BOŞANMA DAVASİNİ DUYAN EŞİMİN YAKARİSLARİ. ..

Artik gemileri yaltik de yoluna devam ey, vazgecme. Istese olaylari bu hale getirmezdi. Bitecegini bile bile tayinini oraya cikarmazdi. Ben gidersem mecbur o da gelecek doye dusunmus. Oysa evliligini dusunen adam gitmezdi.
Gerek yok bosver. Her yerden engelle istersen.

Boşanma kararı çok ama çok zor alınır ve alınıyorsa zaten kurtarılacak bir şey yoktur.
Siz bunu yapabilmişseniz, kimseyi dinlemeyin.
Müstakbel eski eşiniz de zaten adam akıllı eş olabilseydi dava açmazdınız.
Aynen kulakları tıkayıp, yola devam edin.

Bosanma davasini bosuna acmamissiniz dir.
O zamana kadar nerelerdeymis?

Insanlar değişmez.. Değiştirmekle uğraşmak yerine ya o deve gudulur ya o diyardan gidilir.. Geri donersen ayni adama ve ayni ailenin icine döndüğünü bilmelisin en başından.. Esine danismadan, gizliden tayin aldirmak nedir? Halen de bahaneler uretiyormus "ben gelemem, sen gel" diye.. Bu cumlelerin üstüne verdiği mutluluk vaatlerine kanarsan da pes..

insanin annesi her seyden once gelir.Anneler cok degerlidir bu dunyada onlarin kiymeti cok bilinmeli es gider ama anne degistirilmez.Bence hic bir anne evladinin kotu olmasini istemez sahsen biri benim annemi istemezse ben hemen bosarim
Anne baba hakli, gelin veya damat suçlu ise, bu dedigin doğru.. Elin haddini bilmezleri değil, anne baba tercih edilir..
Ama bazi anne babalar bile isteye, sebep yokken sirf kompleksten, fenaliktan, ego savasindan geline/damada saldirsin, yuvada huzur denen bi sey birakmasin, insanlarin hayati alt üst olsun.. O zaman da "kari/koca bulunur, anne bulunmaz" klişesine saklanilacak ise, herkes dönüp kendi vicdanini ve adaletini sorgulasin.. Anne baba bile olsa herkes haddini bilmek durumundadir.. Sınırsız kötülük hakki taninmiyor kimseye.. Hatta yeri gelince eş ve beklentileri daha onemlidir, cunku o hayat o kadinla/adamla paylasiliyor.. Misal, tayin alirken anneden once karina danisirsin.. Bu anneyi saymamak degildir, evlilik yapildiysa oncelikler degisir, degismek zorundadir.. Kadina/adama hayatlarina sonradan dahil olmus dış kapinin mandali muamelesi yapacak olanlar neden evleniyor ki? Yazik degil mi o insana?
Ayrica, hayat bu kadar düz kaliplarla ilerlemiyor.. Durumlari ve olaylari ayirt etmeyi ogrenebilsek keşke..

Son düzenleme:
O kadar dogru ifade etmissiniz ki..
Bekar gibi hala kendi kafasina gore is yapacaksa niye evleniyor boyle insanlar?

İyice perişan ettiysen dön bence:)

Belki de durum konu sahibinin anlatigi gibi degil Kim der benim yogurdum eksidir

Adam karısına sormadan tayin istiyor, yine kadın mı suçlu. Yok artık. Anne, baba elbette önemli ama böyle bir konuda asla eşin önüne geçemez. Ortak bir yaşam kurulmuş artık. Buna ayak uyduramayacak olan hiç evlenmeden, anne babası ile olan ortak yaşamına ömür boyu devam etsin.

Konu sahibi size gelince; eğer eşiniz tayinini bir şekilde geri aldırır ve bulunduğunuz yere dönerse belki affedebilirsiniz. Bu yaptığı hatadan ders almış olduğu izlenimi verir çünkü. Ama sizi çağırıyorsa asla affetmeyin. Her zaman kafasına göre davranmasına izin vermiş olursunuz çünkü.

Başta bazı konularda çok tolerans taniyinca nasılsa eşim bu konuda da yenilir diye düşündu zannedersem

Ben ayrılma konusunda kararliyim
Zaten 2 senedir ayrıydınız.
Resmiyette ayrılmak için çok bile beklemişsiniz.

Sizi ailesi olarak görmeyen biri için üzülmeyin. O "gerçek ailesiyle" mutlu.

Siz de önünüze bakın ve onu azat ederek mutlu olun.

Resmen boşandım. Tekrar aynı kişi ile evlendim. 3.5 ay esaret gibiydi. Söyledigi herseyi sadece söylüyor yapmayacak.
Ama yinede içinizde minicik bir ukte bile varsa ayrılmayın.

Resmen boşandım. Tekrar aynı kişi ile evlendim. 3.5 ay esaret gibiydi. Söyledigi herseyi sadece söylüyor yapmayacak.
Ama yinede içinizde minicik bir ukte bile varsa ayrılmayın.
Sizce içimdeki kalan azıcıkta olsa ukte ilerde bende pişmanlık yaratır mı yoksa keşke daha öncemi ayrilsaydim derim.

Aynisini kadinin annesi yaptiginda niye ayni tepkiyi vermiyorsunuz.benim bir akrabam gelinin annesi onunla birlikte yasiyor.adam sirf yuvasi dagilmasin diye sesini cikarmiyor bu en kotusu

E hani anneci olmak kötü bir şey değildi? Kadın yapınca neden "en kötüsü" oluyor. Sizin mantığınıza göre akrabanızın gelini doğru olanı yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…