Esimle evliligim surecinde elimden gelen herseyi yaptim tabiri caizse dunyamin odak noktasi oldu suan da kendimi o kadar kullanilmis yapayalniz ve yipranmis hissediorum ki anlatamam ve herseyin farkinda olmama ragmen aci cekiorm buna da katlanamiyorum
6aylik evliligimde her tartismada o hakli oldu hep hakaret duydum eski iliskilerini bana hep ustun tuttu bana delikanli adam ayagi yapan kisi bebek istiorm dien kisi suan o degil sanki.Bosanma evresinde evlerimizi ayirdigimizda babama kiziniz bana bakire gelmedi ki demis (iliskim baslamadan once bunu aciklayip kaldiramam diorsn baslamanin alemi yok dememe ragmen) ben bunu sana basta soledim nie bole bisey yapiorsun ki... suan eski kiz arkadasiyla gorusmeye baslamis bu ovdugu kiz arkadasi da esim benleyken esimin kankasiyla oldu ve bunu ikisi de bilior. Suan 3 kisi eskisi gibi konusorlar bu nasil bisey anlayamiorm hazmedemiorm
Evliligimin 4. Ayinda hamile kaldim sabah bana dunyanin en guzel annesi uyan dien adam neyi dusunerek bu bebegi aksamina aldirmak istedigini soyledi neden bana hep hakaret etti neden ben ona bu kadr deger verirken o busekilde davrandi neyin hirsini ocunu aliyor anlamiorm her gecen gun daha da sok oluyorum Herkes kurtuldun sukret dio ewet dogru ama nie kaldiramiorm nasil atlatacagim