Boşanma davası duruşma tarihi hakkında...

Suakaryolunubulur23

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2024
246
520
18
42
Merhaba, anlaşmalı boşanma davası için avukata dilekçemi verdim.Avukat pazartesi günü duruşma tarihi belli olur dedi.Eski eşim Pazar günü güneye gidecek ailesini gormeye ve tatile.Adli tatil de 20 temmuzda başlıyor..Duruşma tarihini bu haftaya verirler diye korkuyorum açıkçası.Oyle bir ihtimal olabilir mi yoksa Eylüle mi tarih verirler.Fikri olan var mıdır diye konu acmak istedim.. Kuzenim bir ilçede yaşıyor başvuru sonrası ertesi güne duruşma oldu..Ben de il merkezinde yaşıyorum..Benim için de ertesi gün olma ihtimali olur mu acaba diyorum.

Merhaba, anlaşmalı boşanma davası için avukata dilekçemi verdim.Avukat pazartesi günü duruşma tarihi belli olur dedi.Eski eşim Pazar günü güneye gidecek ailesini gormeye ve tatile.Adli tatil de 20 temmuzda başlıyor..Duruşma tarihini bu haftaya verirler diye korkuyorum açıkçası.Oyle bir ihtimal olabilir mi yoksa Eylüle mi tarih verirler.Fikri olan var mıdır diye konu acmak istedim.. Kuzenim bir ilçede yaşıyor başvuru sonrası ertesi güne duruşma oldu..Ben de il merkezinde yaşıyorum..Benim için de ertesi gün olma ihtimali olur mu acaba diyorum.
Anlaşmalı boşanmada süreç hızlı oluyor. 1 hafta sonrasına gün verebilirler.

Istanbulda cok yogun semtteki bir adliyeye bile anlasmali davaya 1 ay sonrasina durusma gunu veriliyor. Kucuk bir yerdeyseniz bu haftaya verilmesi olasidir ancak neden korkuyorsunuz?

Istanbulda cok yogun semtteki bir adliyeye bile anlasmali davaya 1 ay sonrasina durusma gunu veriliyor. Kucuk bir yerdeyseniz bu haftaya verilmesi olasidir ancak neden korkuyorsunuz?
Tatildeyim duruşmaya gelemem derse diye.😊 Yani benim adlî tatil olacak bir an önce dilekçeyi verelim diye imza için kaç defa ugrastigim adam.Sanirsin bilerek yapıyor bu haftayı bulmuş uzaklaşacak.

Bende ilk evliliğimi anlaşmalı boşanma ile sonlandırdım. Istanbul'da 1 hafta sonraya gün verilmişti. Duruşmada 2 dakika içinde tarafların sözlü beyanı sonrası bitmişti. Ne güzel bir gündü 😊
Mutluluğunuz daim olsun.Darisi ben ve benim gibi bu yolda olanların başına inşallah..💐

bende anlaşmalı boşandım nisan22de dilekce verdik 2mayısa gün verdiler eşimle gidip imza attık boşanma gercekleşti. ama resmi olarak hala evliyiz. resmiyet e gecmemiş.2mayıstan buyana 2aydan fazla oldu acaba neden kesinleşmedi bende bilmiyorum. adli tatil geliyo diye beni bıraktılarmı naptılar😫😫 bu hafta gidip sorcam bakalım neden sistemde kesinleşmemiş umarım tatil gelmeden kesinleşme şerhini verirler iki ayda daha beklemrk istemiyorum:heran bi puştluk yapabilir cünkü

Back
X