- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.971
- 598
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Maddiyatim yok.Karsi tarafta aynı şekilde.Ama çekişmeli dava aç dedi.Cekismeli dava 2 3 sene sürme ihtimali var.Anlasmali tek celse oda Ekim ayini beklememiz lazım ne ayrılıyoruz ne barisiyoruz ruh halim bozuldu
ay iyi bar o saçma tiple evlenmemişsin dehşet bir evlilik olacaktı zira. Allah kurtarmışKahvepembe gibi saçma isim acmistim.Sonra kapattım ikinci adım Nur Ankara Anka'si ile birleştirdim.
Bunu eş kisisine söylememe gerek varmı ? Gerçi takip ediyordur burayı.Barodan avukat talep edebilirsiniz. Siz davanızı açın Ekime kadar bitmezse Ekim ayında anlaşmalıya çevirirsiniz.
Evliyim zaten düğüne 1 ay kala imam nikahı da oldu.Fakat düğün hazırlıklarında anlaşamadık.Kavga ettim.Dayanamadim ayrıldım.ay iyi bar o saçma tiple evlenmemişsin dehşet bir evlilik olacaktı zira. Allah kurtarmış
Merhaba anlasmali bosanma davasi actginiz da esiniz gelmezsse dava direkt cekismeli bosanmaya doner , ve bu durumda bibirinizden herhangi bir alacak nafaka vb istekleriniz yoksa hakim durekt boşar , cok kendinizi yipratmaniza gerek yok, maddi durumunuz av. Tutmaya el vermiyorsa adliye icersinde adli yardim biriminden avukat talep edebilirsiniz fakat anlatmis oldugunuz asamada av. Gerek yok.Benim evliliğim bir sene dolmadığı için Ekim ayına kadar anlaşmalı dava açamıyorum. Karşı taraf iki defa gelemem çekişmeli dava aç demişti. Çekişmeli dava açsam anlaşmalı gibi boşanabilir miyim ? Alacak vereceğimiz kalmadı. Sürekli mahkeme uzasın birkaç celse devam etsin de istemiyorum. Ben gerçekten çok yıprandım.Akrabalarim gelip arayan soran varmı ? Gorusuyormusunuz diye soruyorlar.Yada babam dün telefonuma bakmaya çalıştı.
Avukat tutmama gerek varmı ?
Araya adlı tatil de girecegi için ekime kadar hallolması zor.Barodan avukat talep edebilirsiniz. Siz davanızı açın Ekime kadar bitmezse Ekim ayında anlaşmalıya çevirirsiniz.
AdliAraya adlı tatil de girecegi için ekime kadar hallolması zor.
1 yıl içerisindeyken boşanmak istediğinizde evlilik iptali yapılıyor.Benim evliliğim bir sene dolmadığı için Ekim ayına kadar anlaşmalı dava açamıyorum. Karşı taraf iki defa gelemem çekişmeli dava aç demişti. Çekişmeli dava açsam anlaşmalı gibi boşanabilir miyim ? Alacak vereceğimiz kalmadı. Sürekli mahkeme uzasın birkaç celse devam etsin de istemiyorum. Ben gerçekten çok yıprandım.Akrabalarim gelip arayan soran varmı ? Gorusuyormusunuz diye soruyorlar.Yada babam dün telefonuma bakmaya çalıştı.
Avukat tutmama gerek varmı ?
Nişanlı gibi ayrıldık zaten yüzük teslimi herkes kendi masraf yaptığı eşyasını aldı.Bana nafaka ödemek istemiyor benimde talebim yok.Tedbir nafakası baglaniyormus.Zaten durumu da yok ödeyecek.Ben ondan 1 kuruş istemiyorum.Merhaba anlasmali bosanma davasi actginiz da esiniz gelmezsse dava direkt cekismeli bosanmaya doner , ve bu durumda bibirinizden herhangi bir alacak nafaka vb istekleriniz yoksa hakim durekt boşar , cok kendinizi yipratmaniza gerek yok, maddi durumunuz av. Tutmaya el vermiyorsa adliye icersinde adli yardim biriminden avukat talep edebilirsiniz fakat anlatmis oldugunuz asamada av. Gerek yok.
Dava acalim da ne zaman olursa.Zaten mahkeme 2 3 ayda karara bağlanmıyor mu, ?Araya adlı tatil de girecegi için ekime kadar hallolması zor.
neden nikahı önden kıydınEvliyim zaten düğüne 1 ay kala imam nikahı da oldu.Fakat düğün hazırlıklarında anlaşamadık.Kavga ettim.Dayanamadim ayrıldım.
Kanunen eşler evliliğe alışsın diye böyle bir yasal düzenleme varmış.1 yıl içerisindeyken boşanmak istediğinizde evlilik iptali yapılıyor.
Araya adlı tatil de girecegi için ekime kadar hallolması zor.
Nişanlı gibiydik düğün olmamıştı.O yuzdenYalniz adamla evliyken nisanlim diyordun, tam bosanmak uzereyken esim demeye basladin. Hakkinda hayirlisi olsun.
1 gün bile aynı eve giremeden dul kalicam.Aa doğru ben onu unuttum. Hallolmasa bile bence yine de açsın davayı konu sahibi en azından bir adım atmış olur. Böyle evli desek değil boşanıyor desek değil
Bunu eş kisisine söylememe gerek varmı ? Gerçi takip ediyordur burayı.
Şartlar öyle gerekti.neden nikahı önden kıydın
BilmiyorumOrası size kalmış isterseniz söyleyin, isterseniz siz davayı açtıktan sonra öğrensin.
1 gün bile aynı eve giremeden dul kalicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?