- 12 Ekim 2018
- 405
- 392
- 103
- 31
- Konu Sahibi Leonmathilda
Okadar güzel.yazmissiniz kiGecmis olsun. Ama sakin olun lutfen. Arada cocugunuz var. Simdi bile sogukkanli ve mantikli olmaniz gerekiyor. Davayi actiniz,avukatiniz var,teknik konulari avukat dusunsun. Siz simdi kaza yaptiginizi hasari tamir etmeye calistiginizi dusunun. Uzman destegi sizi rahatlatacaktir. Olacaklari soyliyeyim; kiziniz biraz buyuyunce baba oldugu aklina gelecek. O zamana kadar aramayacak,sormayacak. Cocuk buyudugunde ben boyle olsun istemezdimler, cocugum seni cok seviyorumlar havada ucusacak. Bir de baba yoklugu travmasini yasamasin diye uzman destegi almaniz faydali olacak. O zaman ne yapacaksiniz? Sinirlenmek sizi yipratir,cocugunuzu korkutur. Dilinizden eski esinize dair kotu sozleri silin. Seref yoksununun onde gidenir ama dilinizi alistirmayin. Ileride sinir hastasi,mutsuz,asabi bir anne ve kadin olmak istemiyorsaniz yapmayin bunu lutfen. Yoksa adamla alakali bir durum yok. Yalniz buyuteceksiniz evladinizi. Haksizlik mi? Evet. Ama cocugunuzun saglikli buyumesi icin bu karari vermistiniz,unutmayin. Kucuk seyleri buyutmemeyi, cocugunuzla harika zaman gecirmeyi ogrendiginizde isler sandiginizdan kolay gelisecek. Rabbim once huzur,sonra saglik sihhat versin size. Moralinizi simdiden bozmayin. Yeni hayatinizin hayalini kurun. Esinizi de zihnen unutun. Bu kisim 2-3 yilda olur en iyi ihtimalle. Cocuklarimiz cok akilli. Kim durust,kim numaraci anliyorlar. Yolunuz acik olsun.
Ben zaten doktor destegide alıyorum
Çocuğum.icinde alacağım.
Çok teşekkür ederim..