boyle dusun
ilerlerken senden kotu durumda olanlari goz onunde bulundur!

Allah yardimcin olsun canim

Hepinizin yorumlarını okudum; tek tek cevap yazamıyorum, lütfen kusuruma bakmayın.

Bütün gün oturdum, kalkamadım yerimden, canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Sadece oğlumla ilgileniyorum. Buraya girip okudum, cevap yazmak geliyor içimden ama yazmaya üşeniyorum. Böyle bir tembellik çöktü üzerime.

Moralim bir düzgün, bir bozuk. Sürekli bir öfke hali var üzerimde. Bir hafta oldu numaramı değiştireli. Bu bir haftada çocuğun fotoğraflarını iki kez gönderdim eşime. 5 gün bekledim, kimseyle irtibata geçip çocuğu sormadı. En çok bu zoruma gidiyor. Çocuğunu nasıl sormaz, nasıl onu umursamadan durabilir bu kadar?
3 aydır buradayım, sadece bir kez 450 TL çocuğa para gönderdi, üç aylık bez parası bile etmez.

Yanlış anlamayın, derdim para da değil, hiç göndermesin, ihtiyacım da yok çok şükür ama başta oğlumu benden ayıramazsın diye tehditler savuran adam şimdi nasıl çocuğuna karşı bu kadar duyarsız kalır?

Şimdiden böyleyse ohoooo.

Bunları hazmedemiyorum. Kendimle ilgili her şeyi hazmettim, kabul ettim, alıştım ve halimden çok çok memnunum ama onun babalığını, bu pisliğini içime sindiremiyorum.

Çok uzattım, başınızı şişirmek istemem ama dert oluyor işte.

ben olsam isterdim para çocuk için. mecburen yollayacak.

ben olsam isterdim para çocuk için. mecburen yollayacak.

Zaten dava dilekçesinde yazdım nafakayı ama dert ettiğim olması gerekenler, prosedürler vs. değil. Derdim babalığı. Çocuk. Düşünmemesi.

Oysa ki ben bu aşamaya gelene dek, onun için hep "harika bir baba" derdim. Ne çok yanılmışım.

Senin için her şey çok güzel ve hayırlı olur İnşallah.. Çok mutlu olmanı dilerim.

O oğlumu benden ayıramazsın lafı da çocuk sevdasından değildi zaten.
Seni korkutup boşanmaktan caydırmak içindi..
Boşanan erkeklerde bazen görülür çocuğu alıp kaçıran tipler vardır ya dertleri anneyi cezalandırmak, acı çektirmek..

Çocuk konusunda boşanıp da bu şekilde olmayan erkeklerin yüzdesi çok azdır sanırım geneli böyle ilgisiz.
Çocuğuyla doğru düzgün ilgilenen erkek o kadar az ki.. Onlar anneyle bağı koparttıklarında
çocuktan da duygusal olarak uzaklaşıyorlar. O yüzden çok beklenti içine girip kendini üzüp yıpratma..

Malesef erkekler karıdan boşanınca çocuktan da boşanıyor çoğunlukla canım, mahkeme sonucu nafaka bağlanınca direkt vergi dairesine devret maaşından kazancından herneyse otomatik olarak kesilsin yoksa bir ömür sinir harbi yaşarsın. Gözünün yaşına bakma sakın.

Aynı durum bende de var ama ben istiyorum valla kusura bakmasın. Eşek gibi verecek öyle ben bosaniyorum çocuk sende kalsin olmuyor.

Bana dedi ki ben evlenmem. Sen gidince iyisi mi gelecek dedi.

Bende ay valla ben evlenirim. Sen gidince iyisi gelecek eminim dedim.

Hirslandi

Bilemiyorum, dedim ya onun hep çok iyi bir baba olarak kalacağını zannediyordum. Üç ayda unuttu çocuğu.

Kayınpederim gelmiş dün gece, ben henüz görüşmedim, son kez babalık görevimi yapacağım demiş. Düşünsenize KP 40 yaşındaki adama babalık görevi yapıyor ama benim eşim 10 aylık çocuğu için kılını kıpırdatmıyor.

Sevgili kahve kokulu, cevabın çok güzel olmuş :) nafaka faslına gelince, her ay düzenli gönderse bile, bu ilgisizliği beni yine aynı derecede üzer. İsterse dünyanın parasını versin, çocuğum onun yokluğunu çekip, bundan olumsuz etkilenirse hiçbir kıymeti kalmıyor.

Hepinize çok teşekkür ederim.

kp nasıl bir insandır yapıcımıdır?
dava açana kadar neredeymiş aklı?
şimdi mi babalık yapacakmış.
eşine diyecek bişey yok.
küçücük bebeğiniz daha.
ne çabuk gözden çıkarmış.
cidden adam değilmiş.
babalığını geçtim.

Kayınpederin yanınıza geldi demek belkide oğlunla seni almaya gelmiştir .Ne söyleyecek merak ettim.

Herseyde vardir bi hayir
Bende ayni senin gibi cocugum herseye ragmen bana ne yapilmis olursa olsun o benim icindi cocuguma karsi iyi olsunlar sevsinler diye dusunuyodum
Cocugu gorme surecinde bile sorun olduysada cocuguma yansitmadim kendim savastim hic bisey yokmus gibi kizimi hep gonderdim, kesinlikle onu doldurusa getirim uzaklassin diye bise dusunmedim
Gelip almadigi zaman dahi ben bahaneler uyduruyodum, yok baba hasta yok arabasi bozulmus gibi
Dogum gununde insan bi elbise alir en kotu ihtimal, ilk baslarda yapti ama cocuk buyudukce azaldi ilgi alaka
5 yasinda dogum gununde bise almamis diye cok uzulmusdu bende kendim bi hediye alip baban gondermis demistim ama snirim onuda sonradan anladi babasinin gondermedigini...
Maasi cok iyi, geliri benim 2 katim ama gel gorelimki hic biyere goturmezdi hic bi aktivite yapmazdi .. uzuluyodum evet ama elden ne gelirki kac kez konusmayi dedim kac kez uyardim bana dedigi 2 HAFTADA BIR ANCA BUNU YAPABILIYORUM ELIMDEN FAZLASI GELMEZ CALISIYORUM DIYODU
Bende calisiyorum herseyimi kizima gore ayarliyorum ustelik tek yasiyorum evin isi alisverisi olmasina ragmen kizima vakit ayirmak icin elimden gelen herseyi yapiyorum
sana 2 haftada bi geliyo onunla kaliteli vakit gecir dedigimde bana verdigi cevap benim elimden gelen bu begenmiyosan gonderme
kizim 6aydir gitmiyo, birakin gitmeyi adlarini bile duymak istemiyo hayatindan tamamen silmis gibi sanki hic var olmamis gibi
arada soruyorum goturimmi seni diye ama nafilee..... cocuk tiksinmis!

Uzun oldu ama soyleyecigim suki; birak hersey olurunu bulsun
Sen elinden geleni yaptikdan sonra uzulme cunku o ayrildiktan sonra cocuguna deger vermiyosa o kaybedecektir evli olsaydin yine aynisi olacakti...

Daha gelmeden zıtlaşmaya başlamış. Dedemle görüşmüş, anneannem bu durum nedir böyle oldu, demiş; o da "torununuza sorun" demiş. Bu üslupla beni götürecek.

Herkes aynı sizin sorduğunuz soruyu soruyor, dava açana kadar nerdeydiniz?
Cevapları, biz çocuk için, onu düşündüğümüz için geliyoruz, gelinin bir mağduriyeti yoktu, gelmedik.

Kayınpederin yanınıza geldi demek belkide oğlunla seni almaya gelmiştir .Ne söyleyecek merak ettim.

3 aydır nerdelermiş? Hele kocana yorum dahi yapmak istemiyorum.

Hepimiz aynı düşünüyoruz. Keşke bu saatten sonra gelmeseydi. Beni kötüleyip, sebepsizce evi terk ettiğimi, herkes bana çok iyiyken nankörlük ettiğimi anlatacak.

Torununu düşünüyormuş, benim bir mağduriyetim yokmuş ama sırf çocuk için geliyormuş.

bunlar ailecek anormaller.
kendilerini kaf dağında görüyorlar.
çok yazık.
oğullarının yuvasını yıkıyorlar hiç acımadan.
onlar yapıcı birleştirici rol oynasalardı siz çoktan barışırdınız.
eşinin aklını çelen onlar,geçiminizi bozan onlar.
yazık cidden.
eşinin ikinci evliliğiydi bu sanırım.
ilki neden bitmişti?
bunalr mıs ebep yine?
karıştırmıyorum değil mi bu arada:))

Sanırım ben de sizin yaşadıklarınızı yaşayacağım, bunları anlatmanız çok iyi oldu, hazırlıklı olurum ben de. Ne diyeyim ki, olmayınca olmuyor, adamları zorla kendimize düzgün eş yapamadığımız gibi, baba da yapamıyoruz sanırım.

İnşallah ben de sizin gibi, çocuğuma yetebilirim. Sizi de tebrik ediyorum, gerçekten çok iyi bir anneymişsiniz. Kızınızla birlikte huzurlu, güzel bir ömrünüz olsun inşallah.

Evet ilk evliliği de ailesi nedeniyle bitmiş. Kendilerini kesinlikle kaf dağında görüyorlar. Onlar zengin, saygın bir aile; ben nasıl onlar gibi bir aileye gelin gitmişken, kıymetlerini bilmem.

Yani gavurlar derler ama adamlara bakiyorum, ofiste arkadaslarim var
Eslerinden ayriliyolar ama cocuklarinla cok guzel vakit geciriyolar
Onlarla tatile gidiyolar
Okuldan gidip aliyolar
Aile toplantilarina gidiyolar
Bizimkiler bi b*ka yaramiyo yeminlen

Insallah ustesinden geleceksin buna inan yilma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…