- Konu Sahibi Bluepink18
-
Kimse bunları anlamıyor ya bebek diye göz yaşlarlarına boğulan kadınlar var herkes aldır diyor bi bebeği elini ayağını keserek öldürmek kolaymı ya o bebeği istemeyen baba denecek öküzün Allah selasını versin adi pislik onun gibilerde ben dünyada istemiyorum!!!!Bez neden 80 liraymis ki.prima kullanmak sart mi ben cocugumu a101 in bezyle buyutuyorum cokta memnunum aylik bez masrafim 80 lira bile degl ayrica her brbek kendi rizkiyla bereketiyle gelir marka.giymeyiversin carsida oazarda da kiyafet var anne sutu olursa mamaya gerek yok eger cok zorda kalirsa devletin sagladigi cok guzel maddi imkanlar var sen maddiyattan bir bebek aldirirsin Allah senin dunyani basina yikar Allahtan geldi deyio dogurursun Allaj senin ac karnini cennet meyveleriyle dogurur bu cahillikten baska birsey degil rizki veren Allahtir sen istersen cumhurbaslani ol Allah sana rizik nasio etmedyse ac bilac gezersin istersen issiz ol Allah sana rizki nasip edecekse karun un yemedigi yemekleri.yersin
Bunun cevabını bulursam size ve bu forumda bunu merak eden herkese anlatacağım...Sorunlarınız olan adamlarla nasıl sevişebiliyorsunuz ben en çok bunu merak ediyorum.
Bebek konusunda bir şey diyemeyiz.
Kimse çocuk yapmasın o zaman yaaa Kızılay bedava sprail takıyor gidin taktırın o zaman zevkinden ödün vermeyip çocuk aldırmak isteyenler.Doğru sokakta mendil satan çocuk yok ya, çocuk esirgeme yurtlarda çocuk yok ya. Burda konu aç kaç kişi aile içi şiddet yaşadi, psikolojik sorun yaşadi.
Rizik öyle sandiğin birşey değil bu arada. Ve herkeste anne sütü gelmiyor. Hadi geldi diyelim, bu çocuk hiçmi normal yemeyecek? Muz olmus kilosu 10 lira, meyvelar ayni şekilde pahali. Sonra doktor parasini, doğum parasini, ilerde kreş, okul parasini,.. bunu kim verecek saniyorsun?
He devlet verecek, sanki Türkiye değilde Norveçten bahs ediyorsun.
Eski konular nerede açılıyorEski konularinizı okudum da bir önceki mesajımı geri alıyorum, sakın aldirmayın çunku siz boşanmak istemiyorsunuz bence,sonra üzülürsünüz giden bebişe
Kimse çocuk yapmasın o zaman yaaa Kızılay bedava sprail takıyor gidin taktırın o zaman zevkinden ödün vermeyip çocuk aldırmak isteyenler.
İnsanların kendi zevkleri ve cehaletleri yüzünden yapılan kürtajlara ben de karşıyım ama sizin kafanız da acayipmiş hani. Yok A101 bezi, yok pazar kıyafeti. Her annenin emzirebildiğini düşünmeniz, dahası ek gıda dönemi ve sonrasını hiç saymamanız... Bütün bunlarla iş bitiyor mu yani? Doğurup doğurup sokağa salan kadın tipi konuşmaları, lütfen biraz vizyon. Biraz.Bez neden 80 liraymis ki.prima kullanmak sart mi ben cocugumu a101 in bezyle buyutuyorum cokta memnunum aylik bez masrafim 80 lira bile degl ayrica her brbek kendi rizkiyla bereketiyle gelir marka.giymeyiversin carsida oazarda da kiyafet var anne sutu olursa mamaya gerek yok eger cok zorda kalirsa devletin sagladigi cok guzel maddi imkanlar var sen maddiyattan bir bebek aldirirsin Allah senin dunyani basina yikar Allahtan geldi deyio dogurursun Allaj senin ac karnini cennet meyveleriyle dogurur bu cahillikten baska birsey degil rizki veren Allahtir sen istersen cumhurbaslani ol Allah sana rizik nasio etmedyse ac bilac gezersin istersen issiz ol Allah sana rizki nasip edecekse karun un yemedigi yemekleri.yersin
annelik babalığı hak etmeyen insanlar benim gözümde böyleleriIşte sorumsuz insanin çocuğu olmaso cidden iyi birşeymi?
HuhhuuuuuuBez neden 80 liraymis ki.prima kullanmak sart mi ben cocugumu a101 in bezyle buyutuyorum cokta memnunum aylik bez masrafim 80 lira bile degl ayrica her brbek kendi rizkiyla bereketiyle gelir marka.giymeyiversin carsida oazarda da kiyafet var anne sutu olursa mamaya gerek yok eger cok zorda kalirsa devletin sagladigi cok guzel maddi imkanlar var sen maddiyattan bir bebek aldirirsin Allah senin dunyani basina yikar Allahtan geldi deyio dogurursun Allaj senin ac karnini cennet meyveleriyle dogurur bu cahillikten baska birsey degil rizki veren Allahtir sen istersen cumhurbaslani ol Allah sana rizik nasio etmedyse ac bilac gezersin istersen issiz ol Allah sana rizki nasip edecekse karun un yemedigi yemekleri.yersin
Allah san rizki vermeseydi suanda burda cirit atacak internetin oarasini da hulamazdin diyorum devlet degil Allah verecek evet sokakta mendil satan cocuklar var ama.Allah onlara rizik.vermediginden degil anne baba anne.bava olmadigindan var onlar cocuk esirgeme kurumuna hic gttin mi.cogunun anne babasi yok bir kismi bir gecelik zevk ugruna yapilmis atilmis bir kismida anne babanin serrinden korunsun dye birakilmis ha ben suanda cocuk istyrm acaba yapsam mi.dyen birine degil o cocugu yapmis birine yaziyrm din iman merhamet olsa aldir diyemezsiniz ama ne gezer bu cocugu sizin gazinizla.aldirirsa siz de bu gunaha ortaksiniz bingo cehenneminizi korukledinizDoğru sokakta mendil satan çocuk yok ya, çocuk esirgeme yurtlarda çocuk yok ya. Burda konu aç kaç kişi aile içi şiddet yaşadi, psikolojik sorun yaşadi.
Rizik öyle sandiğin birşey değil bu arada. Ve herkeste anne sütü gelmiyor. Hadi geldi diyelim, bu çocuk hiçmi normal yemeyecek? Muz olmus kilosu 10 lira, meyvelar ayni şekilde pahali. Sonra doktor parasini, doğum parasini, ilerde kreş, okul parasini,.. bunu kim verecek saniyorsun?
He devlet verecek, sanki Türkiye değilde Norveçten bahs ediyorsun.
20. Yy olsaydi o bebegi aldirmak gunahdida 21. Yy oldugu icin mi.gunahi kalkti acaba umarim aklinizi dogmamis bebeklerin alınmasını yonunde tavsiyeler vererknkullanipta insanlarin karisik akillarina bu fikri sokmazsiniz iste bu cehalet daha da kotu kendini bi bok sanan insanlar Allahin isine de karisirlar yazik cok yazik kimligin gorunmeden burda istedigini yazip insan icinde agzini acip 2 kelimeyi birlestiremyen insanlar da akildan bahsediyorHuhhuuuuuu
Sene 2019 bak, 21.yüzyılın ilk çeyreği diyorum ve bu zihniyet hala soyunu devam ettiriyorsa işte bu Yüce mevlamın takdiridir.Rabbim olmasa A101 de olmazdı,süt de olmazdı,çarşi pazar da olmazdı,hele bebek hiç olmazdı.
Allah akıl da vermiş ama maşallah hiç el değmiyor...A101 de akıl var mı?
Allah san rizki vermeseydi suanda burda cirit atacak internetin oarasini da hulamazdin diyorum devlet degil Allah verecek evet sokakta mendil satan cocuklar var ama.Allah onlara rizik.vermediginden degil anne baba anne.bava olmadigindan var onlar cocuk esirgeme kurumuna hic gttin mi.cogunun anne babasi yok bir kismi bir gecelik zevk ugruna yapilmis atilmis bir kismida anne babanin serrinden korunsun dye birakilmis ha ben suanda cocuk istyrm acaba yapsam mi.dyen birine degil o cocugu yapmis birine yaziyrm din iman merhamet olsa aldir diyemezsiniz ama ne gezer bu cocugu sizin gazinizla.aldirirsa siz de bu gunaha ortaksiniz bingo cehenneminizi koruklediniz
Bu hayatta sinav diye birsey var ama bu bebek konu sahibinin sinavi et yiyemeyen cocugun hayati anne babasinin sinavi kendimden ornek verdim okumussunuzdur cok buyuk bir zenginlikten cok buyuk bir yokluga dustum suan cok sukur yine bolluk icindeym yani hayat herzamn siyah beyaz degil ozmn maddi durumu olmayan kimse cocuk yapmasın sadece zengnler versin siz cocuksu bir hayat dusunebilir misinizPeki sen konu sahibin %100 iyi bir anne olacagini garantileyebiliyormusun? Bebek sokakta mendil satmasa bile, berbat bir çocukluk ve ergenlik geçirmeyecegini garantileyebiliyormusun? Sebze ve et yiyebilcegini garantileyebiliyormusun? Iyi bir okula gitmesini garantileyebiliyormusun?
Ya surda berbat bir evlilikte yapilan bir bebek var. Sürekli hir gür içinde büyüyecek. Babasi istemiyor onu, annesi desen sirf babasini bagli tutmak için bebek yapti.
Kimse bu bebegin ihtiyacini düsünmüyor. Ancak dogur deniliyor. Dogurduktan sonra akibetine kim bakacak?
Ne kadar kolay hem rizik Allah veriyor de, vermediginde suçu anne babaya at. Mendil satan çoçuk ekstrem bir örnek, peki et yiyemeyen çoçuktami annenin suçu? Mama alamayan, un ile mahallebi yapip yedirip içerendemi anneni suçu? Onun suçu ise, niye rizik hakki yokmuymusta? Sorun sadece yemek bile degil, manevi ihtiyaç. Egitim ihtiyaci.
Kardeş bazen boşa mı yoruyoruz kendimizi diyorum, yorumunda o kadar haklısın ki, o kadar mantikli ki sözlerin bazı insanlara hala bunlari hatirlatiyor olmak bile beni yaraliyor,umutsuzluga sürüklîyor, çunku anlamiyorlar ve anlamayacaklar gibi geliyor, kendi masum yavrularını heba ettikleri gibi bizim evlatlarimizda bunların yetistirdikleri travmatik az gelişmiş çocuklarla muhattap olacaklar ve dolayli yoldan zarar görecekler ilerde, toplum virali bu kafadan ben umudumu keseli çok oldu, ama sizin gibi akli basinda insanlari gorunce umutlaniyorum yine de...umarım herşey gönlünüzce olurPeki sen konu sahibin %100 iyi bir anne olacagini garantileyebiliyormusun? Bebek sokakta mendil satmasa bile, berbat bir çocukluk ve ergenlik geçirmeyecegini garantileyebiliyormusun? Sebze ve et yiyebilcegini garantileyebiliyormusun? Iyi bir okula gitmesini garantileyebiliyormusun?
Ya surda berbat bir evlilikte yapilan bir bebek var. Sürekli hir gür içinde büyüyecek. Babasi istemiyor onu, annesi desen sirf babasini bagli tutmak için bebek yapti.
Kimse bu bebegin ihtiyacini düsünmüyor. Ancak dogur deniliyor. Dogurduktan sonra akibetine kim bakacak?
Ne kadar kolay hem rizik Allah veriyor de, vermediginde suçu anne babaya at. Mendil satan çoçuk ekstrem bir örnek, peki et yiyemeyen çoçuktami annenin suçu? Mama alamayan, un ile mahallebi yapip yedirip içerendemi anneni suçu? Onun suçu ise, niye rizik hakki yokmuymusta? Sorun sadece yemek bile degil, manevi ihtiyaç. Egitim ihtiyaci.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?