- 13 Ağustos 2022
- 8.821
- 4.471
- 103
- 32
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Her neyseEşiniz öldü mü ki dul kalasınız? Dul değil bekar olacaksınız.
Daha iyi değil mi. Nişanlanıp ayrılmış gibi olacaksın. Öbür türlü daha zor olurdu.1 gün bile aynı eve giremeden dul kalicam.
Bassssssssbakiresin ya gız daha ne istiyon1 gün bile aynı eve giremeden dul kalicam.
Mahkeme harcı dava açılır açılmaz yatırılması mi gerekiyor?Adli tatilde de boşanma davaları görülür. Siz açın davanızı çekişmeli olarak talep yoksa karşılıklı hemen boşanırsınız.
Yok be, soran olursa nişanı son dakikada attık diyeceksiniz. Nikahı falan karıştırmayın.1 gün bile aynı eve giremeden dul kalicam.
O naptı acaba?Zorunlualan da sen misin
Evet harç yatmazsa dava açılamazMahkeme harcı dava açılır açılmaz yatırılması mi gerekiyor?
Bu alenen yalan söylemek oluyor ama. Ve de çok basit ortaya çıkabilecek bir yalan. Kocasıyla hiç mi aile kütüğü filan çıkarmaları gerekmeyecek? Ya da onun evlendiğini bilen arabalarıyla gelecekteki kayınailesi hiç mi tanışmayacak?Yok be, soran olursa nişanı son dakikada attık diyeceksiniz. Nikahı falan karıştırmayın.
Ayy tövbe yarabbim beni çok güldürdün yaa1 gün bile aynı eve giremeden dul kalicam.
Zorunlu’nun da böyle gelinliğine çok açık demişlerdi, eşinin maddi durumu kötüydü falan… aynı kişi mi acaba? Koü’deki kız kim, vanessa mı?O naptı acaba?
Ben şu staj yeri bile bulamayan/zar zor bulan Koü'deki kızı da merak ediyorum. O naptı?
Herkes biliyor zaten ama nişanlı gibi ayrıldım biliyor.Davetiyeler dağıtılmışti.Yok be, soran olursa nişanı son dakikada attık diyeceksiniz. Nikahı falan karıştırmayın.
Koü hariç doğruZorunlu’nun da böyle gelinliğine çok açık demişlerdi, eşinin maddi durumu kötüydü falan… aynı kişi mi acaba? Koü’deki kız kim, vanessa mı?
Teşekkür ederimAyy tövbe yarabbim beni çok güldürdün yaa
Boşver işsiz güçsüzmüş zaten. İyiki kurtuldun. İnşallah boşanma işinden de kurtulur bir daha yüzünü görmezsin...
Karşına bu zor günleri unutturacak seni her anlamda mutlu edecek biri çıksın inşal
Evlenecek olursam tekrardan tanışma aşamasında söylenir normal insanlarla fazla irdelemeye gerek yok.Bu alenen yalan söylemek oluyor ama. Ve de çok basit ortaya çıkabilecek bir yalan. Kocasıyla hiç mi aile kütüğü filan çıkarmaları gerekmeyecek? Ya da onun evlendiğini bilen arabalarıyla gelecekteki kayınailesi hiç mi tanışmayacak?
DeğilimZorunlualan da sen misin
Evet, vanessaydı.Zorunlu’nun da böyle gelinliğine çok açık demişlerdi, eşinin maddi durumu kötüydü falan… aynı kişi mi acaba? Koü’deki kız kim, vanessa mı?
Avukatla çekişmeli açarsanız kolayca biter ancak adli tatil var yine zaten Ekim sonrasına kalabilir ekimde anlaşmalı bitirmek daha iyi olurBenim evliliğim bir sene dolmadığı için Ekim ayına kadar anlaşmalı dava açamıyorum. Karşı taraf iki defa gelemem çekişmeli dava aç demişti. Çekişmeli dava açsam anlaşmalı gibi boşanabilir miyim ? Alacak vereceğimiz kalmadı. Sürekli mahkeme uzasın birkaç celse devam etsin de istemiyorum. Ben gerçekten çok yıprandım.Akrabalarim gelip arayan soran varmı ? Gorusuyormusunuz diye soruyorlar.Yada babam dün telefonuma bakmaya çalıştı.
Avukat tutmama gerek varmı ?
Evlenecek olursam tekrardan tanışma aşamasında söylenir normal insanlarla fazla irdelemeye gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?