- 16 Haziran 2019
- 276
- 50
- 13
- Konu Sahibi Bluepink18
-
Eski konularinizı okudum da bir önceki mesajımı geri alıyorum, sakın aldirmayın çunku siz boşanmak istemiyorsunuz bence,sonra üzülürsünüz giden bebişeKızlar 6 haftalık hamileyim. Eşim beni de çocuğu da istemediğini söyledi. Boşanmak istiyor. Daha önce de anlattım sorunlarımızı. Artık kabullendim olmayacağını. Sizce bebeği ne yapmalıyım? Siz olsaydınız?
İşte yarın ailesi de o da hak isteyebilir çocuk için beni daha çok üzebilir diye korkuyorumBayramda eşinizin ailesinin evine gitmek istemediğinizden bahsetmiştiniz en son. Bu gebelik haberi yeni mi geldi? Yoksa, eşiniz size dediklerini yaptırmak için boşanmayı dillendiriyor olmasın.Bebeğide senide istemiyorum diyene yapılacak pek birşey yok. Çocuk sizin çocuğunuz.Siz taşıyacak, siz doğuracak, siz bakacaksınız. Babalık yapmak istemeyen evli olsada yapmıyor zaten. O öyle dedi diye bebeğinizden vazgeçmemelisiniz bence. Karar tabiki sizin.Benide çocuğuda istemeyen istemesin. Ben kendim bakarım çocuğuma, sonra gelip babalık hakkım var deme bana deyin.
O istemiyorum dedi benim istememle falan olacak iş değil artıkEski konularinizı okudum da bir önceki mesajımı geri alıyorum, sakın aldirmayın çunku siz boşanmak istemiyorsunuz bence,sonra üzülürsünüz giden bebişe
nasıl istemez ya hiç mi sevmedi sizi? görücü usulü mü evlendiniz?Kızlar 6 haftalık hamileyim. Eşim beni de çocuğu da istemediğini söyledi. Boşanmak istiyor. Daha önce de anlattım sorunlarımızı. Artık kabullendim olmayacağını. Sizce bebeği ne yapmalıyım? Siz olsaydınız?
Demek kinasıl istemez ya hiç mi sevmedi sizi? görücü usulü mü evlendiniz?
görücü usulü mü evlendiniz?Demek ki
Evetgörücü usulü mü evlendiniz?
ah ya tahmin etmiştim.. Allah yardımcınız olsun.. peki nişanlılık döneminde falan size davranışı nasıldı?
Nasıl tahmin ettiniz ki? Çok farklıydı sürekli sürprizler hediyeler falanah ya tahmin etmiştim.. Allah yardımcınız olsun.. peki nişanlılık döneminde falan size davranışı nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?