Boşanma davası sürecinde eşle iliski

Istemsizce gülüyorum koynuna girmeyi niye düşündün be kardesim yazmanıza ama konu sahibi banlandi neden ki acaba erkek uye miydi yazik gercekten bu durumdaysa eğer üzücü

Istemsizce gülüyorum koynuna girmeyi niye düşündün be kardesim yazmanıza ama konu sahibi banlandi neden ki acaba erkek uye miydi yazik gercekten bu durumdaysa eğer üzücü
Nasıl banlandı acaba erkek olsa bu kadar da uyduramaz dedim ya biri şikayet mi etti acaba fake diye adminler bilgilendirse ne güzel olur

Konuyu iyi okuyun. Önce adam değil konu sahibi sevişmek istemiş ve adamın yanına gitmiş. Ben zaten boşanıyorum bari jübilemi iyi yapayım demiş. Adam da kabul etmiş. Sürtünmüş sadece bir bakmış prezervatif yırtılmış. Ha bunlar olurken de kadın vajinismus. Vajinismusa rağmen maşallahı var. Bir de vajinismus olmasa ne yapacaktı acaba.

evet yarım yamaldak okumuşum zaten eski konularını hatırlıyorum başka bi hesaplaydı sanırım.

banladılar çoklu hesaptan ya da troll sanırım

Nasıl banlandı acaba erkek olsa bu kadar da uyduramaz dedim ya biri şikayet mi etti acaba fake diye adminler bilgilendirse ne güzel olur

Fake mi bilmiyorum ama bu 10. üyeliği falan olabilir.
Fake değilse ciddi sorunları var ama bunu kabul edip tedavi olmuyor.
Kocasından da boşanmaz. İnsanları boşuna yorup duruyor.

Nasıl yani 10.üyeliği falan yok artık ben şifremi unuttuğumda 2.üyelik açmak istemiştim de açamamıştım

Bu benim tahmin ettiğim kadarıyla 4. ya da 5. üyeliği. Eski konularında da yazmışlar "sen şu musun, sen bu musun diye".
Fake olduğunu düşünmüyorum ben.
Bu konunun içeriğinden dolayı fake şüphesiyle şikayet etmiştir birisi. Kontrol amacıyla banlanmıştır bence.

O zaman konu fake değil kocasıyla sevişti o zaman zor bir durum yazdıkları doğruysa

Ay kim ki yaa ipucu verseydiniz bari.
Harf alayım

aykız gibi bişey miydi sanki... tam emin olamadım

hep aynı tür konular ama eşi inanmamış çocuğun ondan olduğuna

babası annesi çocuğu bize ver bakalım demiş

kocası babasını sokak ortasında dövmüş.

kendisi de memur başka şehre tayin isteyecekti kenarda parası varken hala geçinebilir miyim diyordu falan fişman.

baya kk dakilerin sabrını sınadı inanamadım eşiyle birlikte olmasına eğer gerçekse.

sarımanolya ilkbaharıbekliyorum eski nickleri sanırım

Valla 36 yaşı görünce aklıma benim de ilk o geldi ama üstüne basa basa vajinismusum deyince tereddüt ettim.
Yoksa ne yalan söyleyeyim ben de öyle düşündüm.

Adamın hayatında başka biri var ben kendime hayat kurcam dediğine göre yanlış hatırlamıyorsam daha önceki konunuz da da yazmıştınız böyle bişey
Siz neden böyle bişey yaptınız ki tam da karar vermişken bu arada inş hamile kalmazsınız ertesi gün hapı alın

Gerçi bu üyenin eski konularına baktım şimdi. İlkbaharı bekliyorum'dan çok farklı bir hikayesi var.
Bilemedim

bence o ki banladılar

her hesabında çaktırmadan farklı konular açıyor ama aynı boğuculuk var her konuda.

zaten eski nicklerini de değiştirmiş mi silinmiş mi anlamadım

bence o ki banladılar

her hesabında çaktırmadan farklı konular açıyor ama aynı boğuculuk var her konuda.

zaten eski nicklerini de değiştirmiş mi silinmiş mi anlamadım
İki nicki banlanmış, sarı manolyamı bulamadım.
Evet ben de düşününce ihtimal veriyorum çünkü nick tarzı da benzer.

Ne diyeyim eğer kendisiyse valla adamın yaptığı her şey müstehak.

Edit: ilkbaharı bekliyorum da vajinismusmuş

I ilkbahari_bekliyorum galiba nicki sarimanolyayı bulamadım tam yazılışı nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…