- 19 Mayıs 2020
- 47.689
- 214.304
- 598
Seninkine şaşırmadım, klinik bir vaka o da.Valla ben hiç şaşırmadım, sadece 1 gün yazı ile bir gün annesine gitmek istemediğim için (haftanın her günü ya biz onlarda ya onlar bizdeydi) gecenin bir yarısı yataktan kalkıp, oturma odasında anası ölmüş gibi ağlayan bir cinsininden kurtuldum.
Ben ailemi senede 1 kere ancak görebiliyordum ama bir gün bile gece uyanıp anneme gidemedim diye ağlamadım yahu.
Ellerinde olsa ana karnına geri dönecekler. Hayır madem ayrılamıyorsun ne diye evleniyorsun değil mi?
Annesini goremedi diye aglayan erkekler :) Ya ne bileyim 3 sene 5 sene gormezsin kahir olursun ozleminden aglarsin da :) Akil disi vallai.Ben evlenmeden once de annemle oyle mic mic iliski halinde degildim ki :) Ozledigim oluyordu ama ilk uygun zamanda gidip gorurdum aglamak da neyin nesi :)Seninkine şaşırmadım, klinik bir vaka o da.
Allah korusun hani hepimiz bir sekilde olucez bir gun,allah sirali derler ama sirasi da yok tabi zamani yok allah bilir.Valla ben hiç şaşırmadım, sadece 1 gün yazı ile bir gün annesine gitmek istemediğim için (haftanın her günü ya biz onlarda ya onlar bizdeydi) gecenin bir yarısı yataktan kalkıp, oturma odasında anası ölmüş gibi ağlayan bir cinsininden kurtuldum.
Ben ailemi senede 1 kere ancak görebiliyordum ama bir gün bile gece uyanıp anneme gidemedim diye ağlamadım yahu.
Ellerinde olsa ana karnına geri dönecekler. Hayır madem ayrılamıyorsun ne diye evleniyorsun değil mi?
Ne olursa olsun hayata karşı umudunu kaybetme.Evet televizyonlarda üvey babalarla ilgili çok kötü şeyler duyuyoruz ancak herkes aynı degil.Benim üniversitede ev arkadasımı üvey babası okuttu sürekli paran var mı diye sordu mezuniytine geldi kızın kepini basına taktı foto çekindiler flan.o kadar mutluyduki sürekli annem iyiki evlenmiş.Yoksa şu gün beni bi kere bile arayıp sormayan adamın yokluğuna aglayacaktım dedi.cnkü herkesin ailesi yanındaydı.O yüzden daha evlenmem diye büyük konuşma.Allah hepimizin karşısına iyi insanlar cıkartsın.Hayatın ne getireceği belli olmuyor ama mutlu olalım yeter❤Canim benim o kadar güzel ozetlemissin ki olayı adam dengeyi kursa zaten eşi ile annesi arasında sıkıntı yok.arada kalıyor seçim yapması isteniyor ve annesini seçiyor.kız evladım var kendi babası babalık yapmadıktan sonra bundan sonra evlenecegim kişi anca bana koca olur kızıma baba değil. Evlenmeyi düşünmüyorum kızımı güzelce yetiştireyim iyi bir eğitim vereyim güzel de bir evlilik yapsın başka bir isteğim yok.
Hayat oyle bereketli birseyki .Evren varoldugu surece her zaman her zaman umut vardir.Iyi dusunelim.Ne olursa olsun hayata karşı umudunu kaybetme.Evet televizyonlarda üvey babalarla ilgili çok kötü şeyler duyuyoruz ancak herkes aynı degil.Benim üniversitede ev arkadasımı üvey babası okuttu sürekli paran var mı diye sordu mezuniytine geldi kızın kepini basına taktı foto çekindiler flan.kendi babası bir kere bile aramadı.O yüzden daha evlenmem diye büyük konuşma.Allah hepimizin karşısına iyi insanlar cıkartsın.Hayatın ne getireceği belli olmuyor ama mutlu olalım yeter❤
Seninkinde ana bol.Allah korusun hani hepimiz bir sekilde olucez bir gun,allah sirali derler ama sirasi da yok tabi zamani yok allah bilir.
Hani konuyu suraya getirmek istiyorum simdiden olmus gibi boyle yapiyorlarsa gercekten kaybedince ne olacak onu merak ediyorum.
Siz alemsiniz yemin ederim :)Seninkinde ana bol.Kardeşlerine yapışır bu sefer.
Ohh nasil rahatladim anlatamam.Ben de eski eşten bu sebeplerden boşandım. Seviyo muydum evet. Ama mesela evimi boşaltırken yada mahkemede gözümden yaş bile akması ki genelde çok ağlak biriyim. Boşanma dan 1 yıl kadar önce kavga ailesinin yanına gitii seni boşuyorum diye, sonra ben hamile olduğumu öğrendim. Ve üzüntüden stresten hiçbişiy yiyip içememekten dolayı, kürtaj oldum kaybettim bebeğimi. Bebeği öğrenince ben geri dönmüştüm. Sonra bebek gtti adam eskisinden daha d kötüye gitmeye basladı. Nasıl desem her tartısma da aileme böyle yapmazsan boşanırım, ablamlara benim dediğim zamanda ikiletmeden gidiceksin, benim haberim bile olmadan sen düşünüp yemeğe, kahvaltıya cagıracaksın. Haftada bir ili haftada bir gideriz dedm. Yokmuş öle Bi dünya 2 gecede bir de olabilirmiş, her aksam da olabilirmiş ki bu arada ben calısıorum. Ama bak yorgun oluyorum diye girdiğim cümlelere aması yok aması yok diye dellenirdi. Dediğim GB adam önüme sartlar koyup dogmamış cocuguma, annemin babamın üstüne yemin verdirtmeye calısırdı.şartlar da bak saygısızlık etme, surat asma meselesi değil. Zırt pırt git gel, zırt pırt yemege caya oturmaya cagır. Ve bosandım eylülde. Çokkkk iyi yaptım yaptıgım en dogru seydi. Ben de ilk zamanlar senin gibiydim. İstersen dön geri barış,daha da ileri boyuta gidicek iş, ben antdepresan kullanıyordum, bekarken hiç kullanmadığım halde. Noldu Bi sene oldu resmen geberiyor hala üzüntüsünden, acısından, rezil oldu sefil oldu. Şimdi gelip bana ailesini arkasına almaya hazırmış, ailemin oldugu yere tayin almaya da hazırmış, umrum mu asla değil. Zamanında adam olacaklardı.
Arkasından kendileri gitmeye çalışırlar muhtemelen.Allah korusun hani hepimiz bir sekilde olucez bir gun,allah sirali derler ama sirasi da yok tabi zamani yok allah bilir.
Hani konuyu suraya getirmek istiyorum simdiden olmus gibi boyle yapiyorlarsa gercekten kaybedince ne olacak onu merak ediyorum.
Ya burda bir uyenin benzer konuda yasadigi seyler vardi.Vaka yine anne ogul bagimliligi vakasiydi .Diyordu ki kayinvalidesiyle problemler yasamis zamaninda sonra kayinvalideyi kaybetmis ve kocasi hayati zehir etmis suclamaktan.Boylesi de zindan hayati gibi.Allah korusun.Arkasından kendileri gitmeye çalışırlar muhtemelen.
Benim annemin bir lafi var böyle erkekler icin.simdi böyleyse anasi ölünce mezarından eve gelmez der.Allah korusun hani hepimiz bir sekilde olucez bir gun,allah sirali derler ama sirasi da yok tabi zamani yok allah bilir.
Genel anlamda hakkımı yedirmeyen, şak şak savunan bir tipimdir. Ondan herhalde.Pısırık olmadığınızı gördüler ya gık çıkaramazlar bence, enazından eşiniz çok yükselemez size karşı. Dilinizin maşallahı varmış
Anneniz de sahit olmus boyle tiplere demek.Cok guzel bir soz ve dogru.Benim annemin bir lafi var böyle erkekler icin.simdi böyleyse anasi ölünce mezarından eve gelmez der.
Ben de biraz ogrenmem lazim.Ben biraz sessiz kalirim.Genel anlamda hakkımı yedirmeyen, şak şak savunan bir tipimdir. Ondan herhalde.
Evliliği yürütmenin en iyi özeti bu.. Eki Görüntüle 2682409 Bu cumleleri kullanirken dilimde tuyler bitmisti.
Evrak bekliyorum daha.Madem seviyordu seni ne diye o kdr anacı kesildi başına şimdi de yiyemiyor muymuş beter olsun. Bilmiyorum boşandınız mı ama o eş olacak herif çok pişman olacak daha
Evrak bekliyorum daha.
3 4 defa yokladi ama barisma hamlesi degil yoklama hamlesi,halen zaman kazaniyor,normalde evrak hazirlamasi 1 hafta ama 1 bucuk aydir bekliyorum defalarca soylememe ragmen.Barışmak için hamle yaptı mı hiç bu süreçte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?