Bosanma, es, kayinvalide

white moon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
865
898
103
Mrb kizlar. Ben yillar once de yazmistim. Simdi kayinvalide ocak basinda geldi bize. Her srne 6 ay kaliyor. Diger 6 ay kizinda baska ilde. Yasi da 65. Saglikli yani bdnden saglam. Pazartesi ne guzel ise gittik filan. Esim yaziyor bana onu sramis, sikayet etmis beni. Neymis ben niye gunde iki kez cerez yiyorsun demisim. Ki demedim oyle. Gunde iki defa mi yiyorsun diye sordum. Nsl bir art niyetim olabilir. Esim de kizdi bana. Bir daha bisey demicen filan. Ben de annene kiz beni sikayet ediyor dedim. O gun eve geldik ses cikarmadim. Ama dun aksam patladim artik. Ya kizim ozur dilerim filan dedi. Tabi koca denen adamla ayri kavgaya tutusduk. Benim aileme demedigi kalmadi. Yine tab8 bosanma laflari filan. Oglum da 7. Sinif bu sene. Seneye sinava girecek. Bosanma sureci de zor ve uzun bir surec olacsk. Ailem baska sehirde. Pat diye ayri eve cikma durumu yok. Bulundugumuz il depremden dolayi cok goc aldi. Yani bu dertten depreme bile uzulemedim. Ayri odada yatiyorum zaten. Bir iki seneye tayin cikma durumu var. Ne yapsam tayin zamani ni bekleyip oyle mi yapsam. Suan duygularim beynim karmakarisik. Sevgi filan da yok bitti tamamiyle. Birtek oglum var benim icin. Saglicakla kalin...

Olayı tam anlamadım ama boşanmanız en sağlıklısı en sonda sevgi bitti demeniz zaten bunu karşılıyo. Maddi durumunuzu hazırlayıp ayrılın bence

Biraz ayrı evlerde kalın ve öyle kararınızı verin

Bu bosanma meselesini gercekten kadinlar kafasinda cok büyütüyor. Cocuk seneye girecekmis sinava 1 sene var, cocuk bir liseye yerlestikten sonra okulu uzak, adaptasyon süreci var, istedigi lise olmadi morali bozuk diye bosanmayacaksiniz. Sevgi bittiyse tahammulde bitiyor sonra kavgalar başlıyor. Zurnanin zırt dedigi yere kadar oturup anlasarak bosanmiyosunuz sonra kavga gürültü, nafaka, cocuk mevzusunda anlasamayip yillarca cekismeli dava ile ugrasiyorsunuz. Bosanmak istiyorsaniz oturun esinizle konusun.
Nafaka
Kim hangi evde kalacak
Mal varligi nasil bolunecek
Bunlara karar verin. Evden kim ayrilacaksa o kisiye duzen oturtana kadar zaman verin, guzellikle bosanin.

OLay bundan patladi. Es de aileme karsi dolmusmus. Her kavga da olay aileme gelir. Ama ben onlara hic bisey demedim. Kesinlessin oyle dicem
Saten hep bundan kaybediliyor kadınlarımız..eş kişisi her lafı söylesin ama kadın eş ailesi hakkında konuşmasın konuşun valla çekmeyin lafinizi neden kendinizi üzüyorsunuz...senin aileni öne getiryorsa sende getir ben senin annene 6ay bakıyorum sen benim aileme laf edemezsin de

Oturup dogru duzgun konusulmuyor. Hop kavga

Oturup dogru duzgun konusulmuyor. Hop kavga

Cunku artik dedigim noktadasiniz, tahammul kalmamis. Kavga etmeden sakin bir dille boşanmak istediğinizi söyleyin. Dedigim gibi konusulacak 3 tane temel konu var. Onlari belirleyin. Cocuk zaten buyukmus, istedigi zaman istedigi ebeveynninde kalabilir.

Sozde para veriyomus kv. Napim onun parasini ben lafini sozunu duyduktan sonra. Ihtiyacim yok parasina.

Yarin oglen bosanma avukatindan randevu aldim. Bakalim bir yol ve oneri alicam nsl bir yol izleyeyim.

6 ay kalmak nedir ya, onlar ikisi yaşamak istiyor heralde. Sen o evin kapısının dış mandalısın.
Sen çocuğun düzeni diyorsun ama eşin ve annesinin pek umrunda değil sanırım.

Tayin çıkana kadar şartları konuşabileceğin biri mi? Çocuğu mağdur etmeyecek şekilde boşanıp düzeninizi devam ettiremez misiniz, çocuğu etkilenmemesi için ev kurmanıza yardımcı olsa? sonrasına bakarsın.

Daha 1-2 sene varmış tayine 1 sene daha kv nin yüzünü göreceksin yoksa

Tüm bu olaylar çerez yüzünden mi?Kayınvalideniz çiğ bir kadın.Eşiniz de annesinin lafıyla olay çıkaran küçük bir çocuk.Kayınvalidenizin kendi evi yok mu?Hep böyle 6 ay siz de kalacaksa böyle yaşayabilir misiniz?Tamam kalmasına kalır da,ortalığı karıştırıyor.Eşinize de aileniz ile ilgili bir şey anlatmayın.Açık vermeyin.
Siz biraz birikim yapın.Çocuğunuz sınava girer.Ailenizin yanına tayin isteyip ayrılırsınız.Gerekirse bir süre ailenizde kalırsınız.Sonra kendi düzeninizi kurarsınız.

Yarin oglen bosanma avukatindan randevu aldim. Bakalim bir yol ve oneri alicam nsl bir yol izleyeyim.
Ben söyledim işte beğenmediniz sanırım önerimi
Akşamdan sabaha boşanma mı olur
Biraz mesafe koyun ayrı kalın ve sonunda ortak bir karara varın

Benim de derdim o. Cocugum. Bosanip tayin cikana kadar duzrni devam ettirmek. Ama adam intikam yollarina basvurur gibi. Normal zamanda cok iyi. Ama kavga esnasinda icinden yanardag cikiyor. Anlatsam ailem destek verir. Cunku az cok taniyolar onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…