- 22 Kasım 2020
- 6.508
- 93.464
- 498
- 32
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
Hic girmeyin bu toplara, ev ha annenizin olmus ha olmamis zaten yillardir oturmus onun sayılır, babaniz vefat edersede size kalir zaten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben anliyorum sizi, ayni seyleri yasamisiz hemen hemen.Yok neden kızayım benim ettiğim bedduaların arasında sizin ki cok hafif kalır yıllarca hiç yokmuş gibi yaşayıp bi anda hiç bişey olmamış gibi dönmek istemesi nasıl anlatayım bilmiyorum ki çok zor
babanin yurt disinda sürpriz yumurtadan cikar gibi çocukları çıkmazsa.Hic girmeyin bu toplara, ev ha annenizin olmus ha olmamis zaten yillardir oturmus onun sayılır, babaniz vefat edersede size kalir zaten.
Evlenmedigine gore ustune aldigini sanmambabanin yurt disinda sürpriz yumurtadan cikar gibi çocukları çıkmazsa.
Gerci babalik davasi acarlar, yoktur inşallah cocugu baska:)babanin yurt disinda sürpriz yumurtadan cikar gibi çocukları çıkmazsa.
İnş. öyle olur teşekkür ederimben anliyorum sizi, ayni seyleri yasamisiz hemen hemen.
umarim korktugunuz gibi olmaz, umarim evi almaya kalkmaz belki birazcik utanacak yuzu vardir.
Yok diye biliyoruz ama belli de olmaz :)Gerci babalik davasi acarlar, yoktur inşallah cocugu baska:)
ya belli olmaz ustunede alabilir, bir akrabamizin 4 cocugu daha cikti boylu poslu baksak adam baskasiyla nikahli ama cocuklar uzerinde.Evlenmedigine gore ustune aldigini sanmam
Çocuğu üstüne alması için evlenmesine gerek yok. Evlenmeden de soyuna gecirebilirEvlenmedigine gore ustune aldigini sanmam
E devletten vukuatli nufus ornegine bakin, babanizin uzerine kayitli baska cocuk var miYok diye biliyoruz ama belli de olmaz :)
Gerçekten mi?Çocuğu üstüne alması için evlenmesine gerek yok. Evlenmeden de soyuna gecirebilir
Baktığımızda görünmüyorE devletten vukuatli nufus ornegine bakin, babanizin uzerine kayitli baska cocuk var mi
Öyle yazsaydiniz ozaman vahiy mi geliyor bize dusuncenizGerçekten mi?biliyorum hanimefendi, bosanmaya bile usenen adamin onu yapmamis olma ihtimalini dusundum sadece.
adamın avusturyada ya da bulgaristanda bir hanımı 5 cocuğu olsa onu e-devlette kim görecek ki?E devletten vukuatli nufus ornegine bakin, babanizin uzerine kayitli baska cocuk var mi
Uzun sure haber alinamadigi icin ( 3 yil ayri yasamanin bosanma gerekcesi oldugunu hatirliyorum) iki sahitle anneniz babanizdan bosanir. Ancak ev konusunda mal paylasimi nasil olur bilemem, cunku 2002 ve sonrasi evliliklerde evlilik boyunca edinilen mallar paylastiriliyor ama daha onceki evliliklerde hangi usul uygulaniyor bilmiyorum. Aslinda anne ve babaniz su an kagit uzerinde evli ama evlilik birlikteligi coktan bitmis gibi. Uzerine kayitli baska bir mal ya da araba var mi, nasil ogrenilir, bir avukata sorun bence. Onun disinda Bulgaristanda durum nasil bilnem ama Avrupa ulkelerinde sigortasiz calismanin mumkun olabilecegini ben pek sanmiyorum.Baktığımızda görünmüyor
Evlilik dısı veya degil, ben ondan bahsetmedim. Baska cocugu varsa uzerine aldirmak icin elcilige gitmesi gerekmiyor mu? O zaman da vukuatli aile nufus cuzdani ornegi alindiginda cikar. Ama baska bir yol varsa onu bilemem.adamın avusturyada ya da bulgaristanda bir hanımı 5 cocuğu olsa onu e-devlette kim görecek ki?
ki bulgaristan evlilik dışı çocuk doğumunda dünyada liste başı bir ülke, ilk 10 içindeler.
Maalesef kardeşlerim okuyamadı asgari ücretle çalışan kişiler ben memurum ama ancak kendimize yeni ev alabildikBunlar böyledir bu ailelerin hiç empati duygusu yok bizde babasız büyüdük düğünden bir gün önce halam geldi bize tüm moralimizi alt üst etti neymiş baba denilen mahlukda düğüne gelecekmiş Allah Allah o niye? Zor zamanlarımızda yanımızda olmayan Orda burda sürtn adam neden benim en mutlu günümü görüp ödüllensin? Öyle sinirimiz bozulmuştu baya Allahtan onun üzerine ev mev yokta bir derdimiz yok çok şükür. Abimden Allah razı olsun ipotek ile ev aldı annemide aldı ve evlendi beraber yaşıyorlar Keşke sizin de öyle imkanınız olsa
anlıyorum sizin durumunuzu ya zaten abimde her ay onca para veriyor 25 yıllık ipotek yaptırdı ya seneler bitene kadar ödeyecekMaalesef kardeşlerim okuyamadı asgari ücretle çalışan kişiler ben memurum ama ancak kendimize yeni ev alabildik![]()