Bosanma davamiz aciliyor

Alsınlar oğullarıyla mutlu mutlu yaşasınlar. Eş ailelerinin nasil bu kadar vicdansiz olduğunu anlayamıyorum ya. Hangi insan oğlunun mutsuz olmasını ister.
Erkek anneleri çocuklarını kendine bağımlı yetiştiriyor. Evlilik yaşi gelince, yuva kurmanın aile olmanın ne demek olduğunu bilmeden evleniyor, sonrası tam bir kaos. Mutsuz bir eş, arada kalmış ama annesine yaranmak için yapmadığı kalmayan bir erkek. Çocuk varsa olan çocukla, güzel bir yuvam olsun diye evlenen kadına oluyor. Erkeğe ve ailesine hiçbirşey olmuyor.
Insallah cok cok cok mutlu olursun bundan sonraki yeni hayatında

Eşiniz çok basiretsiz bir adamdı, adam diyorum ama iş olsun diye.
Annesine, ablasına kadar saplantılı şekilde bağlı eşe insan saygı bile duyamaz.
Kötü ayrılmadık diyorsunuz ama kötü olması için sizi dövmesi mi gerekiyordu?
Annesi, ablası için beden vazgeçen adamla en ufak iletişimde bulunmazdim yerinizde olsaydım.

Bende mutlu olur muyum demişsiniz, eminim böyle bir adamla evli olmaktan çok daha iyi olacaktı ayrılık sizin için.

Evet 'annesi ,ablasi' icin benden vazgectigi icin -guzel gunlerimiz olmus olsa da- icten içe inanilmaz kin duygusu besliyorum hepsine karsi.kin duygusunun bunyeye ne kadar zararli oldugunu bildigim icin 'dusman degiliz' cumlesi altinda iyilestirmeye calisiyorum kendimi ama kesinlikle 'HAKLISINIZ! '

Insallah cok tesekkur ederim.Ah etmek hic yakisan birsey degil ama zaman zaman kendimi alamadigimi hissettigimde gunahkar ve seytan gibi hissediyorum kendimi.En tez zamanda su psikolojiden ozgurlesmek tek dilegim.

Eski hayatınızda mutlumuydunuz da böyle bir kaygıya kapıldınız?
Biraz kendinize güvenin ve yolunuza bakın.
Dünya sadece bu adamdan ibaret değil
Insan basarisizlik,kaybetmislik,degersizlik duygusuyla mutsuzluga surukleniyor.Bunlardan cikabilmek icin sahte hallerle degil de gercekci bir duygu gecisi ile savasiyorum.Ve inanilmaz zor birsey.Haklisiniz mutsuzluktan ciktim ve cok fazla kaygi doguruyor hayat degisimi.Kendimize guvenmek en onemli sey.

Insallah cok tesekkur ederim.Ah etmek hic yakisan birsey degil ama zaman zaman kendimi alamadigimi hissettigimde gunahkar ve seytan gibi hissediyorum kendimi.En tez zamanda su psikolojiden ozgurlesmek tek dilegim.
Bu düşüncelerin o kadar normalki, böyle düşünüyorsun ne günahkârsın, ne de şeytan. Sizin ayrilmanizda parmağı olan kişiler varya, asıl şeytan onlar.
Geçecek emin olun geçecek. Evet biraz yıpratıcı, yorucu bir dönem ama bunları unutup kendi hayatınızı yaşamaya başladığınız anda sırtınızdan bir yükün gittiğini farkedip, "iyiki" diyeceksiniz

Öylelerini gerçekten verin geri annelerinin kucağına.Mesela benim abim asla öyle degil.Oda tek erkek cocuk annemide çok sever çok iyi anlaşırlar ama sevdiği kızı saydırmasınıda bilir asla birşey söyletmez.bizde sever ve sayarız.Zaten erkek saydıramazsa aileside saymıyor gelini.Bu tamamen erkeğin profosyonelliğiyle alakalı.Umarım çocuğunuzu kendi cocugu gibi sevecek bir baba bulursunuz.Bırakın eski eşinizde annesinin kucağında uyumaya devam etsin.

Onu okuduğumda 3 gün kendime gelememiştim. Bi de 10 yıldır terapiye gitmiş psikolojik yardım almış bu adam. Aldığı yardım bu kadar işte.

Aaaaa ama olur mu, karısı varken kıymetli idi onlar. Şimdi git bak, kedi köpek gibidirler. Aileye stres topu lazım, birbirlerini yerler sonra.

Ben bunu çoğu eşinden, sevgilisinden, nişanlısından ayrılan kadınlardan duyuyorum. Ex kişi '' Ne zaman ihtiyacın olursa arkandayım. '' diyor. Len hödük, kadın yanındayken elin armut mu topluyordu? Böyle vicdan temizlemelerine fırsat vermeyin. Gebersinler suçluluk duygusundan.

Onu okuduğumda 3 gün kendime gelememiştim. Bi de 10 yıldır terapiye gitmiş psikolojik yardım almış bu adam. Aldığı yardım bu kadar işte.

Bir de ben fotografik hafizaliyim ister istemez uye adi/profil fotosunu gorunce aklimda kalan bir bilgi hemen ortaya cikiyor. Her bu uye ismini gordugumde aklima o tepinerek aglama olayi geliyor ve her seferinde bir daha sasiriyorum boyle bir sey nasil olabilir diye.

Canim benim o kadar güzel ozetlemissin ki olayı adam dengeyi kursa zaten eşi ile annesi arasında sıkıntı yok.arada kalıyor seçim yapması isteniyor ve annesini seçiyor.kız evladım var kendi babası babalık yapmadıktan sonra bundan sonra evlenecegim kişi anca bana koca olur kızıma baba değil. Evlenmeyi düşünmüyorum kızımı güzelce yetiştireyim iyi bir eğitim vereyim güzel de bir evlilik yapsın başka bir isteğim yok.

Duzelir yeni hayatlarimizda mutlu oluruz demi
Mutlu olucaz tabi ben kundaktaki çocuğumla bir başıma kaldığım halde toparlandiysam sen çocuksuz halinle çok kısa sürede toparlarsin canım benim her zaman özel mesajda atabilirsin.benim olaylarim daha yeniyken burdan edindigim arkadaşlar beni çok iyi dinledi Yoldaş oldular moral verdiler Allah razı olsun onlardan.

Çok aileci adam var ama bu başka. Çok nadide bir tür. Numunelik.

Çok aileci adam var ama bu başka. Çok nadide bir tür. Numunelik.
Valla ben hiç şaşırmadım, sadece 1 gün yazı ile bir gün annesine gitmek istemediğim için (haftanın her günü ya biz onlarda ya onlar bizdeydi) gecenin bir yarısı yataktan kalkıp, oturma odasında anası ölmüş gibi ağlayan bir cinsininden kurtuldum.
Ben ailemi senede 1 kere ancak görebiliyordum ama bir gün bile gece uyanıp anneme gidemedim diye ağlamadım yahu.
Ellerinde olsa ana karnına geri dönecekler. Hayır madem ayrılamıyorsun ne diye evleniyorsun değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…