Ailesininde pek saglikli baglari oldugunu soyleyemem biz ayrilinca insanlarin cenesi acilip en iyisini yaptin kizim zaten babasi da yillar once boyleydi demeye basladi esim 15yil sonra dunyaya gelmis babasi da k valideme bu cocuk iimden die sorup duruyormus sinemaya gittiklerinde kime guldun dermis .... ya ailesi bebegim icin agzini acmadi olmus sey alinir mi dedi gecti bosanmaya karar verdik annesine ciktim yapmayin cok uzulursunuz dedi biz adliyedeyken kadin gezmeye gitmis benim anam babam da dilekce verdikten sonra ogrendi k. Validemi aramis bunlar dilekce vermis napio bunlar biz geliorz demis kadin kahve icmeye komsuma gittiydim geleyim mi demisKeşke bebek işini erteleseydin,ama sağlık olsun
Birdenmi başladı bu sorunlar,ailesine düşkünmü,senin aran nasıldı ailesiyle?
Desene balık baştan kokmuş,böyle biriyle ömür geçmez,hakkında hayırlısı olsun ama benim merak ettiğim nişanlıyken nasıl biriydi,bir sebep varmı yani değişmesinde,maddi sıkıntılar falan gibiAilesininde pek saglikli baglari oldugunu soyleyemem biz ayrilinca insanlarin cenesi acilip en iyisini yaptin kizim zaten babasi da yillar once boyleydi demeye basladi esim 15yil sonra dunyaya gelmis babasi da k valideme bu cocuk iimden die sorup duruyormus sinemaya gittiklerinde kime guldun dermis .... ya ailesi bebegim icin agzini acmadi olmus sey alinir mi dedi gecti bosanmaya karar verdik annesine ciktim yapmayin cok uzulursunuz dedi biz adliyedeyken kadin gezmeye gitmis benim anam babam da dilekce verdikten sonra ogrendi k. Validemi aramis bunlar dilekce vermis napio bunlar biz geliorz demis kadin kahve icmeye komsuma gittiydim geleyim mi demis
bosanma karari cok basarili. bu adam icin uzulmene degmez, zaten nisanliykende zekasizmis. sen de bile bile evlenmissin. neresinden donsen kardir.Esimle evliligim surecinde elimden gelen herseyi yaptim tabiri caizse dunyamin odak noktasi oldu suan da kendimi o kadar kullanilmis yapayalniz ve yipranmis hissediorum ki anlatamam ve herseyin farkinda olmama ragmen aci cekiorm buna da katlanamiyorum
6aylik evliligimde her tartismada o hakli oldu hep hakaret duydum eski iliskilerini bana hep ustun tuttu bana delikanli adam ayagi yapan kisi bebek istiorm dien kisi suan o degil sanki.Bosanma evresinde evlerimizi ayirdigimizda babama kiziniz bana bakire gelmedi ki demis (iliskim baslamadan once bunu aciklayip kaldiramam diorsn baslamanin alemi yok dememe ragmen) ben bunu sana basta soledim nie bole bisey yapiorsun ki... suan eski kiz arkadasiyla gorusmeye baslamis bu ovdugu kiz arkadasi da esim benleyken esimin kankasiyla oldu ve bunu ikisi de bilior. Suan 3 kisi eskisi gibi konusorlar bu nasil bisey anlayamiorm hazmedemiorm
Evliligimin 4. Ayinda hamile kaldim sabah bana dunyanin en guzel annesi uyan dien adam neyi dusunerek bu bebegi aksamina aldirmak istedigini soyledi neden bana hep hakaret etti neden ben ona bu kadr deger verirken o busekilde davrandi neyin hirsini ocunu aliyor anlamiorm her gecen gun daha da sok oluyorum Herkes kurtuldun sukret dio ewet dogru ama nie kaldiramiorm nasil atlatacagim
Beni 1 kez yemege ya da disari gezmeye goturmedi erkekleri kesiormusum ☺ bi bayan yaninda kocasi varken erkek kesebilir mi yaa nisan gecemizden ewliligim son anina kadar bunu soyledi durdu bu kadar basit mi bunlar icin
Malesef aldirdim....Aldırdınız mı peki bebeği ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?