- 8 Mart 2020
- 1.664
- 4.948
- 83
Eski hayatınızda mutlumuydunuz da böyle bir kaygıya kapıldınız?Duzelir yeni hayatlarimizda mutlu oluruz demi
Bu erkekler neden boyle yaaa. Ne yiyip iciyolar bunlar. Niye bizleri benimseyemiyolar.Esimin anne ,abla kisaca kendi ailesine olan duskunlugu.Bizi benimseyememesi.
Evet 'annesi ,ablasi' icin benden vazgectigi icin -guzel gunlerimiz olmus olsa da- icten içe inanilmaz kin duygusu besliyorum hepsine karsi.kin duygusunun bunyeye ne kadar zararli oldugunu bildigim icin 'dusman degiliz' cumlesi altinda iyilestirmeye calisiyorum kendimi ama kesinlikle 'HAKLISINIZ! 'Eşiniz çok basiretsiz bir adamdı, adam diyorum ama iş olsun diye.
Annesine, ablasına kadar saplantılı şekilde bağlı eşe insan saygı bile duyamaz.
Kötü ayrılmadık diyorsunuz ama kötü olması için sizi dövmesi mi gerekiyordu?
Annesi, ablası için beden vazgeçen adamla en ufak iletişimde bulunmazdim yerinizde olsaydım.
Bende mutlu olur muyum demişsiniz, eminim böyle bir adamla evli olmaktan çok daha iyi olacaktı ayrılık sizin için.
Gorunmez bir iple baglilar birbirlerine.Hem de cok kuvvetli sekilde.Bu erkekler neden boyle yaaa. Ne yiyip iciyolar bunlar. Niye bizleri benimseyemiyolar.
Neden neden neden.
Insanin gercekden cok canu yaniyo en azindan seninki yandigini belli etmis ne guzel
Insallah cok tesekkur ederim.Ah etmek hic yakisan birsey degil ama zaman zaman kendimi alamadigimi hissettigimde gunahkar ve seytan gibi hissediyorum kendimi.En tez zamanda su psikolojiden ozgurlesmek tek dilegim.Alsınlar oğullarıyla mutlu mutlu yaşasınlar. Eş ailelerinin nasil bu kadar vicdansiz olduğunu anlayamıyorum ya. Hangi insan oğlunun mutsuz olmasını ister.
Erkek anneleri çocuklarını kendine bağımlı yetiştiriyor. Evlilik yaşi gelince, yuva kurmanın aile olmanın ne demek olduğunu bilmeden evleniyor, sonrası tam bir kaos. Mutsuz bir eş, arada kalmış ama annesine yaranmak için yapmadığı kalmayan bir erkek. Çocuk varsa olan çocukla, güzel bir yuvam olsun diye evlenen kadına oluyor. Erkeğe ve ailesine hiçbirşey olmuyor.
Insallah cok cok cok mutlu olursun bundan sonraki yeni hayatında
Insan basarisizlik,kaybetmislik,degersizlik duygusuyla mutsuzluga surukleniyor.Bunlardan cikabilmek icin sahte hallerle degil de gercekci bir duygu gecisi ile savasiyorum.Ve inanilmaz zor birsey.Haklisiniz mutsuzluktan ciktim ve cok fazla kaygi doguruyor hayat degisimi.Kendimize guvenmek en onemli sey.Eski hayatınızda mutlumuydunuz da böyle bir kaygıya kapıldınız?
Biraz kendinize güvenin ve yolunuza bakın.
Dünya sadece bu adamdan ibaret değil
Bu düşüncelerin o kadar normalki, böyle düşünüyorsun ne günahkârsın, ne de şeytan. Sizin ayrilmanizda parmağı olan kişiler varya, asıl şeytan onlar.Insallah cok tesekkur ederim.Ah etmek hic yakisan birsey degil ama zaman zaman kendimi alamadigimi hissettigimde gunahkar ve seytan gibi hissediyorum kendimi.En tez zamanda su psikolojiden ozgurlesmek tek dilegim.
Öylelerini gerçekten verin geri annelerinin kucağına.Mesela benim abim asla öyle degil.Oda tek erkek cocuk annemide çok sever çok iyi anlaşırlar ama sevdiği kızı saydırmasınıda bilir asla birşey söyletmez.bizde sever ve sayarız.Zaten erkek saydıramazsa aileside saymıyor gelini.Bu tamamen erkeğin profosyonelliğiyle alakalı.Umarım çocuğunuzu kendi cocugu gibi sevecek bir baba bulursunuz.Bırakın eski eşinizde annesinin kucağında uyumaya devam etsin.Canım bende aileci bir eşten boşanmaya çalışıyorum annesine hastalık derecesinde bağımliydi.benim hamileligim riskli geçiyordu ve ailesine çok uzak bir şehirde görev yapıyorduk.annemi özledim diye ağladığını bilirim her gün saatlerce konuşmasına rağmen. Sen tek git annenin görmeye dediğimde de elalem ne der gidemem diyordu bende eşimin yolculuk yasağı var hamileliginden dolayi gelemedi dersin diyordum ama boşa konusuyormusum.şimdi evladini bir kere bile görmeye gelmedi.eski eşim annesine iyi evlat oldu ama evladina baba olamadı.
Onu okuduğumda 3 gün kendime gelememiştim.Ben sizin esinizi 40 yasinda koca adam olarak 'Anneme laf soyleme' gibi bir sey diyerek tepinip kendi yerden yere vurarak aglayan ve butun tatillerimi ailemle gecirecegim cunku seni her gun goruyorum diyen kisi olarak hatirliyorum, dogru mu? Yani bu durumdan sonra nasil saygi duyup es olarak yaninizda tasiyacaksiniz, en iyisi annesine iade ediyorsunuz.
Aaaaa ama olur mu, karısı varken kıymetli idi onlar. Şimdi git bak, kedi köpek gibidirler. Aileye stres topu lazım, birbirlerini yerler sonra.Cok kötüyse, toparlanamiyosa, anacigiyla, kizkardesiyle gitsin program yapsin, kafasini onlar dagitsin artik, hatta ayni evde olmak istiyodu, cagirsin ya da gitsin, istedigi hayati yasasin işte, artik karisan yok engelleyen yok, insallah daha cooook pisman olur, cunku kk da bu derece anneci olup, 5 yas kafasinda benim her dedigim olmazsa oynamam diyenini görmedim, anasina yapismak istiyodu, gitsin yapissin iste bundan sonra 7/24
Yok ben bir kez evlenip bosandimCok tesekkurler.Sizin ikinci evliliginizdi sanirim.
Kesinlikle boyle gerceklesiyor:) guldum valla :)Aaaaa ama olur mu, karısı varken kıymetli idi onlar. Şimdi git bak, kedi köpek gibidirler. Aileye stres topu lazım, birbirlerini yerler sonra.
Ben bunu çoğu eşinden, sevgilisinden, nişanlısından ayrılan kadınlardan duyuyorum. Ex kişi '' Ne zaman ihtiyacın olursa arkandayım. '' diyor. Len hödük, kadın yanındayken elin armut mu topluyordu? Böyle vicdan temizlemelerine fırsat vermeyin. Gebersinler suçluluk duygusundan.En komigi de pismanliklari oluyor.Beter olsunlar insallah.Sizi biliyorum,konularinizi cok okudum .Calisan,ayaklari ustunde duran bir kadinsiniz.
7 ay boyunca oyle agir yasadim ki acımı simdi durgunum cogunlukla.iyiyim genel olarak.onu cok sevdigimi bilerek arayacagimi,yazacagimi,cozum uretmeye calisacagimi dusunuyordu.ben bicak gibi kesince ,icim artik soguyunca merak etti sessizligimi ,tepkisizligimi o yuzden yokluyor.zamanla birakacaktir.davadan sonra konusmamizin dogru olmayacagini soyledim.cunku zamaninda bana ihtiyacin olunca yaz vs demisti.ben hicbir eski erkek arkadas ve ya es kisileriyle iletisimde kalmanin(cocuk sahibi olanlar haric) asla dogru olmadigini dusunuyorum(nacizane benim dusuncem).
Onu okuduğumda 3 gün kendime gelememiştim.Bi de 10 yıldır terapiye gitmiş psikolojik yardım almış bu adam. Aldığı yardım bu kadar işte.
Öylelerini gerçekten verin geri annelerinin kucağına.Mesela benim abim asla öyle degil.Oda tek erkek cocuk annemide çok sever çok iyi anlaşırlar ama sevdiği kızı saydırmasınıda bilir asla birşey söyletmez.bizde sever ve sayarız.Zaten erkek saydıramazsa aileside saymıyor gelini.Bu tamamen erkeğin profosyonelliğiyle alakalı.Umarım çocuğunuzu kendi cocugu gibi sevecek bir baba bulursunuz.Bırakın eski eşinizde annesinin kucağında uyumaya devam etsin.
Canim benim o kadar güzel ozetlemissin ki olayı adam dengeyi kursa zaten eşi ile annesi arasında sıkıntı yok.arada kalıyor seçim yapması isteniyor ve annesini seçiyor.kız evladım var kendi babası babalık yapmadıktan sonra bundan sonra evlenecegim kişi anca bana koca olur kızıma baba değil. Evlenmeyi düşünmüyorum kızımı güzelce yetiştireyim iyi bir eğitim vereyim güzel de bir evlilik yapsın başka bir isteğim yok.Öylelerini gerçekten verin geri annelerinin kucağına.Mesela benim abim asla öyle degil.Oda tek erkek cocuk annemide çok sever çok iyi anlaşırlar ama sevdiği kızı saydırmasınıda bilir asla birşey söyletmez.bizde sever ve sayarız.Zaten erkek saydıramazsa aileside saymıyor gelini.Bu tamamen erkeğin profosyonelliğiyle alakalı.Umarım çocuğunuzu kendi cocugu gibi sevecek bir baba bulursunuz.Bırakın eski eşinizde annesinin kucağında uyumaya devam etsin.
Mutlu olucaz tabi ben kundaktaki çocuğumla bir başıma kaldığım halde toparlandiysam sen çocuksuz halinle çok kısa sürede toparlarsin canım benim her zaman özel mesajda atabilirsin.benim olaylarim daha yeniyken burdan edindigim arkadaşlar beni çok iyi dinledi Yoldaş oldular moral verdiler Allah razı olsun onlardan.Duzelir yeni hayatlarimizda mutlu oluruz demi
Çok aileci adam var ama bu başka. Çok nadide bir tür. Numunelik.Bir de ben fotografik hafizaliyim ister istemez uye adi/profil fotosunu gorunce aklimda kalan bir bilgi hemen ortaya cikiyor. Her bu uye ismini gordugumde aklima o tepinerek aglama olayi geliyor ve her seferinde bir daha sasiriyorum boyle bir sey nasil olabilir diye.
Valla ben hiç şaşırmadım, sadece 1 gün yazı ile bir gün annesine gitmek istemediğim için (haftanın her günü ya biz onlarda ya onlar bizdeydi) gecenin bir yarısı yataktan kalkıp, oturma odasında anası ölmüş gibi ağlayan bir cinsininden kurtuldum.Çok aileci adam var ama bu başka. Çok nadide bir tür. Numunelik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?