Boşanma hamilelik

Nasıl tahmin ettiniz ki? Çok farklıydı sürekli sürprizler hediyeler falan
yani bu kadar kolay vazgeçmesinden, severek evlenseydiniz böyle olmazdı dicem ama baksanıza nişanlılık döneminde size çok iyi davranmış.. siz çalışıyoumusunuz peki? çalışıyosanız hiç korkmayın kendi ayaklarınızın üzerinde daha rahat durursunuz.. ama hemen ayrılmayı düşünmeyin..

bebek konusu bizim dememizle olacak iş mi? sorunlarınız bir gecede pörtlemediyse neden önleminizi almadınız sevişirken.tek başıma ben çocuğa yeterim dediysen her şeyi göze al doğur.

Peki yarin o cocugu senmi doyuracaksin? Iyi bir okula yolluyacaksin? Onu istemeyen babasinin rolünü alacaksin?
Konu sahibi belli ki olgun degil, onca sorun arasinda birak korunmayi, sevisiyor. Eside zaten bebegi istemiyor.

Niye bu insanlarin bebegi olsun? Baze insanlarin vicdani rahatlamasi icinmi? O cocugun psikolojik ve fiziksel ihtiyaclarini düsündünmü hic?

Bir kadin daima kendi vücüdü üzerine kendisi karar vermeli.

Tek başınıza çocuk yetiştirecek maddi gücünüz var mı? Hadi maddiyatı hallettiniz çocuğa hem anne hem baba olacaksınız sorumluluklarınız 2 kat daha fazla bunu yapabilecek manevi gücünüz var mı? Bile isteye bebek yaptığınıza yani evliliğin kurtarıcısı bebeği gördüğünüze göre sizin pek olgun olduğunuzu düşünmüyorum. Bizim söylememiz ile olacak iş değil bu herkesin hayatı farklı, sencesi bencesi yok o yüzden. İyice düşünüp bir anlık öfkeyle karar vermeyin

Son düzenleme:
Bence siz boşanmazsınız çocugu aldırmayın. Tüm konularınız boşanmayla ilgili..

Valla iyi yatiyonuz da sevisiyonuz yani. Bir de korumasiz.
Valla ben azicik tartissak popomu donup uyuyorum. Insanin ici almaz.
Heralde sürekli kavga etmiyoruz. Güzel zamanlarımız da oluyor. Hayallerimiz de oluyor. çocuğu isteyerek planlayarak yaptık. Eşimin huyu kavgada en söylenmicek lafı eder. Neyin hayalini kuruyorsak onu istemiyorum der. Normalde tabiki istiyordu da oldu

Oyuncak bebek mi bu şimdi istemiyorum yok 1 ay önce istedim? Kocanız da siz de ne evlenecek, ne anne baba olacak olgunluğa sahipsiniz. Doğurup doğurmamak sizin kararınız ama her ne karar vereceksiniz daha fazla zaman geçirmeyin

Neden boşanamayız
Eğer ciddi ciddi boşanmak isteseniz buraya tonla boşanma için konu açmaz gider boşanırdınız Sizi istemeyen size hakaret eden biri için neyin çabası anlamıyorum. Belki zor ama kimse kendinden değerli değil. Bunu diyorum üstelik ekonomik özgürlüğü olan bir bayanda değilim ama saygı sevgi olmadan evlilik olmuyor canım.

Ben olsam aldırırdım. Tek başıma çocuk doğurup büyütmek benim alabileceğim bir sorumluluk değil. Ama siz kimsiniz, nasıl bir insansınız ona göre karar vermelisiniz.

Bunu eşime sormak lazım zira ben hiç istemiyorum demedim. Ne yapacağımı bilememek ve çaresizlikle yazdım.

Bence aldırma boşandın diyelim bu hayatta yapacağın en güzel şey o çocuk olur..onunlar birlikte hayata tutunursun ..hem belki ilerde evlenir belki evlenmezsin belki evlensen dahi bebeğin olmaz ...evlat gibisi yok yaşam sevincim o benim

ozaman boşanmayın bence sonra çok pişman olursunuz çünkü..

Hem bebeği hem esinize kaybetmeyi goze alabiliyor musunuz. Cok pisman olursunuz soyliyim sakin aldirmayin bosanirken baska cocugunuz olsa ayriliyosunuz diye onuda oldurmeye kalkar miydiniz kiyar miydiniz canina ? Madem sorunlu evliliginiz vardi ne diye dikkat etmediniz kendi sorumsuzlugunun bedelini kucucuk bir cana odetmeyin. Hayatiniz boyunca icinizde bir yara ve pismanlik olarak kalir. Esiniz babalik yapmazsa yapmasin size bir can bir yoldas geliyor belkide hersey yoluna girer

Ben de böyle düşünüyorym ama ilerde başıma bela olurlarsa diye de korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…