Boşanma davası sürecinde eşle iliski

Hayir yasinizda ergin bir yaş miş cocuk gibi o adamda kusura bakma kufur hakaret bence sende onu tahrik edici konustun. Kafam yandi abla
[/QUOTE]
Kızmaya hazırdı sanki

Hayir yasinizda ergin bir yaş miş cocuk gibi o adamda kusura bakma kufur hakaret bence sende onu tahrik edici konustun. Kafam yandi abla
Kızmaya hazırdı sanki
[/QUOTE]
Bence o da az değil. Sende. Madem aşıksın seviyorsun gururunu da önemsemiyorsun gitmissin adamin kapisina kizmam bise demem seviyorsundur tabiki ne diye birbirinize girdiniz hey ALLAH ım ya. Peki sonra ne oldu

Abla bravo hepimizin aklini karıştırdığın için. Peki bu adam sana gel barisalim dedi mi veyaa guzel bir soz soyledimi kavgadan önce sen ne niyetle gittin barismak icin gittin dimi

Evet ama ben prezervatif kullan dedim.bilerek mi yırttı bolmiyorum

Ben sizin çocuk olmasından korktuğunuzu sanmıyorum.
Kusura bakmayın.
Çocuk olmasını istemeyen insan o evden çıkar çıkmaz eczaneye giderdi. Ve ertesi gün hapı alırdı.
Bence asla ve asla bu adamı bırakmak istemiyorsunuz.
Bunun için de eğer hamile kalırsanız da severek doğurursunuz.
Bence siz boşanmazsınız.

İhtimal bile yok.

Evet tabi ki de mantık hatası eşi şu şurda dursun da yırtık pırtık belki lazım olur mu dedi yani
Yada çok haşindiler sürtünme kuvvetiyle boydan boya yırtıldı alev aldı sinirlerim bozuldu gerçekten konu da konu sahibi de şaka gibi halen istedim insanım diyor.

Yada çok haşindiler sürtünme kuvvetiyle boydan boya yırtıldı alev aldı sinirlerim bozuldu gerçekten konu da konu sahibi de şaka gibi halen istedim insanım diyor.
Diyor ki ilk cocuguma da bu sekilde hamile kalmistim ben vajinismusum . Buna da takildim. Buraya genç kızlar konu aciyor surtunduk hamile miyim diye boyle bi ihtimal varmi ki ya

Hadi konuyu anladım da arada yanıt mesajlarınızda çok enteresan
Vajinismus, boşanmak üzere, defaten hakarete uğradığı kocasıyla son kez sevişmeye gidiyor, tam bir ilişki yaşanamıyor, vajinismus ya! ve bunu yazan çocuk sahibi bir kadın, soru hamile kalır mıyım?
Anlattığın adam modeliyle yaşadığın bu ilişkinin adı sevişmek olamaz gibi geliyor bana. O odunla olsa olsa küfür versiyonu olmuştur. Birde bundan memnun kalmışsın. Çok enteresan içim şişti
Eğer bunları ciddi ciddi yazıyorsan (gece gece kk kadınlarına iş olsun diye yazmadıysan)
ÇOK ACİL PROFESYONEL YARDIM ALMALISIN

Bilemicem nereden tutsan konu elinde kalıyor bu saatte kafam karıştı uykum kaçtı daha önceki konusunu okurken boşanmamak için bir kez daha eşiyle konuşur diye tahmin ediyordum da bu kadarını beklemiyordum

Bilemicem nereden tutsan konu elinde kalıyor bu saatte kafam karıştı uykum kaçtı daha önceki konusunu okurken boşanmamak için bir kez daha eşiyle konuşur diye tahmin ediyordum da bu kadarını beklemiyordum
Benimde kafami dagitti konu yaaa. Bosanmazlar bence..bide bence adamın bi gizli saklı isi var. Baska kadın gibi

Diyor ki ilk cocuguma da bu sekilde hamile kalmistim ben vajinismusum . Buna da takildim. Buraya genç kızlar konu aciyor surtunduk hamile miyim diye boyle bi ihtimal varmi ki ya
Valla bu konu sahibi değil sürtünme herif ceket atsa hamile kalcak gibi. Bu nasıl bir sürtünmeyse daha önce hamile de kalabilmiş bildiğim kadarıyla vajinismus hastaları asla tam bir birliktelik yaşayamıyorlar tedavi olana dek insanlar bu yüzden boşanma raddelerine geliyor.
Nasıl bir şekilde spermlere yolunu buldurup hamile kalmış bence başarı öyküsü olarak anlatmalı ne duydum ne gördüm böylesini.

Aynen öyle artık bu kişi kk ya sızmış erkek olabilir mi acaba diye içimden geçirmeye başladım

Konuyu okuyunca geldiğim duruma isminiz çok uygun valla cinnetnur delirdi

Biz aylarca uğraşıyoruz ortada daha bisey yok. Bende mi denesem sürtüsmeyi acaba tobe est deli oldum simdi evet tam olarak iliskiye giremiyorlar
Tedavi görüyorlar falan. Eger boyle bisey varsa makale konusu olur.

sizden hıncını almış resmen özellikle yapmış. nasıl geldiniz ki bu oyuna. adama bu tatmin duygusunu yaşamasına izin vermemeliydiniz. resmen haince planlamış önce birlikte olup sonra küfredip şiddet göstererek aklınca sizi küçük düşürmüş.

çok tehlikeli bi adam. koruma kararı çıkarttırın bence. bir daha da asla görüşmeyin yüzyüze.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…