- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
- Konu Sahibi Bluepink18
-
yani bu kadar kolay vazgeçmesinden, severek evlenseydiniz böyle olmazdı dicem ama baksanıza nişanlılık döneminde size çok iyi davranmış.. siz çalışıyoumusunuz peki? çalışıyosanız hiç korkmayın kendi ayaklarınızın üzerinde daha rahat durursunuz.. ama hemen ayrılmayı düşünmeyin..Nasıl tahmin ettiniz ki? Çok farklıydı sürekli sürprizler hediyeler falan
Aynen yaa .. ben olsam kedi gibi cırlarım.. asla yanıma yaklaştırmam adamı..!!Sorunlarınız olan adamlarla nasıl sevişebiliyorsunuz ben en çok bunu merak ediyorum.
Bebek konusunda bir şey diyemeyiz.
Bu konularda çok hassasım, o can hakkında kararı sen ya da bi başkası vermemeli, herkes rızkıyla doğar, çocuğu da senide esin istemiyorsa , çocuğu aldırmak gibi niyetin olursa aynı şeyi kendin içimde düşünürmüsün acaba?? Kendine zarar veremeyorsan tüyü bitmemiş bir yetimede veremezsin.
Aynen yaa .. ben olsam kedi gibi cırlarım.. asla yanıma yaklaştırmam adamı..!!
Heralde sürekli kavga etmiyoruz. Güzel zamanlarımız da oluyor. Hayallerimiz de oluyor. çocuğu isteyerek planlayarak yaptık. Eşimin huyu kavgada en söylenmicek lafı eder. Neyin hayalini kuruyorsak onu istemiyorum der. Normalde tabiki istiyordu da olduValla iyi yatiyonuz da sevisiyonuz yani. Bir de korumasiz.
Valla ben azicik tartissak popomu donup uyuyorum. Insanin ici almaz.
Neden boşanamayızBence siz boşanmazsınız çocugu aldırmayın. Tüm konularınız boşanmayla ilgili..
Heralde sürekli kavga etmiyoruz. Güzel zamanlarımız da oluyor. Hayallerimiz de oluyor. çocuğu isteyerek planlayarak yaptık. Eşimin huyu kavgada en söylenmicek lafı eder. Neyin hayalini kuruyorsak onu istemiyorum der. Normalde tabiki istiyordu da oldu
Eğer ciddi ciddi boşanmak isteseniz buraya tonla boşanma için konu açmaz gider boşanırdınız Sizi istemeyen size hakaret eden biri için neyin çabası anlamıyorum. Belki zor ama kimse kendinden değerli değil. Bunu diyorum üstelik ekonomik özgürlüğü olan bir bayanda değilim ama saygı sevgi olmadan evlilik olmuyor canım.Neden boşanamayız
Ben olsam aldırırdım. Tek başıma çocuk doğurup büyütmek benim alabileceğim bir sorumluluk değil. Ama siz kimsiniz, nasıl bir insansınız ona göre karar vermelisiniz.Kızlar 6 haftalık hamileyim. Eşim beni de çocuğu da istemediğini söyledi. Boşanmak istiyor. Daha önce de anlattım sorunlarımızı. Artık kabullendim olmayacağını. Sizce bebeği ne yapmalıyım? Siz olsaydınız?
Bunu eşime sormak lazım zira ben hiç istemiyorum demedim. Ne yapacağımı bilememek ve çaresizlikle yazdım.Oyuncak bebek mi bu şimdi istemiyorum yok 1 ay önce istedim? Kocanız da siz de ne evlenecek, ne anne baba olacak olgunluğa sahipsiniz. Doğurup doğurmamak sizin kararınız ama her ne karar vereceksiniz daha fazla zaman geçirmeyin
Konu sahibi: AY HADİ İNŞŞŞ.Bence siz boşanmazsınız çocugu aldırmayın.
ozaman boşanmayın bence sonra çok pişman olursunuz çünkü..Heralde sürekli kavga etmiyoruz. Güzel zamanlarımız da oluyor. Hayallerimiz de oluyor. çocuğu isteyerek planlayarak yaptık. Eşimin huyu kavgada en söylenmicek lafı eder. Neyin hayalini kuruyorsak onu istemiyorum der. Normalde tabiki istiyordu da oldu
Ben de böyle düşünüyorym ama ilerde başıma bela olurlarsa diye de korkuyorumHem bebeği hem esinize kaybetmeyi goze alabiliyor musunuz. Cok pisman olursunuz soyliyim sakin aldirmayin bosanirken baska cocugunuz olsa ayriliyosunuz diye onuda oldurmeye kalkar miydiniz kiyar miydiniz canina ? Madem sorunlu evliliginiz vardi ne diye dikkat etmediniz kendi sorumsuzlugunun bedelini kucucuk bir cana odetmeyin. Hayatiniz boyunca icinizde bir yara ve pismanlik olarak kalir. Esiniz babalik yapmazsa yapmasin size bir can bir yoldas geliyor belkide hersey yoluna girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?