Bosanma durumunda mal paylaşımı??

Yok neden kızayım benim ettiğim bedduaların arasında sizin ki cok hafif kalır yıllarca hiç yokmuş gibi yaşayıp bi anda hiç bişey olmamış gibi dönmek istemesi nasıl anlatayım bilmiyorum ki çok zor
ben anliyorum sizi, ayni seyleri yasamisiz hemen hemen.
umarim korktugunuz gibi olmaz, umarim evi almaya kalkmaz belki birazcik utanacak yuzu vardir.

Evlenmedigine gore ustune aldigini sanmam
ya belli olmaz ustunede alabilir, bir akrabamizin 4 cocugu daha cikti boylu poslu baksak adam baskasiyla nikahli ama cocuklar uzerinde.
birde piskin piskin abisine bizim yanimizda abi ben ölursem galan tanimadigin birileri gelir ben x in cocuguyum derse inanmamazlik etme demisti.
bilinmeyen baska cocuklarimda olabilir diyo adam resmen

Muhtara evin tapusuyla anneniz gitsin..Eve şerh koyduracagini soylesin. Muhtar bir kagit verecek. O kagitla tapuya gidip bir dilekce ile iki dakikada serh konuluyor. Bir hafta sonra da babaniz tapuda hangi adreste gorunuyorsa o adrese bir yazi gonderiyor tapu, esiniz eve serh koydu bilgilerinize gibisinden. Evin uzerine serh konulunca babaniz evi hic bir sekilde annenizin onayi olmadan satamaz.

Gerçekten mi? 😂 biliyorum hanimefendi, bosanmaya bile usenen adamin onu yapmamis olma ihtimalini dusundum sadece.
Öyle yazsaydiniz ozaman vahiy mi geliyor bize dusunceniz😂Adam bu tarafa useniyor o tarafa üşenmiyor belki de. Değer verse 3 çocuğunu yıllarca gormemezlik yapmaz.Üstüne alsa soy ağacında çıkar o ayri ogrenmesi kolay

Baktığımızda görünmüyor
Uzun sure haber alinamadigi icin ( 3 yil ayri yasamanin bosanma gerekcesi oldugunu hatirliyorum) iki sahitle anneniz babanizdan bosanir. Ancak ev konusunda mal paylasimi nasil olur bilemem, cunku 2002 ve sonrasi evliliklerde evlilik boyunca edinilen mallar paylastiriliyor ama daha onceki evliliklerde hangi usul uygulaniyor bilmiyorum. Aslinda anne ve babaniz su an kagit uzerinde evli ama evlilik birlikteligi coktan bitmis gibi. Uzerine kayitli baska bir mal ya da araba var mi, nasil ogrenilir, bir avukata sorun bence. Onun disinda Bulgaristanda durum nasil bilnem ama Avrupa ulkelerinde sigortasiz calismanin mumkun olabilecegini ben pek sanmiyorum.

adamın avusturyada ya da bulgaristanda bir hanımı 5 cocuğu olsa onu e-devlette kim görecek ki?
ki bulgaristan evlilik dışı çocuk doğumunda dünyada liste başı bir ülke, ilk 10 içindeler.
Evlilik dısı veya degil, ben ondan bahsetmedim. Baska cocugu varsa uzerine aldirmak icin elcilige gitmesi gerekmiyor mu? O zaman da vukuatli aile nufus cuzdani ornegi alindiginda cikar. Ama baska bir yol varsa onu bilemem.

Bunlar böyledir bu ailelerin hiç empati duygusu yok bizde babasız büyüdük düğünden bir gün önce halam geldi bize tüm moralimizi alt üst etti neymiş baba denilen mahlukda düğüne gelecekmiş Allah Allah o niye? Zor zamanlarımızda yanımızda olmayan Orda burda sürtn adam neden benim en mutlu günümü görüp ödüllensin? Öyle sinirimiz bozulmuştu baya Allahtan onun üzerine ev mev yokta bir derdimiz yok çok şükür. Abimden Allah razı olsun ipotek ile ev aldı annemide aldı ve evlendi beraber yaşıyorlar Keşke sizin de öyle imkanınız olsa

Bunlar böyledir bu ailelerin hiç empati duygusu yok bizde babasız büyüdük düğünden bir gün önce halam geldi bize tüm moralimizi alt üst etti neymiş baba denilen mahlukda düğüne gelecekmiş Allah Allah o niye? Zor zamanlarımızda yanımızda olmayan Orda burda sürtn adam neden benim en mutlu günümü görüp ödüllensin? Öyle sinirimiz bozulmuştu baya Allahtan onun üzerine ev mev yokta bir derdimiz yok çok şükür. Abimden Allah razı olsun ipotek ile ev aldı annemide aldı ve evlendi beraber yaşıyorlar Keşke sizin de öyle imkanınız olsa
Maalesef kardeşlerim okuyamadı asgari ücretle çalışan kişiler ben memurum ama ancak kendimize yeni ev alabildik :(

Back
X