Boşanma evresindeyim

Insallah kurtuldum diecegim ruh haline kavusurun canim cok yaniyor hak edilmeyen seyleri yasadim ama hakedenler daha cok kiymet bilmeye basladi cozemedim hayallerimdeki yuva bu degildi .... Allahim insallah onlara ne ewlat ne de torun sevgisini yasatmaz diorm Allahindan bulsun... suan bosanma evresini de uzatiyor bosanmak icin para taleb edior takilarda hakki varmis Allahim bana guc versin icimdeki ona karsi hala sevgiyse biran once alsin

dayan kardeşim geçicek iyi ki bırakmıssım diyeceğin o kadar çok günün gelicek ki şuan daha yeni canının acıması normal evliliğimiz çocukluğumuzdan beri kurduğumuz hayaller gerçek olmadı çok normal üzülmen. geçiyor ama emin ol zaman en iyi ilaç gün geçtikçe acın azalacak.

senin bekaretine takmis, kankisinin takildigi exine geri donmus..degisik..sofor bahcivan evin hanimi gibi
Aklimin almadigi da bu ya bu kadin kankanla oluyor bunu biliorsun oncesinde baskalariyla oldugunu da biliorsun suan nasil gorusebilior anlamiorm bana bunca laflari soyleyen adam yuzunden ben psikolojimi bozdum resmn eski ozguvenim yok herseyden tedirgin yasiyorum

Insallah tek temennim bu unutmak ostiyorum herseyi herseyini ...

Karisi yapmiycak ya o kadini o yuzden sonuna kadar kullanir merak etme, terbiyesiz herif kendini gormez ne haltlar yer

Oyy oyyyy
Allah kurtarmış resmen.
Kişi kendinden bilir işi derler. Kendisi demek kadınları kesip kankasıyla olan bi kadına gidebiliyosa seni de öyle sanmıştır
Cibilliyetsiz , bebeğin için üzüldüm bi yandan ama öyle bi adamla ömür boyu bi bağın olması daha kötü olurdu.
Sen bakire değildin evlenirken de o bakirmiydi sanki kafasını duvara sürtüp kıvılcım çıkarmak lazımmış taaa neyse.
Sen bundan sonra önüne bak artık bırak o kudursun dursun kimle napıyosa yapsın.

seni sinir etmek için bile yapıyor olabilir ki başarmış gibi
takip etme sosyal medyada
adam manyakmış işte bırak ne yaparsa yapsın

Sagolsun kendi 1 ay sonra beni engellemis zaten sonrasinda donmustur eskilere donmeye baslamis uzuluyorummmm ilk donem bu kadr degildi nisanlaninca ne oldu anlamadim onu nasil bu kadar gozumde kaf dagi yaptim bunca yaptiklarini ona yakistiramiorm ya

Neden neden demissin de aslinda cevabi kendin vermissin. Fazla fedakar oldugun icin.
Adamin yaptigi seyleri tuhaf karsilama. Cunku adam normal degil. Sorularina cevap bulamazsin. Yaptiklarina mantikli cevaplar bekleme. Mantikli insanda mantik aranir. Anormal davrananda degil. Tek yapacagin sey yoluna devam etmek. Gecmisle yasayamazsin, gecmisi dusunerek onune bakamazsin.
Onu takip etme.

CAMAN HERSEYIN ILACI CNM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…