- 26 Temmuz 2024
- 291
- 664
- 23
- 42
- Konu Sahibi Suakaryolunubulur23
-
Anlaşmalı boşanmada süreç hızlı oluyor. 1 hafta sonrasına gün verebilirler.Merhaba, anlaşmalı boşanma davası için avukata dilekçemi verdim.Avukat pazartesi günü duruşma tarihi belli olur dedi.Eski eşim Pazar günü güneye gidecek ailesini gormeye ve tatile.Adli tatil de 20 temmuzda başlıyor..Duruşma tarihini bu haftaya verirler diye korkuyorum açıkçası.Oyle bir ihtimal olabilir mi yoksa Eylüle mi tarih verirler.Fikri olan var mıdır diye konu acmak istedim.. Kuzenim bir ilçede yaşıyor başvuru sonrası ertesi güne duruşma oldu..Ben de il merkezinde yaşıyorum..Benim için de ertesi gün olma ihtimali olur mu acaba diyorum.
Bir hafta sonrası yok işte adlî tatil başlıyor..O nedenle bu haftaya verirler mi diye merak ediyorum.Anlaşmalı boşanmada süreç hızlı oluyor. 1 hafta sonrasına gün verebilirler.
İstanbul gibi bir yerde 1 haftaya veriyorlar. Sizin bulunduğunuz yerdeki yoğunluk daha azsa o kadar sürmeyebilir. Yani adli tatile kalmadan çağırılabilirsiniz.Bir hafta sonrası yok işte adlî tatil başlıyor..O nedenle bu haftaya verirler mi diye merak ediyorum.
Tatildeyim duruşmaya gelemem derse diye.Istanbulda cok yogun semtteki bir adliyeye bile anlasmali davaya 1 ay sonrasina durusma gunu veriliyor. Kucuk bir yerdeyseniz bu haftaya verilmesi olasidir ancak neden korkuyorsunuz?
Mutluluğunuz daim olsun.Darisi ben ve benim gibi bu yolda olanların başına inşallah..Bende ilk evliliğimi anlaşmalı boşanma ile sonlandırdım. Istanbul'da 1 hafta sonraya gün verilmişti. Duruşmada 2 dakika içinde tarafların sözlü beyanı sonrası bitmişti. Ne güzel bir gündü
Ben de bilmediğimden acaba çekişmeliye falan mı döner diye düşündüm.. Teşekkürler yorumunuz için.Tatil sonrası da olsa farketmez ozaman.Yeterki anlaşmalı olsun.Öyle bile olsa duruşmaya katılmazsa duruşma ertelenir yine adli tatil sonrasına kalır.
yanlış görmüyorsam hamile iken boşandınız :) nasıl başa çıktınız bu psikolojiyleBende ilk evliliğimi anlaşmalı boşanma ile sonlandırdım. Istanbul'da 1 hafta sonraya gün verilmişti. Duruşmada 2 dakika içinde tarafların sözlü beyanı sonrası bitmişti. Ne güzel bir gündü
Hayır hamileyken boşanmadım. İki çocuğum vardı zaten. Boşanalı epey oldu. Şuan ikinci evliliğim. Bir bebeğim daha olacak.yanlış görmüyorsam hamile iken boşandınız :) nasıl başa çıktınız bu psikolojiyle
Mahkemeden sonra kaleme gittiniz mi? Orada da bir işlem yapılıyor. Sonra onaylanıyor.bende anlaşmalı boşandım nisan22de dilekce verdik 2mayısa gün verdiler eşimle gidip imza attık boşanma gercekleşti. ama resmi olarak hala evliyiz. resmiyet e gecmemiş.2mayıstan buyana 2aydan fazla oldu acaba neden kesinleşmedi bende bilmiyorum. adli tatil geliyo diye beni bıraktılarmı naptılarbu hafta gidip sorcam bakalım neden sistemde kesinleşmemiş umarım tatil gelmeden kesinleşme şerhini verirler iki ayda daha beklemrk istemiyorum:heran bi puştluk yapabilir cünkü
çok geçmiş olsun. iyi ki kurtulmuşsunuz. Yeni doğacak bebeğinizle güzel huzurlu günler dilerim ve de ailenizleHayır hamileyken boşanmadım. İki çocuğum vardı zaten. Boşanalı epey oldu. Şuan ikinci evliliğim. Bir bebeğim daha olacak.
Bence boşanmayla ilgili kararınızdan emin olduğunuzda çokta zorlanmiyorsunuz. Üstelik ben anlaşmalı boşanmış olmama rağmen, boşanma sonrası uzaklaştırma ve koruma kararı almak durumunda kaldım. Eski eşim bir gün tekrar birlikte olmak, yeniden evlenmek isteyip ertesi gün beni de kendini de öldüreceğini söyleyip durdu. Bir gün benim için ölüp bitiyor, ertesi gün vurup kırmaya kalkiyordu yani. Duygular bitince öyle bir hale geliyorsunuz ki korku da kalmıyor.
gittim tebligi aldım onun alması da lazımmış sonra 15gün geccekmiş sonra mahkemye hatırlatıcam nufusa haber vercekmiş sonra.... derken eylüle kaldım adli tatil girdi :))Mahkemeden sonra kaleme gittiniz mi? Orada da bir işlem yapılıyor. Sonra onaylanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?