Boşanma davası sürecinde eşle iliski

Biz aylarca uğraşıyoruz ortada daha bisey yok. Bende mi denesem sürtüsmeyi acaba tobe est deli oldum simdi evet tam olarak iliskiye giremiyorlar
Tedavi görüyorlar falan. Eger boyle bisey varsa makale konusu olur.
Var milyonda bitmis ama o sekilde dünyaya gelen bir çocuk var.yirmi günde.o yüzden kocam çocuk benden değil demişti.cok sorun yasadim

Konuyu kaçırdınız siz.

Biz aylarca uğraşıyoruz ortada daha bisey yok. Bende mi denesem sürtüsmeyi acaba tobe est deli oldum simdi evet tam olarak iliskiye giremiyorlar
Allah verince oluyor.cok dua ettim.oldu

bide öyle deneyin kızz belki bu sefer tutar konu sahibi herkesin beyni yandı valla ne diyelim

Benimde kafami dagitti konu yaaa. Bosanmazlar bence..bide bence adamın bi gizli saklı isi var. Baska kadın gibi
Konu sahibi istese de istemese de adam bunu boşar.
Sen git hiç yoktan dürt adamı, gir koynuna sonrada adamı çileden çıkaracak laflar et. Konu sahibi de pek mâsum değil bence

Var milyonda bitmis ama o sekilde dünyaya gelen bir çocuk var.yirmi günde.o yüzden kocam çocuk benden değil demişti.cok sorun yasadim
Nasil yani abla senin vajina uzerine boşaldı nasil spermler ulasti ki içeriye dunyada olmaz diye bisey yok zaten de cok değişik geldi bana yanlis anlama

Koruma kararı mı kadın için mi uykun gelmiş bence senin ondan böyle yazıyorsun kadın için niye koruma kararı çıkacak erkek isticek koruma kararı bu gidişle kadın gitmiş kapısına boşanmak isteyen de kendisi

Birliktelik benim de isteğimle oldu.oyuna falan gelemdim

Nasil yani abla senin vajina uzerine boşaldı nasil spermler ulasti ki içeriye dunyada olmaz diye bisey yok zaten de cok değişik geldi bana yanlis anlama
O yüzden kocam beni onu aldatmakla itham etti.cok kötü şeyler yaşadım geçmişte hamilelik yüzünden.gebelik olabiliyor.dusuk bir ihtimal de olsa

konuyu tam okumadım ilk mesaja yazdıydım küfür şiddet falan diyince

ha bi de uykum var evet

Bunlar hep cok dizi izlemekten.Ruhsal durumunuza bakılırsa da ,bağımlı kişiliksiniz.

Eşinizin çirkin davranışını eleştirmeyeceğim bi işe yaramaz çünkü ama size diyecegim ,hayatta ne istediğinizi bilip istikrarlı olun ve önce siz kendinizi sevip saygı duyun ;sizin kendinize vermediğinizi başkası size vermez.

Reactions: 000
Bana sürekli o.. diyo.ikna olduğunu dusunmiuyorum
Size böyle hitap eden birinin koynuna girmeyi niye düşündün be kardeşim bu sana ders olsun bundan sonra hayatında yoluna evladınla güzelce devam et çalışıyor musunuz mesleğiniz nedir çalışmıyorsanız da bir iş bulun çocuğunuz kaç yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…