Boşanma davası hakkında yardımcı olun

BenimZorHayatim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
1.573
734
323
Aranızda boşanma davası açan varmı tek taraflı?
Boşanma davası nereye açılır ne kadar para ödemek gerekir
Avukatsız dava nasıl açılır
Ne kadara mal olur
Anlaşmalı değil tek taraflı dava

Aranızda boşanma davası açan varmı tek taraflı?
Boşanma davası nereye açılır ne kadar para ödemek gerekir
Avukatsız dava nasıl açılır
Ne kadara mal olur
Anlaşmalı değil tek taraflı dava
Bulundugunuz semtin adliyesine gidip dilekçe yazıyorsun sonra eger durumun yoksa barolar bırlıgonden yanı devletten durumun olmadığı ıcın avukat istiyorum diyerek dılekce yazıyorsun eger istemiyorsan avukat sart degıl Daha sonra gidip dilekçeyi aıle mahkemesi kalamıne veriyorsun orada senden pul parası alıyorlar 50 tl gıbı bı ıcret. Eger dava acmaya da durumun yoksa butun gıderlerımın devlet karsılamasını istiyorsan bunu da dılekcede belırtıyosun oradan cıkıyosun. Sana eve tebligat geliyor eger devlet karsılama parası onaylanırsa gun verilir dava olur Onaylanmazsa gecen sene ben 400 e yakın para yatırdım eve kagıt geldikten 15 gun sonra yatırıyosım daha sonra gun veriliyor ve mahkeme oluyor

Bulundugunuz semtin adliyesine gidip dilekçe yazıyorsun sonra eger durumun yoksa barolar bırlıgonden yanı devletten durumun olmadığı ıcın avukat istiyorum diyerek dılekce yazıyorsun eger istemiyorsan avukat sart degıl Daha sonra gidip dilekçeyi aıle mahkemesi kalamıne veriyorsun orada senden pul parası alıyorlar 50 tl gıbı bı ıcret. Eger dava acmaya da durumun yoksa butun gıderlerımın devlet karsılamasını istiyorsan bunu da dılekcede belırtıyosun oradan cıkıyosun. Sana eve tebligat geliyor eger devlet karsılama parası onaylanırsa gun verilir dava olur Onaylanmazsa gecen sene ben 400 e yakın para yatırdım eve kagıt geldikten 15 gun sonra yatırıyosım daha sonra gun veriliyor ve mahkeme oluyor
500 tl mi sdce masrafı

500 tl mi sdce masrafı
Ben o kadar odedım cnm hatta bız bosandık daha sonra bosanınca devlet parayı bana gerı verip karsı taraftan alacaktı ama ben gitmedim bıle sonucu aldıktan sonra. Bızom kı 2 celsede bitti bı celseler uzadıkca masrafda artar mı bilemiyorum tabı

Sizin ne kadar surdu kac durusmada bitti
Durusmaların arası kac ay
Mayı
İlk mahkemede bosuyomu adam gelmezse
Hayır tabiki once senı dinler sonra ona tekrar kagıt uyarı gıder onu dinlemeden bosama olur mu bilmiyorum cnm ne desem yalan olur ama anlasmalı olmadığı ve ıkı tarfta ıstemedıgı surece hakım kolay kolay ılk celsede bosamaz

Mayı

Hayır tabiki once senı dinler sonra ona tekrar kagıt uyarı gıder onu dinlemeden bosama olur mu bilmiyorum cnm ne desem yalan olur ama anlasmalı olmadığı ve ıkı tarfta ıstemedıgı surece hakım kolay kolay ılk celsede bosamaz
Hyr bizimki farklıydı o cezaevındeydı goruntulu baglandı seviyorum bosanmak istemiyorum dedi. Hakım dıger ay senı gormek istiyorum dedı obur celsede hala cıkamamısto cezaevinden bende sahıt bulmuştum annemı evde yasadıklarımı anlattı onu durusmaya baglamadan bıle bosadı

Sana tavsiyem acabılıyosan anlaşmalı aç o ıkna olmuyorsa sahıt bul eger tek bı konuda bıle anlasamazsanız bu durusma uzaması demektir ama her konuda anlasma olursa en fazls ıkı uc celse olır

Back
X