Herseyde vardir bi hayir
Bende ayni senin gibi cocugum herseye ragmen bana ne yapilmis olursa olsun o benim icindi cocuguma karsi iyi olsunlar sevsinler diye dusunuyodum
Cocugu gorme surecinde bile sorun olduysada cocuguma yansitmadim kendim savastim hic bisey yokmus gibi kizimi hep gonderdim, kesinlikle onu doldurusa getirim uzaklassin diye bise dusunmedim
Gelip almadigi zaman dahi ben bahaneler uyduruyodum, yok baba hasta yok arabasi bozulmus gibi
Dogum gununde insan bi elbise alir en kotu ihtimal, ilk baslarda yapti ama cocuk buyudukce azaldi ilgi alaka
5 yasinda dogum gununde bise almamis diye cok uzulmusdu bende kendim bi hediye alip baban gondermis demistim ama snirim onuda sonradan anladi babasinin gondermedigini...
Maasi cok iyi, geliri benim 2 katim ama gel gorelimki hic biyere goturmezdi hic bi aktivite yapmazdi .. uzuluyodum evet ama elden ne gelirki kac kez konusmayi dedim kac kez uyardim bana dedigi 2 HAFTADA BIR ANCA BUNU YAPABILIYORUM ELIMDEN FAZLASI GELMEZ CALISIYORUM DIYODU
Bende calisiyorum herseyimi kizima gore ayarliyorum ustelik tek yasiyorum evin isi alisverisi olmasina ragmen kizima vakit ayirmak icin elimden gelen herseyi yapiyorum
sana 2 haftada bi geliyo onunla kaliteli vakit gecir dedigimde bana verdigi cevap benim elimden gelen bu begenmiyosan gonderme

kizim 6aydir gitmiyo, birakin gitmeyi adlarini bile duymak istemiyo hayatindan tamamen silmis gibi sanki hic var olmamis gibi
arada soruyorum goturimmi seni diye ama nafilee..... cocuk tiksinmis!
Uzun oldu ama soyleyecigim suki; birak hersey olurunu bulsun
Sen elinden geleni yaptikdan sonra uzulme cunku o ayrildiktan sonra cocuguna deger vermiyosa o kaybedecektir evli olsaydin yine aynisi olacakti...