Boşanma hamilelik

Bluepink18

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2019
276
50
13
Kızlar 6 haftalık hamileyim. Eşim beni de çocuğu da istemediğini söyledi. Boşanmak istiyor. Daha önce de anlattım sorunlarımızı. Artık kabullendim olmayacağını. Sizce bebeği ne yapmalıyım? Siz olsaydınız?

Eski konularinizı okudum da bir önceki mesajımı geri alıyorum, sakın aldirmayın çunku siz boşanmak istemiyorsunuz bence,sonra üzülürsünüz giden bebişe

Bayramda eşinizin ailesinin evine gitmek istemediğinizden bahsetmiştiniz en son. Bu gebelik haberi yeni mi geldi? Yoksa, eşiniz size dediklerini yaptırmak için boşanmayı dillendiriyor olmasın.Bebeğide senide istemiyorum diyene yapılacak pek birşey yok. Çocuk sizin çocuğunuz.Siz taşıyacak, siz doğuracak, siz bakacaksınız. Babalık yapmak istemeyen evli olsada yapmıyor zaten. O öyle dedi diye bebeğinizden vazgeçmemelisiniz bence. Karar tabiki sizin.Benide çocuğuda istemeyen istemesin. Ben kendim bakarım çocuğuma, sonra gelip babalık hakkım var deme bana deyin.

İşte yarın ailesi de o da hak isteyebilir çocuk için beni daha çok üzebilir diye korkuyorum

Bu konularda çok hassasım, o can hakkında kararı sen ya da bi başkası vermemeli, herkes rızkıyla doğar, çocuğu da senide esin istemiyorsa , çocuğu aldırmak gibi niyetin olursa aynı şeyi kendin içimde düşünürmüsün acaba?? Kendine zarar veremeyorsan tüyü bitmemiş bir yetimede veremezsin.

nasıl istemez ya hiç mi sevmedi sizi? görücü usulü mü evlendiniz?

Burada söylenmiş ve söylenecektir maddi olarak imkanınız varsa doğurun diye.ama çocuk sadece sponsor gibi parayı ortaya atmakla büyümüyor.daha doğrusu büyüyor da nasıl bir yaşam oluyor Allah bilir. O yüzden işin manevi tarafını da düşünün.eşiniz yarın barışalım seni istiyorum dese bile aldırdığınıza pişman olmayın çünkü bence bu evlilik bir bebeğe hazır değilmiş.
Hala yasal sınırlar içindeyken kararınızı verin.

Şahsen iki hamileliğimdede "gün gelir yalnız kalabilirim" kafasıyla hamile kaldim. Onun icin sahsen aldırmazdim. Sizin durumunuzu bilmediğim için bir yorum yapamam. Kimseye de gönül rahatlığı ile "git aldır" da diyemem. Gelecek adımlarınızi iyi düşünün, çünkü iyisi ve kötüsü ile en cok siz taşıyacaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…