- Konu Sahibi white moon
-
o zaman bir yolunu bulup bunlara daha cok basbasa zaman gecirt, birbirlerine sarsinlar. annenin cani sikildi alisverise gotur. annen eltisine gidecekmis bir ziyarete gidin, anneni disariya cikar biraz yurusun vs, bakalim o kadar seviyor muymus annesiniZaten dun aksamdan sinra kaynana yavrum kuzum yapmayin etmeyin demeye basladi. O neyse de koca kisisi akillanmiyor. Benim derdim o .
Nerede?Sırf eşini ezip annesini önemli hissettirmek.Kayınvalide de fitne.Önce ortalığı karıştırıp,sonra kuzum yapmayın.o zaman bir yolunu bulup bunlara daha cok basbasa zaman gecirt, birbirlerine sarsinlar. annenin cani sikildi alisverise gotur. annen eltisine gidecekmis bir ziyarete gidin, anneni disariya cikar biraz yurusun vs, bakalim o kadar seviyor muymus annesini
Bu tek bi olay degil ki bundan onceleri de her geldiginde neler yapti. Unutamiyor insan. Benden taraftan geri donus yok artik. Cocugumun mutlu olmasi icin ugrasacagim.Nerede?Sırf eşini ezip annesini önemli hissettirmek.Kayınvalide de fitne.Önce ortalığı karıştırıp,sonra kuzum yapmayın.
Bir de her sene geldigi zaman bir kavga cikar. Kocsya diyorum bunu yok kabullenmiyor. Annen yuzunden hep kavga diyorum. Toz kondurmuyor. Aksam oglum da anne barisin filan. Oglum buyunce anlarsin beni diyorum.Senenin yarısı neden kayınvalideyle yaşayasın ki? Oğlunu çek üstüne anasını çek oh ne ala memleket. İkisindende boşan bence.
Bu yolda ilerlersen bak nasıl da geri adım atacaklarYarin oglen bosanma avukatindan randevu aldim. Bakalim bir yol ve oneri alicam nsl bir yol izleyeyim.
4 yıl öncede boşanmadan dönmüşsünüz. Ama yıllar gecsede sorunlar aynı. Benm aklım zaten almıyor 6 ay kayınvalideyle yaşamayı bunu bana dayatan kocayı 40 kere boşamıştım.Bir de her sene geldigi zaman bir kavga cikar. Kocsya diyorum bunu yok kabullenmiyor. Annen yuzunden hep kavga diyorum. Toz kondurmuyor. Aksam oglum da anne barisin filan. Oglum buyunce anlarsin beni diyorum.
Ayri evi var. Denizlide kizinin yaninda. Ben mersindeyim. Abi kardes karar almislar anneleri evde yalniz kalmayacakmis. Ne damada ne bana soran var. Damad belki umursamiyodur. Ama ben sinir harbi geciriyorum.Türkiyedeki anne babalar niye sağlıklı oldukları halde ayrı bir aile kurmuş çocuklarının yanına gidip yük olurlar ki. 6 ay dile kolay
Ama sizde yediklerini sayıyor gibi olmuş 2 kez yerse yesin niye soruyorsunuz ki, mutlaka huyunu biliyorsunuzdur şikayet edeceğini az çok tahmin edersiniz.
Maddi gücünüz var, sizin yerinizde olsam şuan ayrılırdım. Bu insanlara daha fazla sabretmez hizmet etmezdim.
Ayrılmak istemiyorum derseniz, kayinvalideye ayrı ev tutmayı teklif ederdim.
Damat gitmez de çekmez de.Sizin başınıza kalır yine.Ayri evi var. Denizlide kizinin yaninda. Ben mersindeyim. Abi kardes karar almislar anneleri evde yalniz kalmayacakmis. Ne damada ne bana soran var. Damad belki umursamiyodur. Ama ben sinir harbi geciriyorum.
Esinizle annesi gitsin evden. 6 ay nedir yaaMrb kizlar. Ben yillar once de yazmistim. Simdi kayinvalide ocak basinda geldi bize. Her srne 6 ay kaliyor. Diger 6 ay kizinda baska ilde. Yasi da 65. Saglikli yani bdnden saglam. Pazartesi ne guzel ise gittik filan. Esim yaziyor bana onu sramis, sikayet etmis beni. Neymis ben niye gunde iki kez cerez yiyorsun demisim. Ki demedim oyle. Gunde iki defa mi yiyorsun diye sordum. Nsl bir art niyetim olabilir. Esim de kizdi bana. Bir daha bisey demicen filan. Ben de annene kiz beni sikayet ediyor dedim. O gun eve geldik ses cikarmadim. Ama dun aksam patladim artik. Ya kizim ozur dilerim filan dedi. Tabi koca denen adamla ayri kavgaya tutusduk. Benim aileme demedigi kalmadi. Yine tab8 bosanma laflari filan. Oglum da 7. Sinif bu sene. Seneye sinava girecek. Bosanma sureci de zor ve uzun bir surec olacsk. Ailem baska sehirde. Pat diye ayri eve cikma durumu yok. Bulundugumuz il depremden dolayi cok goc aldi. Yani bu dertten depreme bile uzulemedim. Ayri odada yatiyorum zaten. Bir iki seneye tayin cikma durumu var. Ne yapsam tayin zamani ni bekleyip oyle mi yapsam. Suan duygularim beynim karmakarisik. Sevgi filan da yok bitti tamamiyle. Birtek oglum var benim icin. Saglicakla kalin...
Aynen sorunun buyuk kismi koca kişisi. Simdi bosanmak icin seneyi cocugun sinavi bekleyelim dedik de. Sanirim ben bekleyemicem. Ayni evde ikisini de gormek istemiyorum.Sizin kayınvalide sorunlu da.Sorunun büyüğü eşiniz.Kuruyemiş olayında annesine abartma tamam sus anne deseydi,size de hesap sorar gibi davranmayıp konusunu bile açmasaydı o zaman eşiniz doğru davranmış derdim.Her fiştiklemeye geliyor sizin eşiniz.Madem yalnız kalsın istemiyor bir ömür otursun annesiyle.
Babam hayatta. Annem var yaninda. Gelip kalmaz oyle zaten. Kasimda annemle gelmisti rahatsizlandi geri gitti.Her sene 6 ay kalması çok rahatsız edici.
Ağır hasta olur, bakmak zorunda kalınır, o ayrı. Ancak sağlıklı biriymiş. Eşiniz ve kardeşi resmen kendi annesini poh pohlayıp, sizleri göz ardı ediyor.
En tuhafı da, sizin babanızın gelip 3-4 gün kalmasına izin vermiyor.
Eski konunuzu da okudum. Bunu da okuyunca açıkçası boşanmazsınız gibi geldi. Kendi babanız hala hayatta ise bari onu da çağırın arada.
Hep kayınvalide hep kayınvalide ne öyle ya.
Karı koca çalışıyorsunuz bir de.
Babam hayatta. Annem var yaninda. Gelip kalmaz oyle zaten. Kasimda annemle gelmisti rahatsizlandi geri gitti.
65 yasinda cnm. Bize ilk geldiginde 58 yasindaydi.Hmm anladım. Birlikte gelip kalsın bari onlarda birkaç hafta. Ama işte normal insan "aman kimsenin düzenini bozmayayım' der. Herkes kvniz gibi değil.
Kv kaç yaşında ? Çok sinir oldum kvnize
Çocukları karar alıyor hadi yalnız kalma diye de kadın hiç mi rahatsız olmuyor durumdan !65 yasinda cnm. Bize ilk geldiginde 58 yasindaydi.
Kadin rahatsiz degil. Memnun halunden gayet. Esim ne mahcup olmasi her zaman uste cikiyor.Çocukları karar alıyor hadi yalnız kalma diye de kadın hiç mi rahatsız olmuyor durumdan !
Hadi kadın gelip kalıyor da eşin h mi mahçup olmuyor sana karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?