BOŞANMA DAVASİNİ DUYAN EŞİMİN YAKARİSLARİ. ..

Diyardiyar12

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2018
187
47
18
37
Daha önceki konumda bahsetmiştim durumumdan.Eşim boşanma davasıni açtığımdan beri hep böle yalvarma modunda ."Yanıma gel pişman olmucaksin,hep mutlu olacagiz "(Eşim den yana olmasa da ailesi tarafindan mutluluğu yakalayabilicegimi hiç ümit etmiyorum)
Benim kararım kesin ama zaman zaman aklımı karıştırdığı da oluyor.çok zor mevzular gercekten((

Eğer aklın karışıyorsa düşündüğünde , başladığın yolda devam et derim.. Allah yardımcın olsun

Yanıma gelme niyeti hiç yok zaten.anca bol vaatte bulunuyor
Önce sizi oraya ikna edecek. Siz ikna olunca da zaten her şeyi kabul ediyor deyip eski haline dönecek. Artık bundan sonrasını ailesi düşünsün. Ben eşinizin ailesi ile yaşanan tartışmalarda sizi savunacağını hiç sanmıyorum. Sizi düşünmeden çekip giden o. Umarım en iyisi olur hakkınızda

Ailesinin zaten doldurusuna gelebilen bir insan.

Çocuk var ama ailesinden yana endişeliyim. Bir yanım git diyor diğer yanım gidersem herşeyin daha da berbat olacağını söylüyor.

Annesi herşeye karışan meraklı bir insan.eşimde eminim ki hep sözlerine uyup beni ezicek .gidersem dahada mutsuz olup dönmekten korkuyorum

Öyle seviyordu da ne diye arkandan iş çevirdi,nafaka verecek senin maaşın gidecek,iki ayda bi gelip kaldıgı her türlü takıldığı evi yok,size değil gidecek paralarına kayıplarına üzülüyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…