Bosanma davamiz aciliyor

3 4 defa yokladi ama barisma hamlesi degil yoklama hamlesi,halen zaman kazaniyor,normalde evrak hazirlamasi 1 hafta ama 1 bucuk aydir bekliyorum defalarca soylememe ragmen.
Ya hala sağdan soldan fırtlayıp aklını çelme derdinde. Ama senden bekliyo herşeyi, kıymetlisini kaldırmaya üşeniyo. Annesinden korkuyordur. Hehe.

Haa o oyalıyor desene kesin zamanla döneceğini düşünüyordur haspam
Zaman zaman duygu basmasi disinda ne istedigimden emin oldum allahtan,Bazen yaralarim kaniyor sular seller gibi,zorla dindiriyorum ama kabullendim.Kendiliginden donecek bir es kalmadi artik.Hayatimi duzenleme adimlarina basladim zaten.

Bu konuyu merak ettim, hatırlıyor musunuz

Aynı sebepten boşandım 1.5 ay önce. Bilmiyorum insan ara ara pişmanlık tabiki duyuyor, sonuçta bir alışkanlık var. Ama zamanla geçeceğini alışacağımı biliyorum. Siz sindirmişsiniz biraz ayrı kalarak. Bu süreçte iyi düşünmüşsündür. Benim karar verme boşanma toplam 6 gün sürdü bitti. Acele mi oldu diye düşünüyorum ara ara. Ama tek bildiğim gerçekten seven seni gidecek hale getirmiyor. Kaybetme korkusu olmayan değer bilmiyor. Ve aile bağımlıları sanırım hiç düzelmiyor.

Önceki konularınızı okudum ve şu sonuca vardım. Siz derin duyguları olan, duygusal bir insansınız ama eşiniz/eski eşiniz dümdüz sığ bir insan. Keşke sizin derinliğinizi görebilseydi.. ama olmayınca olmuyor. Bir ömür yavaş yavaş tükeneceğinize birden bitirip önünüze bakmışsınız. Umarım çabuk toparlar ve güzel başlangıçlar yaparsınız. Karşınıza ruhu güzel kendi güzel ince ruhlu bir insan çıkması dileğiyle

Sizin icin de hayirlis olsun .Mesleginiz var,cabucak toparlayacaginiza eminim.Daha cok taze olay.Zamanla soguyacak.Aslinda siz de 8 yillik evlilikte farkinda olmadan sindirmissinizdir cunku artik caniniza tak edip 6 gunde isi bitirmissiniz.Acele mi oldu sorusu guzel bir soru ama gercekten seven gecinme niyeti olan ,gonlu olan adam gidecek hale asla getirmiyor.Kaybetme korkusu olmayan biriyle de emanet evlilik yurumuyor.Aile bagimliligi hastalik.3 kardes te bosanmis olacak benim es ailesinde,obur ablasinin da evlilik sallantidaymis.Isin vehametini siz dusunun.ve hicbiri kendini kusurlu bulmuyor.annesi hic demiyor mu benim cocuklarim niye gecinemedi diye acaba?

Tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin.

Demez çünkü onlara göre hep haklılar kendileri.
doğru diyorsun 8 yılda iyice sindirmişimdir. Yoksa 6 günde bitemezdi.
tek problemimin eş ailesi olması çok canımı sıksa da, bakıyorum da eski eşim de ben bu kızla mutluyum. Tek kavgamız benim ailem. Biraz alttan alayım gönlünü yapayım demedi. Ee demeyince de sonuç böyle oldu. Çok şükür mesleğim var evet. Eski eş şuan uzaktan uzağa takip ediyor beni. İnstagramdan, yok whatsaptan gönderme yaparak. Yok ortağımı arayıp benim nasıl olduğumu sorarak. O kadar merak ediyorsan beni nasıl bırakabildin? Anlamadım bu erkekler çok garip varlıklar.

Zaten en cok can yakan sahip cikilmamak,onun gercek ailesi olamamak.Inatlasma,restlesmeye donuyor aile meseleleri onlarda, halbuki kadin tarafindan da inatlasma gibi gorunse de asil duygumuz aile gibi gorulmek,degeri ve onceligi hissetmek.Ama bunu anlayamayacak kadar akilsizlar.Takip etsin sogan saplari.Sogan sapi gibi kalsiar insallah.Merak ediyorlar ama boyle sinip pusuya yatarak merak ediyor korkaklar.Guvenilmez korkak adama.Omur boyu ruhsal bunalimda onu duzeltmeye calisarak geciririz,arkasinda anne gibi gezerek.Allah bildigi gibi yapsin.

Ne evrakı toplamaya çalışıyor? Neden çekişmeli açıyorsunuz davayı? Evlilik süreniz bir yıldan az mı?
Vekalet ve dilekce hazirlayacak alti ustu de iste uzatti.Isim var dedi(halbuki yok evden calisiyor),kotuyum dedi,basim agriyo dedi,iyi hissetmiyorum dedi 1 bucuk ay atti.En son gecen hafta gelecekti gene gelmedi.Bu hafta bekliyorum.
Bizi avukatlarimiz temsil edecek biz gitmeyecegiz adliyeye.Oyle yontemler varmis.Iki sahit ,avukatlar bosuyormus.Anlasmali gibi,talep yok .Cekismeli tanimi altinda ama tek celsede bitiyormus.

inanın bu çıkmaz sonunda eşiniz tek başına kalınca hayatın gerçeğini anlayacak olan yine ona olacak

Ne guzel yaziyorsunuz.Aslinda olaylar sicakken cok uzuldum.Antidepresanlar kullandim,yemek yiyememistim haftalarca ilaclarla anca yedim.Sonra kendime gelmeye basladikca ofke,kin,hirs gibi kotu duygularin esiri oldum.Hatta canini yakmak istedim onun da ama sonra dedim ki sen napiyorsun bu duygularla boyle.

Hani sonucunda artik sindire sindire sunu anladim.Esim istedigini istedigi gibi anlasin artik hayatinda.Cunku ozgur.Tatillerde ,yilbaslarinda basina sorun cikaracak bir es yok :) Mutlu olmali :)Onun ailesiyle huzurunu kacirdiysam ben orada emanet gibi hissedeceksem niye debeleniyorum ki kendimi kabul ettirmeye noktasina gelip ferahladim.Hatta tek basina ya da yeni evlilik iliskisinde falan daha mutlu olsun ki ordan gelen enerjiyle ben de daha mutlu olayim.

Madem anlaşmalı boşanma gibi protokol hazırlamayacaksınız, sizin vekiliniz dilekçe hazırlayıp davayı açsın, iki tarafın dilekçe hazırlaması gerekmiyor. Karşı taraf da kendisi mi takip eder, vekaletname işini mi hızlandırır kendi bileceği iş.

Bende 2 aylık evliyim. Babamın evine döndüm. Boşanmak istiyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Yardımcı olur musunuz? 1 yılını doldurmadan boşanmak mümkün mü?

Bende 2 aylık evliyim. Babamın evine döndüm. Boşanmak istiyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Yardımcı olur musunuz? 1 yılını doldurmadan boşanmak mümkün mü?
siz neden boşanıyorsunuz,daha çok yeniymişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…