- 25 Nisan 2019
- 125
- 3
- 11
- 32
- Konu Sahibi Aci_kahve_aliyim
-
Var milyonda bitmis ama o sekilde dünyaya gelen bir çocuk var.yirmi günde.o yüzden kocam çocuk benden değil demişti.cok sorun yasadimBiz aylarca uğraşıyoruz ortada daha bisey yok. Bende mi denesem sürtüsmeyi acaba tobe est deli oldum simdievet tam olarak iliskiye giremiyorlar
Tedavi görüyorlar falan. Eger boyle bisey varsa makale konusu olur.
Konuyu kaçırdınız siz.
sizden hıncını almış resmen özellikle yapmış. nasıl geldiniz ki bu oyuna. adama bu tatmin duygusunu yaşamasına izin vermemeliydiniz. resmen haince planlamış önce birlikte olup sonra küfredip şiddet göstererek aklınca sizi küçük düşürmüş.
çok tehlikeli bi adam. koruma kararı çıkarttırın bence. bir daha da asla görüşmeyin yüzyüze.
Allah verince oluyor.cok dua ettim.olduBiz aylarca uğraşıyoruz ortada daha bisey yok. Bende mi denesem sürtüsmeyi acaba tobe est deli oldum simdievet tam olarak iliskiye giremiyorlar
Biz aylarca uğraşıyoruz ortada daha bisey yok. Bende mi denesem sürtüsmeyi acaba tobe est deli oldum simdievet tam olarak iliskiye giremiyorlar
Konu sahibi istese de istemese de adam bunu boşar.Benimde kafami dagitti konu yaaa. Bosanmazlar bence..bide bence adamın bi gizli saklı isi var. Baska kadın gibi
Nasil yani abla senin vajina uzerine boşaldı nasil spermler ulasti ki içeriye dunyada olmaz diye bisey yok zaten de cok değişik geldi bana yanlis anlamaVar milyonda bitmis ama o sekilde dünyaya gelen bir çocuk var.yirmi günde.o yüzden kocam çocuk benden değil demişti.cok sorun yasadim
Koruma kararı mı kadın için mi uykun gelmiş bence senin ondan böyle yazıyorsun kadın için niye koruma kararı çıkacak erkek isticek koruma kararı bu gidişle kadın gitmiş kapısına boşanmak isteyen de kendisi
sizden hıncını almış resmen özellikle yapmış. nasıl geldiniz ki bu oyuna. adama bu tatmin duygusunu yaşamasına izin vermemeliydiniz. resmen haince planlamış önce birlikte olup sonra küfredip şiddet göstererek aklınca sizi küçük düşürmüş.
çok tehlikeli bi adam. koruma kararı çıkarttırın bence. bir daha da asla görüşmeyin yüzyüze.
Birliktelik benim de isteğimle oldu.oyuna falan gelemdim
Konuyu kaçırdınız siz.
O yüzden kocam beni onu aldatmakla itham etti.cok kötü şeyler yaşadım geçmişte hamilelik yüzünden.gebelik olabiliyor.dusuk bir ihtimal de olsaNasil yani abla senin vajina uzerine boşaldı nasil spermler ulasti ki içeriye dunyada olmaz diye bisey yok zaten de cok değişik geldi bana yanlis anlama
Peki nasıl anladı daha sonra kendisinden olduğuna nasıl inandırdınız dna mı yaptırdınızVar milyonda bitmis ama o sekilde dünyaya gelen bir çocuk var.yirmi günde.o yüzden kocam çocuk benden değil demişti.cok sorun yasadim
Şimdi de gittin bu adamla yattınVar milyonda bitmis ama o sekilde dünyaya gelen bir çocuk var.yirmi günde.o yüzden kocam çocuk benden değil demişti.cok sorun yasadim
Koruma kararı mı kadın için mi uykun gelmiş bence senin ondan böyle yazıyorsun kadın için niye koruma kararı çıkacak erkek isticek koruma kararı bu gidişle kadın gitmiş kapısına boşanmak isteyen de kendisi
Bana sürekli o.. diyo.ikna olduğunu dusunmiuyorumPeki nasıl anladı daha sonra kendisinden olduğuna nasıl inandırdınız dna mı yaptırdınız
O ilk inkarlarini doğal karsiladim.ben vajinismusken oldu ve çok kısa bir sürede oldu.inanacak dedim.Şimdi de gittin bu adamla yattın
Ben artık senin konunu monunu okumam. Karaktere bak
DNA testi ben istiyorum.o yanaşmıyor.sebebi de mahkemede kullacakmisimPeki nasıl anladı daha sonra kendisinden olduğuna nasıl inandırdınız dna mı yaptırdınız
İlk çocuk kaç yaşında ?DNA testi ben istiyorum.o yanaşmıyor.sebebi de mahkemede kullacakmisim
Size böyle hitap eden birinin koynuna girmeyi niye düşündün be kardeşim bu sana ders olsun bundan sonra hayatında yoluna evladınla güzelce devam et çalışıyor musunuz mesleğiniz nedir çalışmıyorsanız da bir iş bulun çocuğunuz kaç yaşındaBana sürekli o.. diyo.ikna olduğunu dusunmiuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?