Bosanma davamiz aciliyor

Seninkine şaşırmadım, klinik bir vaka o da.

Seninkine şaşırmadım, klinik bir vaka o da.
Annesini goremedi diye aglayan erkekler :) Ya ne bileyim 3 sene 5 sene gormezsin kahir olursun ozleminden aglarsin da :) Akil disi vallai.Ben evlenmeden once de annemle oyle mic mic iliski halinde degildim ki :) Ozledigim oluyordu ama ilk uygun zamanda gidip gorurdum aglamak da neyin nesi :)

Allah korusun hani hepimiz bir sekilde olucez bir gun,allah sirali derler ama sirasi da yok tabi zamani yok allah bilir.
Hani konuyu suraya getirmek istiyorum simdiden olmus gibi boyle yapiyorlarsa gercekten kaybedince ne olacak onu merak ediyorum.

Ne olursa olsun hayata karşı umudunu kaybetme.Evet televizyonlarda üvey babalarla ilgili çok kötü şeyler duyuyoruz ancak herkes aynı degil.Benim üniversitede ev arkadasımı üvey babası okuttu sürekli paran var mı diye sordu mezuniytine geldi kızın kepini basına taktı foto çekindiler flan.o kadar mutluyduki sürekli annem iyiki evlenmiş.Yoksa şu gün beni bi kere bile arayıp sormayan adamın yokluğuna aglayacaktım dedi.cnkü herkesin ailesi yanındaydı.O yüzden daha evlenmem diye büyük konuşma.Allah hepimizin karşısına iyi insanlar cıkartsın.Hayatın ne getireceği belli olmuyor ama mutlu olalım yeter❤

Hayat oyle bereketli birseyki .Evren varoldugu surece her zaman her zaman umut vardir.Iyi dusunelim.

Allah korusun hani hepimiz bir sekilde olucez bir gun,allah sirali derler ama sirasi da yok tabi zamani yok allah bilir.
Hani konuyu suraya getirmek istiyorum simdiden olmus gibi boyle yapiyorlarsa gercekten kaybedince ne olacak onu merak ediyorum.
Seninkinde ana bol. Kardeşlerine yapışır bu sefer.

Ohh nasil rahatladim anlatamam.

Arkasından kendileri gitmeye çalışırlar muhtemelen.

Arkasından kendileri gitmeye çalışırlar muhtemelen.
Ya burda bir uyenin benzer konuda yasadigi seyler vardi.Vaka yine anne ogul bagimliligi vakasiydi .Diyordu ki kayinvalidesiyle problemler yasamis zamaninda sonra kayinvalideyi kaybetmis ve kocasi hayati zehir etmis suclamaktan.Boylesi de zindan hayati gibi.Allah korusun.

Benim annemin bir lafi var böyle erkekler icin.simdi böyleyse anasi ölünce mezarından eve gelmez der.

Madem seviyordu seni ne diye o kdr anacı kesildi başına şimdi de yiyemiyor muymuş beter olsun. Bilmiyorum boşandınız mı ama o eş olacak herif çok pişman olacak daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…