- 23 Ocak 2016
- 35.100
- 51.060
- 598
- Konu Sahibi Aci_kahve_aliyim
-
Istemsizce gülüyorum koynuna girmeyi niye düşündün be kardesim yazmanıza ama konu sahibi banlandi neden ki acaba erkek uye miydiSize böyle hitap eden birinin koynuna girmeyi niye düşündün be kardeşim bu sana ders olsun bundan sonra hayatında yoluna evladınla güzelce devam et çalışıyor musunuz mesleğiniz nedir çalışmıyorsanız da bir iş bulun çocuğunuz kaç yaşında
Nasıl banlandı acaba erkek olsa bu kadar da uyduramaz dedim ya biri şikayet mi etti acaba fake diye adminler bilgilendirse ne güzel olurIstemsizce gülüyorum koynuna girmeyi niye düşündün be kardesim yazmanıza ama konu sahibi banlandi neden ki acaba erkek uye miydiyazik gercekten bu durumdaysa eğer üzücü
sizden hıncını almış resmen özellikle yapmış. nasıl geldiniz ki bu oyuna. adama bu tatmin duygusunu yaşamasına izin vermemeliydiniz. resmen haince planlamış önce birlikte olup sonra küfredip şiddet göstererek aklınca sizi küçük düşürmüş.
çok tehlikeli bi adam. koruma kararı çıkarttırın bence. bir daha da asla görüşmeyin yüzyüze.
Konuyu iyi okuyun. Önce adam değil konu sahibi sevişmek istemiş ve adamın yanına gitmiş. Ben zaten boşanıyorum bari jübilemi iyi yapayım demiş. Adam da kabul etmiş. Sürtünmüş sadece bir bakmış prezervatif yırtık. Ha bunlar olurken de kadın vajinismus. Vajinismusa rağmen maşallah ı var. Bir de vajinismus olmasa ne yapacaktı acaba.
Nasıl banlandı acaba erkek olsa bu kadar da uyduramaz dedim ya biri şikayet mi etti acaba fake diye adminler bilgilendirse ne güzel olur
Nasıl yani 10.üyeliği falan yok artık ben şifremi unuttuğumda 2.üyelik açmak istemiştim de açamamıştımFake mi bilmiyorum ama bu 10. üyeliği falan olabilir.
Fake değilse ciddi sorunları var ama bunu kabul edip tedavi olmuyor.
Kocasından da boşanmaz. İnsanları boşuna yorup duruyor.
Ay kim ki yaa ipucu verseydiniz bari.ay ben bu üyeyi hatırladım kaç tane hesabı var. başkaydı sanki nicki konuları da farklıydı....
gece gece kanser olmak istemiyorum gideyim yatayım.
umarım troll dür ya.
Nasıl yani 10.üyeliği falan yok artık ben şifremi unuttuğumda 2.üyelik açmak istemiştim de açamamıştım
O zaman konu fake değil kocasıyla sevişti o zaman zor bir durum yazdıkları doğruysaBu benim tahmin ettiğim kadarıyla 4. ya da 5. üyeliği. Eski konularında da yazmışlar "sen şu musun, sen bu musun diye".
Fake olduğunu düşünmüyorum ben.
Bu konunun içeriğinden dolayı fake şüphesiyle şikayet etmiştir birisi. Kontrol amacıyla banlanmıştır bence.
Ay kim ki yaa ipucu verseydiniz bari.
Harf alayım
aykız gibi bişey miydi sanki... tam emin olamadım
hep aynı tür konular ama eşi inanmamış çocuğun ondan olduğuna
babası annesi çocuğu bize ver bakalım demiş
kocası babasını sokak ortasında dövmüş.
kendisi de memur başka şehre tayin isteyecekti kenarda parası varken hala geçinebilir miyim diyordu falan fişman.
baya kk dakilerin sabrını sınadı inanamadım eşiyle birlikte olmasına eğer gerçekse.
sarımanolya ilkbaharıbekliyorum eski nickleri sanırım
Valla 36 yaşı görünce aklıma benim de ilk o geldi ama üstüne basa basa vajinismusum deyince tereddüt ettim.
Yoksa ne yalan söyleyeyim ben de öyle düşündüm.
Gerçi bu üyenin eski konularına baktım şimdi. İlkbaharı bekliyorum'dan çok farklı bir hikayesi var.çocuğu vajinusmusken nası olmuş mucize bebek valla.
o o kesinlikle.
Adamın hayatında başka biri var ben kendime hayat kurcam dediğine göre yanlış hatırlamıyorsam daha önceki konunuz da da yazmıştınız böyle bişeySaçma biliyorum.bosanma şartlarını kabul etti.p.tesi avukata gidecektik.ben bu sabah ağlayarak kapısına dayandım kocamın.sarildi.sakinlestim.
Akşam yanına yine gittim kocamin yanina.sohbet iyiydi.is kocamla cinsel birlikteliğe kadar geldi.kendime engel olamadım.korunmuyorum da.prezervatif yirtilinca kabusu yaşadım.hamile kalmam umarim.
Sonra saçma bir konudan tartışma çıktı.evimden defol dedi.ben giysilerini nasıl gitlyinecehimi şaşırdım.
tam gidicem bu sefer gitme dedi.bu sefer birsuru hakaret etti.
1500 lira nafaka istedin.ona da evet dedim.ve hala yakandan dusmuyorsun.brn kendime hayat kurucam kızım.eve gelip neden rahatsız ediyorsun beni diye bağırmaya omuzlarımdan hirpalamays ve tokat atacak gibi yapıyor ama vurmuyor vs.
Kendimi o... Gibi hissettim.asagilanmis hissettim ve sürekli o.. çocuğu geri zekalı deyip durdu.
Madem hakaret ediyor neden sevişti neden kovdu bfni.kendimi çok kötü hissediyorum.
Gerçi bu üyenin eski konularına baktım şimdi. İlkbaharı bekliyorum'dan çok farklı bir hikayesi var.
Bilemedim
İki nicki banlanmış, sarı manolyamı bulamadım.bence o ki banladılar
her hesabında çaktırmadan farklı konular açıyor ama aynı boğuculuk var her konuda.
zaten eski nicklerini de değiştirmiş mi silinmiş mi anlamadım
İki nicki banlanmış, sarı manolyamı bulamadım.
Evet ben de düşününce ihtimal veriyorum çünkü nick tarzı da benzer.
Ne diyeyim eğer kendisiyse valla adamın yaptığı her şey müstehak.
Edit: Sarımanolya da vajinismusmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?