- 24 Ocak 2018
- 187
- 47
- 18
- 37
- Konu Sahibi Diyardiyar12
-
Haklısınız kararım dan geri dönersem ilerde pişman olucam belkideEğer aklın karışıyorsa düşündüğünde , başladığın yolda devam et derim.. Allah yardımcın olsun
Yanıma gelme niyeti hiç yok zaten.anca bol vaatte bulunuyorO sizin yanınıza gelene kadar asla vazgeçmeyin. Zaten emin olun oraya gidince mutlu olmayacaksınız.
Önce sizi oraya ikna edecek. Siz ikna olunca da zaten her şeyi kabul ediyor deyip eski haline dönecek. Artık bundan sonrasını ailesi düşünsün. Ben eşinizin ailesi ile yaşanan tartışmalarda sizi savunacağını hiç sanmıyorum. Sizi düşünmeden çekip giden o. Umarım en iyisi olur hakkınızdaYanıma gelme niyeti hiç yok zaten.anca bol vaatte bulunuyor
Ailesinin zaten doldurusuna gelebilen bir insan.Önce sizi oraya ikna edecek. Siz ikna olunca da zaten her şeyi kabul ediyor deyip eski haline dönecek. Artık bundan sonrasını ailesi düşünsün. Ben eşinizin ailesi ile yaşanan tartışmalarda sizi savunacağını hiç sanmıyorum. Sizi düşünmeden çekip giden o. Umarım en iyisi olur hakkınızda
Evet intikam özelliği de var maalesefBelkide intikam planliyordur.
Son pişmanlık fayda etmez ayrıca.
Sakın kanma o süslü püslü güzel sözlerine onunEvet intikam özelliği de var maalesef
Evet, benimki de hiç üzmeyeceğim seni dediydiYanıma gelme niyeti hiç yok zaten.anca bol vaatte bulunuyor
Daha önceki konumda bahsetmiştim durumumdan.Eşim boşanma davasıni açtığımdan beri hep böle yalvarma modunda ."Yanıma gel pişman olmucaksin,hep mutlu olacagiz "(Eşim den yana olmasa da ailesi tarafindan mutluluğu yakalayabilicegimi hiç ümit etmiyorum)
Benim kararım kesin ama zaman zaman aklımı karıştırdığı da oluyor.çok zor mevzular gercekten(([/QUOTesimin ailesinden dolayi bende evliligimi bitirme yolundayim. sirf adami seviyorum diye bacisiyla annesinin bi ömür beni dislamalarina hakaretlerine katlanamicami dusundum. arkadamda dursa keske susuyor esim. o yuzden onunda katkisi var benim ezilmemden. cocuk varsa bi sans ver derim. yoksa eger kendin bilirsin
Evet, benimki de hiç üzmeyeceğim seni dediydi
Sağolsun ilk iki yıl hiç üzmedi,
Hiç ümüğünü sıkasım gelmedi,
Ağzını yerle bir edesim asla gelmedi
Annesi herşeye karışan meraklı bir insan.eşimde eminim ki hep sözlerine uyup beni ezicek .gidersem dahada mutsuz olup dönmekten korkuyorumHimm okudum eski konularını,ailesinin ağzının icine bakan ve annesinin etekleri altında olan bir tip belli ki
Sinsi ve işgüzar. Üzgünüm
Gizli gizli tayin alıp kostur koştur ailesinin yanina gitmesi de affedilir birsey degil zaten.
Yoluna baksın
Öyle seviyordu da ne diye arkandan iş çevirdi,nafaka verecek senin maaşın gidecek,iki ayda bi gelip kaldıgı her türlü takıldığı evi yok,size değil gidecek paralarına kayıplarına üzülüyordurDaha önceki konumda bahsetmiştim durumumdan.Eşim boşanma davasıni açtığımdan beri hep böle yalvarma modunda ."Yanıma gel pişman olmucaksin,hep mutlu olacagiz "(Eşim den yana olmasa da ailesi tarafindan mutluluğu yakalayabilicegimi hiç ümit etmiyorum)
Benim kararım kesin ama zaman zaman aklımı karıştırdığı da oluyor.çok zor mevzular gercekten((
Bende aynen o şekilde dusunuyorumÖyle seviyordu da ne diye arkandan iş çevirdi,nafaka verecek senin maaşın gidecek,iki ayda bi gelip kaldıgı her türlü takıldığı evi yok,size değil gidecek paralarına kayıplarına üzülüyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?