Boşanma hamilelik

Kimse bunları anlamıyor ya bebek diye göz yaşlarlarına boğulan kadınlar var herkes aldır diyor bi bebeği elini ayağını keserek öldürmek kolaymı ya o bebeği istemeyen baba denecek öküzün Allah selasını versin adi pislik onun gibilerde ben dünyada istemiyorum!!!!

Kimse çocuk yapmasın o zaman yaaa Kızılay bedava sprail takıyor gidin taktırın o zaman zevkinden ödün vermeyip çocuk aldırmak isteyenler.

Anlaşamadığınız adamla sevişmeyin!!!! Zevkimden geri kalamam diyorlarsa Kızılay bedava sprail takıyor gidin taktırın... Öyle bebeği elini ayağını keserek parça parça öldürmek kolay değil...

Ne de güzel eleştiriyorsunuz. Sürekli anlaşamama durumumuz yoktu. Gayet planlı isteyerek oldu. Anlaşamadığımız konuları çözdük sandık demek ki o zamanlar. En çok istediğim şeydi bu hayatta. Ama ne yapacağımı bilemediğim için çaresiz hissettiğim için yazdım. Dalga geçin aşağılayın diye değil

Boşanmış ailede büyümedim nasıl olur hiç bilmiyorum. Başa çıkabilir miyim bilmiyorum. Korkularım endişelerim var. Ne yapacağımı bilmiyorum. Öldürmek de düşünemiyorum yapabilir miyim öbür türlüsünü de düşünemiyorum. Daha boşanmayı bile hazmedemedim

İnsanların kendi zevkleri ve cehaletleri yüzünden yapılan kürtajlara ben de karşıyım ama sizin kafanız da acayipmiş hani. Yok A101 bezi, yok pazar kıyafeti. Her annenin emzirebildiğini düşünmeniz, dahası ek gıda dönemi ve sonrasını hiç saymamanız... Bütün bunlarla iş bitiyor mu yani? Doğurup doğurup sokağa salan kadın tipi konuşmaları, lütfen biraz vizyon. Biraz.

6 haftalik hamileligin ilk iki haftasi zaten adet tarihinden olduguna gore 4 hafta once sevisiyordunuz. Iyi olmayan evlilige sevismek birde korumasiz yorum gercekten yapamiyorum. Size kimse aldir aldirma diyemez ama cocuk oyle rizkiyla gelmiyor. Masrafiyla maddi manevi yukuyle geliyor. Bir geliriniz var mi yoksa bile calisabilecek misiniz. Oyle annem babam arkamda ile de olacak is degil. Kimseye guvenmeyin anne babaniza bile siz kendinize guveniyorsaniz ben calisir cocuguma bakarim diyorsaniz bu ise girisin. Bir paket bebek mamasi 55 lira olmus o ufak paketi oglum 3.5 4 gunde bitiriyordu. Bezi kiyafeti vs vs. Buyudukce masraflari artiyor. Olayin maddi bolumunu gectim. Birde manevi boyutu var babasi olmayan bir cocugu buyutmek zor bir durumdur. Bu cocuk buyuyecek problemlerini yalniz basiniza ustlenebilecek misiniz. Baskasina sormak yerine bence oturup dusunun her seyiyle.

Yazdım heralde tekrar yazıyorum.çocuk sadece parayla mı büyüyor?aile sadece sponsorluk mu? Buradaki ailen para verir/vermez, bezi a101den alırsın, yok sütün yetmezse mama kaç para muhabbetleriyle; her gün gördüğüm dini imanı para olmuş çocuklar ve gençler öyle güzel örtüştü ki. Burada da sık sık gördüğümüz ailesiyle yalnızca maddi bağımlılık yönünden birarada duran birsürü insanla da örtüştü kafamda. Ee aile “yedir-giydir-cebine para koy”dan ibaretse böyle evlatlar müstehak.
Aldırmak aldırmamak meselesi bir yana siz bu çocuğu burada sizi haşlayan infertil hanımlara evlatlık verin bence.yazdıklarınıza bakılırsa siz de bu çocuğu çok istiyor değilsiniz.ya da boşverin ya ülkemizin çeyreği yaşlanınca bana baksın diye, çeyreği elalem bizi kısır sanmasın diye, çeyreği de korunmayı bilmediğinden çocuk sahibi oluyor.fırtlatın gitsin.

Huhhuuuuuu
Sene 2019 bak, 21.yüzyılın ilk çeyreği diyorum ve bu zihniyet hala soyunu devam ettiriyorsa işte bu Yüce mevlamın takdiridir.Rabbim olmasa A101 de olmazdı,süt de olmazdı,çarşi pazar da olmazdı,hele bebek hiç olmazdı.
Allah akıl da vermiş ama maşallah hiç el değmiyor...A101 de akıl var mı?

E sevişmeseydin, e doğurmasaydın vs vs diyen insanları hakikaten anlamıyorum. Hele hele bir grup var maşallah onlardaki hassas mide kraliyet ailelerine yok. Her bir şeyde bir mideleri kalkar bir mideleri bulanır.
Hanımlar bu tür yorumlar hakikaten bir işe yaramıyor. Zaman makinasi icat edilmedi. Olan olmuş. Bitti. Öğk möğk yazmak konu sahibini de aydınlatmıyor. Sadece egonuzu tatmin ediyor.
Konu sahibi, bu çok çok ciddi bir karar. Fikir istiyorsanız tanıdığınız, güvendiğiniz insanlardan isteyin. Bu insanlar sizi tanıyan insanlar olsun. Ama şöyle bir şey de var ki, insanlar bu vebale girmek istemeyebilir. Ha şu da var, vereceğiniz karardan pişmanlık duyarsanız o kişiyi suçlamanızdan da korkarlar.... Buradakiler de ne sizi tanıyor ne durumunuza tam anlamıyla hakim... Yediğiniz linç de cabası.
Ben buraya aldır aldırma yazmam. Yukarıda yazdığım hiç bir şeyi o şekilde algılamayın lütfen. Bu konuda herhangi bir fikir beyan etmek istemiyorum.
Çok zor durumdasınız anlıyorum. Ama burası ancak kafanızı daha da çok karıştırır. Yediğiniz linçler de psikolojinizi daha da bozar. Verebileceğim tek tavsiye kendinize daha sağlıklı bir düşünme ve karar alma ortamı oluşturmanız.

Allah san rizki vermeseydi suanda burda cirit atacak internetin oarasini da hulamazdin diyorum devlet degil Allah verecek evet sokakta mendil satan cocuklar var ama.Allah onlara rizik.vermediginden degil anne baba anne.bava olmadigindan var onlar cocuk esirgeme kurumuna hic gttin mi.cogunun anne babasi yok bir kismi bir gecelik zevk ugruna yapilmis atilmis bir kismida anne babanin serrinden korunsun dye birakilmis ha ben suanda cocuk istyrm acaba yapsam mi.dyen birine degil o cocugu yapmis birine yaziyrm din iman merhamet olsa aldir diyemezsiniz ama ne gezer bu cocugu sizin gazinizla.aldirirsa siz de bu gunaha ortaksiniz bingo cehenneminizi koruklediniz

20. Yy olsaydi o bebegi aldirmak gunahdida 21. Yy oldugu icin mi.gunahi kalkti acaba umarim aklinizi dogmamis bebeklerin alınmasını yonunde tavsiyeler vererknkullanipta insanlarin karisik akillarina bu fikri sokmazsiniz iste bu cehalet daha da kotu kendini bi bok sanan insanlar Allahin isine de karisirlar yazik cok yazik kimligin gorunmeden burda istedigini yazip insan icinde agzini acip 2 kelimeyi birlestiremyen insanlar da akildan bahsediyor

Peki sen konu sahibin %100 iyi bir anne olacagini garantileyebiliyormusun? Bebek sokakta mendil satmasa bile, berbat bir çocukluk ve ergenlik geçirmeyecegini garantileyebiliyormusun? Sebze ve et yiyebilcegini garantileyebiliyormusun? Iyi bir okula gitmesini garantileyebiliyormusun?

Ya surda berbat bir evlilikte yapilan bir bebek var. Sürekli hir gür içinde büyüyecek. Babasi istemiyor onu, annesi desen sirf babasini bagli tutmak için bebek yapti.

Kimse bu bebegin ihtiyacini düsünmüyor. Ancak dogur deniliyor. Dogurduktan sonra akibetine kim bakacak?

Ne kadar kolay hem rizik Allah veriyor de, vermediginde suçu anne babaya at. Mendil satan çoçuk ekstrem bir örnek, peki et yiyemeyen çoçuktami annenin suçu? Mama alamayan, un ile mahallebi yapip yedirip içerendemi anneni suçu? Onun suçu ise, niye rizik hakki yokmuymusta? Sorun sadece yemek bile degil, manevi ihtiyaç. Egitim ihtiyaci.

Su BDV bolumune okadar cok hamileyim.istemiyorum napayim diye konu aciliyor ki aciyorum bu zavalkilara isyemiyorsan korunmayi öğren adama degil kendine birak korunma isini hamile kaldiysan da aklina gelen ilk fikiraldirma fikri olmasin baska yollar bul buraya yaziyorlar herkes hurra aldir o.bebegi aldir aldiiiiiiirrr ne bu arkadasim ne aldiriyorsun sen ya ne demek aldir Allahin sana bahsettigi bebegi muz icin bez icin rahat hayat icin birdah evlenebilmek icin ne hakla aldirirsin o bebege guzel bir hayat sunmanin elbette yolu.var ama akla.ilk gelen aldrmak cocugu 2 3 yasndayken ayrilan anne babalar var onlara da cocugununoldur gebert mutsuz hayat yasamasin dyebilir misin benm.ailem.cok zengindi 1 gecede hersey batti yok oldu 1 trikyon batti 1 trikyondan fazla borc kaldi hayatmin en kotu 15 yılını gecrdim annem babam bu cocuga muz yediremeyecez diye oldursemiydi bizi akilsiz insanlarin akil.vermesi de ne bileyim.... Ha bu arada dusmez kalkmaz bir Allah burda cokta ahkam.kesmeyin yarin ne olacaginiz bilmiyorsunuz buyuk sozunuz sizin karsiniza hayat olarak cikacak unutmayin

Bu hayatta sinav diye birsey var ama bu bebek konu sahibinin sinavi et yiyemeyen cocugun hayati anne babasinin sinavi kendimden ornek verdim okumussunuzdur cok buyuk bir zenginlikten cok buyuk bir yokluga dustum suan cok sukur yine bolluk icindeym yani hayat herzamn siyah beyaz degil ozmn maddi durumu olmayan kimse cocuk yapmasın sadece zengnler versin siz cocuksu bir hayat dusunebilir misiniz

Kardeş bazen boşa mı yoruyoruz kendimizi diyorum, yorumunda o kadar haklısın ki, o kadar mantikli ki sözlerin bazı insanlara hala bunlari hatirlatiyor olmak bile beni yaraliyor,umutsuzluga sürüklîyor, çunku anlamiyorlar ve anlamayacaklar gibi geliyor, kendi masum yavrularını heba ettikleri gibi bizim evlatlarimizda bunların yetistirdikleri travmatik az gelişmiş çocuklarla muhattap olacaklar ve dolayli yoldan zarar görecekler ilerde, toplum virali bu kafadan ben umudumu keseli çok oldu, ama sizin gibi akli basinda insanlari gorunce umutlaniyorum yine de...umarım herşey gönlünüzce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…