Boşanma evresindeyim

Ozlem4885

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2017
29
16
88
39
Esimle evliligim surecinde elimden gelen herseyi yaptim tabiri caizse dunyamin odak noktasi oldu suan da kendimi o kadar kullanilmis yapayalniz ve yipranmis hissediorum ki anlatamam ve herseyin farkinda olmama ragmen aci cekiorm buna da katlanamiyorum
6aylik evliligimde her tartismada o hakli oldu hep hakaret duydum eski iliskilerini bana hep ustun tuttu bana delikanli adam ayagi yapan kisi bebek istiorm dien kisi suan o degil sanki.Bosanma evresinde evlerimizi ayirdigimizda babama kiziniz bana bakire gelmedi ki demis (iliskim baslamadan once bunu aciklayip kaldiramam diorsn baslamanin alemi yok dememe ragmen) ben bunu sana basta soledim nie bole bisey yapiorsun ki... suan eski kiz arkadasiyla gorusmeye baslamis bu ovdugu kiz arkadasi da esim benleyken esimin kankasiyla oldu ve bunu ikisi de bilior. Suan 3 kisi eskisi gibi konusorlar bu nasil bisey anlayamiorm hazmedemiorm
Evliligimin 4. Ayinda hamile kaldim sabah bana dunyanin en guzel annesi uyan dien adam neyi dusunerek bu bebegi aksamina aldirmak istedigini soyledi neden bana hep hakaret etti neden ben ona bu kadr deger verirken o busekilde davrandi neyin hirsini ocunu aliyor anlamiorm her gecen gun daha da sok oluyorum Herkes kurtuldun sukret dio ewet dogru ama nie kaldiramiorm nasil atlatacagim

Zaman canım .Eşin o kadınla beraberse karakteri ortada değil mi sence ?

Keşke bebek işini erteleseydin,ama sağlık olsun
Birdenmi başladı bu sorunlar,ailesine düşkünmü,senin aran nasıldı ailesiyle?

Burda bir sürü konu açılıyor,geçmişimi sevgilime nişanlıma vs anlatayım mı.belliki sizin geçmişteki ilişkilerinizi kafaya takmış,erkeklerin yüzde 90 ı böyle,heleki türkiyede büyümüş erkekler.önce önemli değil derler,evlenince de başına kakarlar.demekki herşeyi anlatmamak gerekiyormuş,demekki odak noktası yapıp şımartmamak gerekiyormuş şu erkekleri

Keşke bebek işini erteleseydin,ama sağlık olsun
Birdenmi başladı bu sorunlar,ailesine düşkünmü,senin aran nasıldı ailesiyle?
Ailesininde pek saglikli baglari oldugunu soyleyemem biz ayrilinca insanlarin cenesi acilip en iyisini yaptin kizim zaten babasi da yillar once boyleydi demeye basladi esim 15yil sonra dunyaya gelmis babasi da k valideme bu cocuk iimden die sorup duruyormus sinemaya gittiklerinde kime guldun dermis .... ya ailesi bebegim icin agzini acmadi olmus sey alinir mi dedi gecti bosanmaya karar verdik annesine ciktim yapmayin cok uzulursunuz dedi biz adliyedeyken kadin gezmeye gitmis benim anam babam da dilekce verdikten sonra ogrendi k. Validemi aramis bunlar dilekce vermis napio bunlar biz geliorz demis kadin kahve icmeye komsuma gittiydim geleyim mi demis

Desene balık baştan kokmuş,böyle biriyle ömür geçmez,hakkında hayırlısı olsun ama benim merak ettiğim nişanlıyken nasıl biriydi,bir sebep varmı yani değişmesinde,maddi sıkıntılar falan gibi

Bu arada geçmişinle ilgili seni yargılamasının bir sebebi olamaz,bilerek kabul etmiş sonuçta ama seni yaralamak istediğini hissettim burda, ne açıklama yapıyor sevgimmi bitti diyor?

Benim durustlugumle evlilik oncesi beni kullanmis evlenmisiz duygularimi kullanmis somurmus ve hala delikanliyim ayagi cekio aklim almiyor insan esinin yuzune bile ben sana nasil guveneyim bana ..... geldin diebilir mi yaaa yalan mi soledim sana neysem oyum die anlattim die bagirdim ee bana bunu soleyen adam simdi eski sevgilisiyle gorusuo iloskisi mi var yine takilmacami bilmiorm ama kardesim dedigi adamla takildigini bilior suan nasil gorusebilior. Beni 1 kez yemege ya da disari gezmeye goturmedi erkekleri kesiormusum ☺ bi bayan yaninda kocasi varken erkek kesebilir mi yaa nisan gecemizden ewliligim son anina kadar bunu soyledi durdu bu kadar basit mi bunlar icin

bosanma karari cok basarili. bu adam icin uzulmene degmez, zaten nisanliykende zekasizmis. sen de bile bile evlenmissin. neresinden donsen kardir.
bakirelik mevzusu beni hic baglamaz. senin bedenin. ama eger cinselligi bu adamla yasadiysan o super kizlik zarini bu adamla kaybetmissin. soylesede bu senin terbiyesizligin sayilmaz. ve sana zorrllaaa sahip olmadigina gore seni kullanmisda sayilmaz.
baska biriyle oldunsa gene kulanilmadin ve gene bu ozelini soyleyen adam terbiyesizdir.

Adam suan barlara gezmelere doymuor inadina da sosyal medyada paylasior...
Ona karsi hic bir yanlisim olmadi ama eskiden kalma problemli bir bayan vardi sanirim o esimle irtibata gecmis acaba bunun hincini mi alior bilmiorm konuyu acikcasi bahsetmek istiorm
Yonetici oldugum bi sirkette ik departmani tum yoneticilerden sorumlu m muduru destekli olarak herseyimiz onun elinde degerlendirmeler tutanaklar performanslar ... biz iki arkadas cok samimiydik ik musuru magazaya gelince arkadasla duygusal iliskiye basladi kiz cok kiskancti benle gorusmesini asla istemiordu ve benle iyi gecinen arkadasimla arama mesafe koydum cunku kadin benim isten 10 dakika gec cikmama bile tutanak tutmaya baslamisti isimden baya bi sogudum kiza hic cewp vermiordm baska yere atanacagim icin sabret diordm ama atandigim yere o da ataninca isten ayrildim onlar 2014 mayista nisanlanip 2014 agustosta evlendi ne kizla ne arkadasimla asla gorusmedim ... 21agustos 2016da evlendim esimle ayrildigim da evleri ayirdigimizda dilekce verdigimizde ise23 subat 2017du 1 hafta sonrasinda babama benim ozelimi anlatirken erkek arkadasimin resmeni de gosterip ben bunlarla ugrasiorm beni 1 haftadr bir bayan ario demis ben bunu duyunca dayanamadim arkadasima sanal prtamdan msj attim o arayan kisi esin olabilir mi dedim bana olanilir sana takintiliydi esini arayacagim gununu gosterecegim diordu hatta kuzenimle bile iloskim oldugunu dusunuordu ben zaten 9 aydr ayri yasiorm o kadin herseyi yapar beklerim ki yapmis iste dedi simdi benim esim hala bosanmadigim adam beni arkadasimla sanior sagda solda da bole konusuor bense susuyorum ne o kadina ne de esime agzimi acmiorm cok yoruldummmmmm Allahtan ailem tum konuyu bilior ve sessiz kalmamim asillik oldugunu soyluor ama ben hazmedemiorm

Beni 1 kez yemege ya da disari gezmeye goturmedi erkekleri kesiormusum ☺ bi bayan yaninda kocasi varken erkek kesebilir mi yaa nisan gecemizden ewliligim son anina kadar bunu soyledi durdu bu kadar basit mi bunlar icin

Ama adamın ne olduğu evlenmeden belliymiş, di mi? Niye evlendiniz ki? Böyle biri için üzülmeye zaten hiç değmez.

Ben sizin eski konunuzuda hatirladim, Nisan gecesi deyince.
Bence o Adamdan size asla hayir gelmez... Sanirsam Bebeginizi aldirmistiniz.
Hata esiniz daha iyisiniz yapariz gibi bir cümle kurmustu.
O zihniyette bi adamla bir ömür gecirmeniz imkansizdi zaten.
Lütfen kendinize bunu yapmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…