- Konu Sahibi narkisos2002
-
Aslında başına kalmak istemem ama nankörlük insanın canını sıkıyor bu bir değil iki değil her zor animizda yanımızda olan aileme kardeşime bir simit ayırdılar diye böyle konuşması çok çirkin değil mi insan ister istemez başa donuyorSenin aileni kıskanıyor
Altında ezildiğini hissediyor
Bir de kendi ailesine bakıyor, hırçınlıkları bundan
Ama sende çok başına kakıyo gibisin en başa gitmişsin..
sen böyle sürekli başa sararsan bu iş yürümez... doğruya doğru...Aslında başına kalmak istemem ama nankörlük insanın canını sıkıyor bu bir değil iki değil her zor animizda yanımızda olan aileme kardeşime bir simit ayırdılar diye böyle konuşması çok çirkin değil mi insan ister istemez başa donuyor
Canım bak güzel, tatlı dille konuş önce. Bu bizim evliliğimiz sürekli aileri mesela yapıp gündemimize oturtmayalım de. Sen bir düşün hatırla, nişan - düğün sürecinde olanları. Ben durup durup onların lafını etmemeye söz veriyorum, sen de ailemin her yaptığında art niyet arama lütfen de.Aslında başına kalmak istemem ama nankörlük insanın canını sıkıyor bu bir değil iki değil her zor animizda yanımızda olan aileme kardeşime bir simit ayırdılar diye böyle konuşması çok çirkin değil mi insan ister istemez başa donuyor
Mrb hanımlar bosanma düşüncesi bir süredir beynimin tirmalamakta sorunu özet geçeyim
Eşimle 2 yıl önce evlendim bir yil once isr ev ve araba aldik biz evlenirken ve ev alirken hep ailem destek oldu eşimin ailesinin 5 lira dahi maddi desteği olmadı olmak zorunda mi Hayır ancak manevi anlamdada sorunlar çok. İsteme nisan süresince çok sorun çıkardılar hiçbir talebiniz olmamasına rağmen eşim nisan tepsisine para attı diye onları sömürge istiyor olduk bizde kaldılar rahat ettirememisiz bizim taraftaki düğünde ilaçlarını icmediği için hastalan kV suçlusu bile annem oldu. Taşındık adamlar 10 gün sonra aradı ne yaptınız diye düğünde bizde kalmaları rağmen ailemi onların tarafta misafir etmediler....vs anlatsam çok uzar
Şimdi sorun şu eşim B7 olanların hepsini unuttu utanmadan aileme laf ediyor.gecen ailemin yaşadığı şehre düğüne gittik kıyamet koptu yok burdan nefret ediyorum çok kalabalık araba park yeri yok annemler çok bilmiş vs.annem arabanın el freni çek dedi diye kıyamet koptu ki araba kullanmayı biraz annem öğretti eşime üstelik kendi arabasında Oysaki KP istediğinde eşim git hoca tut dedi arabasına bişey olur diye yani yapılan her iyilik unutulur oldu.bardagi taşıyan damla sabah verdiğinizde annem hastaneden gelmiş birde kahvaltı hazırlamış bize.acma poca simit.. kardeşimde uyuyor annem ona 1 simit poca ayırdı masada bir sürü var hatta yenmedi kaldi.esim tutturdu annen baban benden bir simit i saklıyor sonra konu baskayerlere geldi birbirimize girdik artık boşanmaya düşünmeye başladım kendi ailesi gideriz yemek yapmaz dediğim gibi düğün bile yapmadilar 5 kuruş yardım etmediler aramadilar sormadilar maddi manevi destek benim ailem simit saklar oldu
Defalarca denedik ben nekadar kenara atsam adam herseye bir kulp takıyor ailem sanslisiniz rahat mesleğiniz var der vay beni hakir görüyorlar der e benimde mesleğim aynı fark8ndamisin kendi kizlarinidami hakir görüyorlar derim onlar herkesi hakir görüyorlar der sonra başa sariyoruzCanım bak güzel, tatlı dille konuş önce. Bu bizim evliliğimiz sürekli aileri mesela yapıp gündemimize oturtmayalım de. Sen bir düşün hatırla, nişan - düğün sürecinde olanları. Ben durup durup onların lafını etmemeye söz veriyorum, sen de ailemin her yaptığında art niyet arama lütfen de.
Çirkin ama ailene neden bu kadar takık ? Hemde anlattığın kadar iyilerseAslında başına kalmak istemem ama nankörlük insanın canını sıkıyor bu bir değil iki değil her zor animizda yanımızda olan aileme kardeşime bir simit ayırdılar diye böyle konuşması çok çirkin değil mi insan ister istemez başa donuyor
Bi şöyle kibar kibar yazamadımCanım bak güzel, tatlı dille konuş önce. Bu bizim evliliğimiz sürekli aileri mesela yapıp gündemimize oturtmayalım de. Sen bir düşün hatırla, nişan - düğün sürecinde olanları. Ben durup durup onların lafını etmemeye söz veriyorum, sen de ailemin her yaptığında art niyet arama lütfen de.
Inanin bilmiyorum belki ailemin daha eğitimli olmasi belki maddiyat ama inanin hiç bir kötülükleri olmadı nisan düğün ailesini ağırladığılar eşim buraya geldiğinde gider karşılar alırlar havaalanı otogar .otobüs yüzü gormemiştir .ama bu ilgiyi onun ailesinden asla görmeyiz belki sebep budurÇirkin ama ailene neden bu kadar takık ? Hemde anlattığın kadar iyilerse
Sen hep benim ailem şunu yaptı benim ailem şöyle senin ki niye değil diyorsan ailesini değiştiremediğinden hırçınlaşıyor olabilir
Ama farkında mısın seninde her yorumunInanin bilmiyorum belki ailemin daha eğitimli olmasi belki maddiyat ama inanin hiç bir kötülükleri olmadı nisan düğün ailesini ağırladığılar eşim buraya geldiğinde gider karşılar alırlar havaalanı otogar .otobüs yüzü gormemiştir .ama bu ilgiyi onun ailesinden asla görmeyiz belki sebep budur
kendi ailesinin eksiklerini görüyor seninkilerin iyilikleri altında eziliyorInanin bilmiyorum belki ailemin daha eğitimli olmasi belki maddiyat ama inanin hiç bir kötülükleri olmadı nisan düğün ailesini ağırladığılar eşim buraya geldiğinde gider karşılar alırlar havaalanı otogar .otobüs yüzü gormemiştir .ama bu ilgiyi onun ailesinden asla görmeyiz belki sebep budur
bu ayrıntıları biz ayrımı iyi yapalım diye vermiştirAma farkında mısın seninde her yorumun
Ailem onun ailesinden çok daha üstün modunda
Maddiyatı fazla kültürü fazla araba kullanmayı annem öğretti evlenirken çok ayrdım ettiler ama onun ki etmedi..
Gururuna dokunuyordur mutlaka
Ya kabullen ya da kıyaslamadan duramayacaksan boşanma fikrine yoğunlaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?