- 26 Temmuz 2017
- 2.620
- 5.789
- 88
- 38
- Konu Sahibi Diyardiyar12
-
Hala gitme ihtimalini düşünmeniz bile çok korkunç.Gidersem daha da berbat duruma sokmasindan korkuyorum beni
Anne baba hakli, gelin veya damat suçlu ise, bu dedigin doğru.. Elin haddini bilmezleri değil, anne baba tercih edilir..insanin annesi her seyden once gelir.Anneler cok degerlidir bu dunyada onlarin kiymeti cok bilinmeli es gider ama anne degistirilmez.Bence hic bir anne evladinin kotu olmasini istemez sahsen biri benim annemi istemezse ben hemen bosarim
O kadar dogru ifade etmissiniz ki..Anne baba hakli, gelin veya damat suçlu ise, bu dedigin doğru.. Elin haddini bilmezleri değil, anne baba tercih edilir..
Ama bazi anne babalar bile isteye, sebep yokken sirf kompleksten, fenaliktan, ego savasindan geline/damada saldirsin, yuvada huzur denen bi sey birakmasin, insanlarin hayati alt üst olsun.. O zaman da "kari/koca bulunur, anne bulunmaz" klişesine saklanilacak ise, herkes dönüp kendi vicdanini ve adaletini sorgulasin.. Anne baba bile olsa herkes haddini bilmek durumundadir.. Sınırsız kötülük hakki taninmiyor kimseye.. Hatta yeri gelince eş ve beklentileri daha onemlidir, cunku o hayat o kadinla/adamla paylasiliyor.. Misal, tayin alirken anneden once karina danisirsin.. Bu anneyi saymamak degildir, evlilik yapildiysa oncelikler degisir, degismek zorundadir.. Kadina/adama hayatlarina sonradan dahil olmus dış kapinin mandali muamelesi yapacak olanlar neden evleniyor ki? Yazik degil mi o insana?
Ayrica, hayat bu kadar düz kaliplarla ilerlemiyor.. Durumlari ve olaylari ayirt etmeyi ogrenebilsek keşke..
İyice perişan ettiysen dön bence:)Daha önceki konumda bahsetmiştim durumumdan.Eşim boşanma davasıni açtığımdan beri hep böle yalvarma modunda ."Yanıma gel pişman olmucaksin,hep mutlu olacagiz "(Eşim den yana olmasa da ailesi tarafindan mutluluğu yakalayabilicegimi hiç ümit etmiyorum)
Benim kararım kesin ama zaman zaman aklımı karıştırdığı da oluyor.çok zor mevzular gercekten((
Belki de durum konu sahibinin anlatigi gibi degil Kim der benim yogurdum eksidir
Başta bazı konularda çok tolerans taniyinca nasılsa eşim bu konuda da yenilir diye düşündu zannedersemAdam karısına sormadan tayin istiyor, yine kadın mı suçlu. Yok artık. Anne, baba elbette önemli ama böyle bir konuda asla eşin önüne geçemez. Ortak bir yaşam kurulmuş artık. Buna ayak uyduramayacak olan hiç evlenmeden, anne babası ile olan ortak yaşamına ömür boyu devam etsin.
Konu sahibi size gelince; eğer eşiniz tayinini bir şekilde geri aldırır ve bulunduğunuz yere dönerse belki affedebilirsiniz. Bu yaptığı hatadan ders almış olduğu izlenimi verir çünkü. Ama sizi çağırıyorsa asla affetmeyin. Her zaman kafasına göre davranmasına izin vermiş olursunuz çünkü.
Zaten 2 senedir ayrıydınız.Ben ayrılma konusunda kararliyim
Resmen boşandım. Tekrar aynı kişi ile evlendim. 3.5 ay esaret gibiydi. Söyledigi herseyi sadece söylüyor yapmayacak.Daha önceki konumda bahsetmiştim durumumdan.Eşim boşanma davasıni açtığımdan beri hep böle yalvarma modunda ."Yanıma gel pişman olmucaksin,hep mutlu olacagiz "(Eşim den yana olmasa da ailesi tarafindan mutluluğu yakalayabilicegimi hiç ümit etmiyorum)
Benim kararım kesin ama zaman zaman aklımı karıştırdığı da oluyor.çok zor mevzular gercekten((
Her şey haddini bilmemek ve insanlara deger verip saygi duymamakla başlıyor bence..O kadar dogru ifade etmissiniz ki..
Bekar gibi hala kendi kafasina gore is yapacaksa niye evleniyor boyle insanlar?
Siz aynı kişiyle hala evlimisiniz yoksa tekrar mı ayrildinizResmen boşandım. Tekrar aynı kişi ile evlendim. 3.5 ay esaret gibiydi. Söyledigi herseyi sadece söylüyor yapmayacak.
Ama yinede içinizde minicik bir ukte bile varsa ayrılmayın.
Sizce içimdeki kalan azıcıkta olsa ukte ilerde bende pişmanlık yaratır mı yoksa keşke daha öncemi ayrilsaydim derim.Resmen boşandım. Tekrar aynı kişi ile evlendim. 3.5 ay esaret gibiydi. Söyledigi herseyi sadece söylüyor yapmayacak.
Ama yinede içinizde minicik bir ukte bile varsa ayrılmayın.
Kesinlikle doğru bir cümle evlilikte saygı sevgiden de oncelikliymis gercektendeHer şey haddini bilmemek ve insanlara deger verip saygi duymamakla başlıyor bence..
Aynisini kadinin annesi yaptiginda niye ayni tepkiyi vermiyorsunuz.benim bir akrabam gelinin annesi onunla birlikte yasiyor.adam sirf yuvasi dagilmasin diye sesini cikarmiyor bu en kotusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?