Boşanma Davası

Maddiyatim yok.Karsi tarafta aynı şekilde.Ama çekişmeli dava aç dedi.Cekismeli dava 2 3 sene sürme ihtimali var.Anlasmali tek celse oda Ekim ayini beklememiz lazım ne ayrılıyoruz ne barisiyoruz ruh halim bozuldu

Barodan avukat talep edebilirsiniz. Siz davanızı açın Ekime kadar bitmezse Ekim ayında anlaşmalıya çevirirsiniz.

Merhaba anlasmali bosanma davasi actginiz da esiniz gelmezsse dava direkt cekismeli bosanmaya doner , ve bu durumda bibirinizden herhangi bir alacak nafaka vb istekleriniz yoksa hakim durekt boşar , cok kendinizi yipratmaniza gerek yok, maddi durumunuz av. Tutmaya el vermiyorsa adliye icersinde adli yardim biriminden avukat talep edebilirsiniz fakat anlatmis oldugunuz asamada av. Gerek yok.

1 yıl içerisindeyken boşanmak istediğinizde evlilik iptali yapılıyor.

Nişanlı gibi ayrıldık zaten yüzük teslimi herkes kendi masraf yaptığı eşyasını aldı.Bana nafaka ödemek istemiyor benimde talebim yok.Tedbir nafakası baglaniyormus.Zaten durumu da yok ödeyecek.Ben ondan 1 kuruş istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…