• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma Davamı da Açtım...

Yani gavurlar derler ama adamlara bakiyorum, ofiste arkadaslarim var
Eslerinden ayriliyolar ama cocuklarinla cok guzel vakit geciriyolar
Onlarla tatile gidiyolar
Okuldan gidip aliyolar
Aile toplantilarina gidiyolar
Bizimkiler bi b*ka yaramiyo yeminlen

Insallah ustesinden geleceksin buna inan yilma

Gerçekten ben de bazen görüyorum, çok ilgili babalar. Hatta boşanıp buna rağmen eski eşine saygı duyan, çocuğunun annesi olduğu için değer veren insanlar tanıyorum. E biz kendimizden vazgeçtik, çocuk için beklentiye giriyoruz, o bile yok.

Her şey güzel olacak inşallah. Buna inanıp, buna göre yaşıyorum. Tekrar teşekkür ederim.

Esinizin 2. evliligimiydi sizinle?
Cocuk varmiydi 1.den?
Evet eşimin ikinci evliliğiydi, çocuğu yok. Düğün gecesi aileler arasında tartışma çıkmış, takı mevzusu diye anlatıyordu eşim daha önce. Şimdi boşanma aşamasına gelince, eşimin bir arkadaşının karısı anlattı ki, ilk evliliği de ailesi nedeniyle bitmiş.

Evet ilk evliliği de ailesi nedeniyle bitmiş. Kendilerini kesinlikle kaf dağında görüyorlar. Onlar zengin, saygın bir aile; ben nasıl onlar gibi bir aileye gelin gitmişken, kıymetlerini bilmem.
insan ikincide bari aynı hataları yapmayalım oğlumuzun yuvasını yıkmayalım der.
pes doğrusu.
bunun hesabını ahirette nasıl verirler bilmem.
hakkında hayırlısı olsun canım.
sen elinden geleni yaptın.
yine de dönecektin eşine.
ancak o daha sana doğru bir adım atmışken geri çark etti.
cidden çapsız akılsız ve vicdansız bir adammış kusura bakma da.

Evet eşimin ikinci evliliğiydi, çocuğu yok. Düğün gecesi aileler arasında tartışma çıkmış, takı mevzusu diye anlatıyordu eşim daha önce. Şimdi boşanma aşamasına gelince, eşimin bir arkadaşının karısı anlattı ki, ilk evliliği de ailesi nedeniyle bitmiş.
Valla canim hic uzulme ayrildigina ozaman bunlar belliki cirkef bi aile
sen elinden geleni yapmisindir bu asamaya gelene kadar
sakin cocugun icin vijdan azabi cekme
sen cok iyi olabilirsin ona
babasida duzgun babalik yapmiyosa kendi sorunu

insan ikincide bari aynı hataları yapmayalım oğlumuzun yuvasını yıkmayalım der.
pes doğrusu.
bunun hesabını ahirette nasıl verirler bilmem.
hakkında hayırlısı olsun canım.
sen elinden geleni yaptın.
yine de dönecektin eşine.
ancak o daha sana doğru bir adım atmışken geri çark etti.
cidden çapsız akılsız ve vicdansız bir adammış kusura bakma da.
Estağfurullah az bile yazmışsınız, ben ona neler sayıyorum bir bilseniz.

Bir de demez mi "ben ilk evliliğimi ailem için bitirdim, ikincisini de bitiririm." Aslında bu cümle her şeyi özetliyor, daha neden benim başıma üşüşüyorlar anlamıyorum.

Sadece oğullarına ''oğlum git karını çocuğunu al da gel'' demeleri sorunu çözecekken bu kadar kolayken sözde
bişeyler yapıyormuş gibi görünüp hiçbir şey yapmıyorlar. Aman Mazallah onlar kraliyet ailesi ya.. kimseye
hatalıyız biz gel diyemezler.. derlerse itibarları sarsılır adeta sana lütuf yaparcasına gel bari hatalısın ama seni affediyoruz tavrındalar hala..
Öylesine ego tavan yapmış tipler ki paralarına güveniyorlar galiba..

Valla canim hic uzulme ayrildigina ozaman bunlar belliki cirkef bi aile
sen elinden geleni yapmisindir bu asamaya gelene kadar
sakin cocugun icin vijdan azabi cekme
sen cok iyi olabilirsin ona
babasida duzgun babalik yapmiyosa kendi sorunu

Ayrıldığıma asla ama asla üzülmüyorum, aynı şekilde barışmayı da kesinlikle düşünmüyorum. Üç aydır "oh be dünya varmış" dedim de kendime geldim biraz.

KP beni ikna edemeyince muhtemelen pürüz çıkaracaktır, ben buraya kadar geldim, nasıl hayır dersin diye.

Sorunsuz bir şekilde kurtulayım, başka bir şey istemiyorum Allah'tan.

Sadece oğullarına ''oğlum git karını çocuğunu al da gel'' demeleri sorunu çözecekken bu kadar kolayken sözde
bişeyler yapıyormuş gibi görünüp hiçbir şey yapmıyorlar. Aman Mazallah onlar kraliyet ailesi ya.. kimseye
hatalıyız biz gel diyemezler.. derlerse itibarları sarsılır adeta sana lütuf yaparcasına gel bari hatalısın ama seni affediyoruz tavrındalar hala..
Öylesine ego tavan yapmış tipler ki paralarına güveniyorlar galiba..

Oğulları müsait değilmiş, işleri varmış. 3 aylık bebekle, beni hiç kimsemin olmadığı bir şehirde bir buçuk ay yalnız başıma bırakıp, ailesiyle memlekete, ailesinin işleriyle ilgilenmeye giderken, işlerin hiçbir önemi yoktu.

Düşündükçe yeni şeyler geliyor aklıma, çıldırıyorum.

Oğulları müsait değilmiş, işleri varmış. 3 aylık bebekle, beni hiç kimsemin olmadığı bir şehirde bir buçuk ay yalnız başıma bırakıp, ailesiyle memlekete, ailesinin işleriyle ilgilenmeye giderken, işlerin hiçbir önemi yoktu.

Tabi canım aylardır işi vardır. Robot gibi ailesinden komut alarak davranıyor adam..

Onlar git derse gidiyor gitme derse gitmiyor.

Evet benim sevgili dert ortaklarım,

Olayların özetini yazmaya mecalim yok. Bilgi sahibi olmayanlar eski konularıma bakabilirler.

Bugün boşanma davamı açtım, bir avukatla görüştüm, sağ olsun ilçemizde bir hakime hanım vardı, kendisiyle görüştüm, benimle ilgilendi, dilekçem konusunda yardımcı oldu. Eşim duruşmaya gelmeyeceğini söyledi, "o isterse hic gelmesin, tanıkların vs. varsa ben davanı sonuçlandırırım" dedi.

Çocuk için nafaka ve düğün takılarım dışında hiçbir şey talep etmedim.

Boşanma davası açmış olmam, boşanıyor olmam bir dert mi? Artık dert değil ama hak etmediğim, hem de hic hak etmediğim şeyleri yaşamış olmam, yaptığım yanlış evlilikle oğlumu da mağdur etmem, babasız bir hayata mahkum etmem, büyük bir dert olarak oturdu içime.

Artık oturup dersimi çalışacağım, iş güç sahibi olup, kendime ve oğluma iyi bir gelecek hazırlamak için uğraşacağım.

Eşim adına hiçbir şey yazmıyorum bile. Onun bana bu yaşattıklarından sonra, hak ettiği şekilde yaşayacağına eminin.

Eğer eline mahkeme celbi gittiğinde savunma yapmazsa, bir ay içinde ilk duruşma tarihi belli olacak, inşallah fazla uzatmadan tanıklarla, delillerle birlikte bu işi çözeceğim.

Bu süreçte yorumlarıyla bana destek olan, akıl veren heeeeerkese çok teşekkür ederim, sayenizde bu süreci bir nebze de olsa kolay atlattım, iyi ki varsınız...

Geçmiş olsun canım. Biraz zorlanacaksın başta ama sonra çok mutlu olacaksın inşallah.

bekarken hep aile çok öenmli derlerdi ,ben de ,saçmalamayın adamla mı evleniliyor aile ile mi diyordum.ama evlenince anladım ki herkes yetiştiği büyüdüğü aileye benziyor eninde sonunda..aile o yüzden önemli.
bu herifin ailesinde elle tutulur kimse yokmuş ki zaten,herkesin egosu tavan,anne bab kardeşler hepsi aynı şeyin soyuymuş işte..
yediremedikleri şey egoları..sen nasıl beğenmezsin onları,nasıl karşı koyarsın ;üstelik bu kadar sene geçmişken ..hani artık seni iyice sindirdiklerini düşünmüşken,nasıl olur ya başkaldırırsın??.....
bir de tabi kendileri gibi yetiştirmek istedikleri torunlarını aldın yanlarından..
onların torun & çocuk sevgisi bile ego ile orantılı..kendi yanlarında yetişmiyorsa pek de samimi olmaya gerek yok, gibi..
bu arada çocuk için nafaka haricinde,ilerde uğraşmamak adına ilerdeki okul masrafları,sağlık sigortası gibi şeyler de ekledin umarım???
hep sorucam herife saydırmaktan unutuyorum karışık arkadaşım,çocuğun kaç yaşındaydı?

bekarken hep aile çok öenmli derlerdi ,ben de ,saçmalamayın adamla mı evleniliyor aile ile mi diyordum.ama evlenince anladım ki herkes yetiştiği büyüdüğü aileye benziyor eninde sonunda..aile o yüzden önemli.
bu herifin ailesinde elle tutulur kimse yokmuş ki zaten,herkesin egosu tavan,anne bab kardeşler hepsi aynı şeyin soyuymuş işte..
yediremedikleri şey egoları..sen nasıl beğenmezsin onları,nasıl karşı koyarsın ;üstelik bu kadar sene geçmişken ..hani artık seni iyice sindirdiklerini düşünmüşken,nasıl olur ya başkaldırırsın??.....
bir de tabi kendileri gibi yetiştirmek istedikleri torunlarını aldın yanlarından..
onların torun & çocuk sevgisi bile ego ile orantılı..kendi yanlarında yetişmiyorsa pek de samimi olmaya gerek yok, gibi..
bu arada çocuk için nafaka haricinde,ilerde uğraşmamak adına ilerdeki okul masrafları,sağlık sigortası gibi şeyler de ekledin umarım???
hep sorucam herife saydırmaktan unutuyorum karışık arkadaşım,çocuğun kaç yaşındaydı?

Kp geldi, şu an çok gerginim, tüm sorularına cevap yazacağım sakinleştiğimde. :(

Kp geldi, şu an çok gerginim, tüm sorularına cevap yazacağım sakinleştiğimde. :KK43:
sakin ol kavgaya da girme,çok açıklama da yapma bence. herkes biliyor ama kabul etmek istemiyor.sinirlerini bozduğuna değmez.
hadi sakin....
gidince yaz olur mu merak ediyorum.

sakin ol kavgaya da girme,çok açıklama da yapma bence. herkes biliyor ama kabul etmek istemiyor.sinirlerini bozduğuna değmez.
hadi sakin....
gidince yaz olur mu merak ediyorum.

Herkes çok gergin, çok dolu. Ben asla olumlu bir adım atmam bu saatten sonra, o da geri çevrilmeyi kolay kabul etmeyecektir, boşuna neden çıkıp gelmiş bilmiyorum. Adamın oğluna gel bizi al dedik, oğlu gelmedi, babası çıktı geldi.

İnşallah bir olumsuzluk yaşanmaz. Bu yüzden çok geriliyorum.

Estağfurullah az bile yazmışsınız, ben ona neler sayıyorum bir bilseniz.

Bir de demez mi "ben ilk evliliğimi ailem için bitirdim, ikincisini de bitiririm." Aslında bu cümle her şeyi özetliyor, daha neden benim başıma üşüşüyorlar anlamıyorum.

Eşin kılını kıpırdatmıyor.Ailesi sen umrumuzda değilsin diyor kısaca.Dertleri torunları yanlarında büyüsün.Hala kendilerini haklı görüyorlar bence en ufak pişmanlık yok.
Sözde elimizden geleni yaptık diyecekler.Sen gereksiz yere gittin geri dönmelisin en azından çocuğun için.Öyle düşünüyorlar.

Sırf çocuk için diye de evlilik devam etmemeli bence.Eşin sana sevgisini ispat etmeliydi.

Sen yinede sakin ol.Senin yerinde olsam sakince önce onu dinlerim .

O kadar saçmaki aslında herşey aynı evde yaşama fikri saçmasapandı ,eşinin kendine güvensizliği ayrı bir saçmalıktı lüks hayatı bırakmak istemedi.

Sonrasında da annesi ,babası, eşin gönlünüzü alabilecekken tam tersi davranışlar sergilediler.

Back
X