Boşanma davası hakkında yardımcı olun

Bana kabul olan orneği ozelden atarmısın rica etsem aynı oyle yazarım
Sonra o dilekceyle aile mahkemesine

Boşanma davası aile mahkemesine açılır. Avukat tutmak zorunda değilsiniz. Barodan adli yardım talep edebilirsiniz. Sizden bazı belgeler isteyip duruma göre değerlendireceklerdir. Şartları taşıyorsanız adli yardım bürosu bir avukat görevlendirir sizin davanız için. Aile mahkemesine başlıklı durumunuzu anlatan bir dilekçe yazıp boşanmak istediğinizi belirteceksiniz. Masraf kısmı dayandığınız delillere göre değişir. Ama çok tutmaz 400-500 civarı en fazla. Haklarınızı koruyabilmek ve sahip çıkabilmek adına en azından bir avukata danışın derim. Sonra telafisi imkansız zararlar söz konusu olabilir.

Yani sana sade 450 tl ye mal oldu
2 durusmada bitti
Hangi ay dava actın hangi ay bosanma gerceklesti
Ewet cnm en fazla 450 baska hıc para odemedım. Mayıs ayında actım ama o arada feto sorusturması vardı ve adlı tatil olmuştu bu yuzden dolayı ılk celse eylülde oldu yanı mayısta actım ocakta bıttı

Anlasmalı acamam cunku burda değil gelmem diyo avukatta tutmuyo tek taraflı accam
search

Aranızda boşanma davası açan varmı tek taraflı?
Boşanma davası nereye açılır ne kadar para ödemek gerekir
Avukatsız dava nasıl açılır
Ne kadara mal olur
Anlaşmalı değil tek taraflı dava

Meraba canim ben sana eşimden ögrendigim kadariyla anlatayim, eşim avukat. "Boşanma davası anlaşmalı veya çekişmeli olur, sizin durumunuz çekişmeli boşanmaya girer, dilekçeler aşaması, tanık bildirme aşaması önemli bunları iyi takip etmek gerekiyor. Dava açarken de 350 Tl bi masrafı oluyormuş. Aile Mahkemesine dilekçe yazman gerekiyormuş.

Back
X