- 25 Nisan 2019
- 125
- 3
- 11
- 32
- Konu Sahibi Aci_kahve_aliyim
-
Bana bunu masusdan yaptı.hem korunuyorum dedi gebelik olursa da sevinerek tam bosanirken
Yırtılıyor normal arkadaşın eşinin de yırtılmış ve hamile kalmışNasıl yırtıldığı mi bilmiyorum.az Muz değil bildiğin makasla kesilmiş gibi yirtikti ışıklar açıldığında gördüm.takarken görmedim.mantiksiz
Kızmaya hazırdı sankiHayir yasinizda ergin bir yaş miş cocuk gibi o adamda kusura bakma kufur hakaret bence sende onu tahrik edici konustun. Kafam yandi abla
Adamın evine siz gitmişsiniz yahu..
Adam sizi zorlamamış yani bir mantık hatası yok mu sizce de ?
Evet tabi ki de mantık hatası eşi şu şurda dursun da yırtık pırtık belki lazım olur mu dedi yaniAdamın evine siz gitmişsiniz yahu..
Adam sizi zorlamamış yani bir mantık hatası yok mu sizce de ?
Evet ama ben prezervatif kullan dedim.bilerek mi yırttı bolmiyorum
Yada çok haşindiler sürtünme kuvvetiyle boydan boya yırtıldı alev aldıEvet tabi ki de mantık hatası eşi şu şurda dursun da yırtık pırtık belki lazım olur mu dedi yani
Diyor ki ilk cocuguma da bu sekilde hamile kalmistim ben vajinismusum . Buna da takildim. Buraya genç kızlar konu aciyor surtunduk hamile miyim diye boyle bi ihtimal varmi ki yaYada çok haşindiler sürtünme kuvvetiyle boydan boya yırtıldı alev aldısinirlerim bozuldu gerçekten konu da konu sahibi de şaka gibi halen istedim insanım diyor.
Bilemicem nereden tutsan konu elinde kalıyor bu saatte kafam karıştı uykum kaçtı daha önceki konusunu okurken boşanmamak için bir kez daha eşiyle konuşur diye tahmin ediyordum da bu kadarını beklemiyordumYada çok haşindiler sürtünme kuvvetiyle boydan boya yırtıldı alev aldısinirlerim bozuldu gerçekten konu da konu sahibi de şaka gibi halen istedim insanım diyor.
Benimde kafami dagitti konu yaaa. Bosanmazlar bence..bide bence adamın bi gizli saklı isi var. Baska kadın gibiBilemicem nereden tutsan konu elinde kalıyor bu saatte kafam karıştı uykum kaçtı daha önceki konusunu okurken boşanmamak için bir kez daha eşiyle konuşur diye tahmin ediyordum da bu kadarını beklemiyordum
Valla bu konu sahibi değil sürtünme herif ceket atsa hamile kalcak gibi. Bu nasıl bir sürtünmeyse daha önce hamile de kalabilmiş bildiğim kadarıyla vajinismus hastaları asla tam bir birliktelik yaşayamıyorlar tedavi olana dek insanlar bu yüzden boşanma raddelerine geliyor.Diyor ki ilk cocuguma da bu sekilde hamile kalmistim ben vajinismusum . Buna da takildim. Buraya genç kızlar konu aciyor surtunduk hamile miyim diye boyle bi ihtimal varmi ki ya
Aynen öyle artık bu kişi kk ya sızmış erkek olabilir mi acaba diye içimden geçirmeye başladımHadi konuyu anladım da arada yanıt mesajlarınızda çok enteresan
Vajinismus, boşanmak üzere, defaten hakarete uğradığı kocasıyla son kez sevişmeye gidiyor, tam bir ilişki yaşanamıyor, vajinismus ya! ve bunu yazan çocuk sahibi bir kadın, soru hamile kalır mıyım?
Anlattığın adam modeliyle yaşadığın bu ilişkinin adı sevişmek olamaz gibi geliyor bana. O odunla olsa olsa küfür versiyonu olmuştur. Birde bundan memnun kalmışsın. Çok enteresan içim şişti
Eğer bunları ciddi ciddi yazıyorsan (gece gece kk kadınlarına iş olsun diye yazmadıysan)
ÇOK ACİL PROFESYONEL YARDIM ALMALISIN
Konuyu okuyunca geldiğim duruma isminiz çok uygun valla cinnetnur delirdiBu karakterdeki bir adamla değil sevişmek b.kumu bile sürmem yüzüne.
Bu sözleri eminim 1 milyonuncu kez duymuşsunuz ki boşanma aşamasına gelmişsiniz.
Ne gerek vardı aygırı sularda süzdürmeye bacım ?
Biz aylarca uğraşıyoruz ortada daha bisey yok. Bende mi denesem sürtüsmeyi acaba tobe est deli oldum simdiValla bu konu sahibi değil sürtünme herif ceket atsa hamile kalcak gibi. Bu nasıl bir sürtünmeyse daha önce hamile de kalabilmiş bildiğim kadarıyla vajinismus hastaları asla tam bir birliktelik yaşayamıyorlar tedavi olana dek insanlar bu yüzden boşanma raddelerine geliyor.
Nasıl bir şekilde spermlere yolunu buldurup hamile kalmış bence başarı öyküsü olarak anlatmalı ne duydum ne gördüm böylesini.
Öpücüklüyorum seni o haldeKonuyu okuyunca geldiğim duruma isminiz çok uygun valla cinnetnur delirdi
❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?