- 20 Ocak 2013
- 209
- 14
- 118
- Konu Sahibi oyunbozan8
-
bu noktaya nasıl geldiginizi anlatırmısınız
Boşanma sebebiniz ne acaba?
bosanma sebebimiz şiddet 5aylik hamileyimKac aylik hamilesin?
bosanma sebebimiz şiddet 5aylik hamileyim
bosanma sebebimiz şiddet 5aylik hamileyim
Planli degildi ve bebegi ogrendikten sonra onu istemedigim 1 sn bile olmadı. Eger ben hamile kaldiysam onu sadece kendim icin bir mucize olarak gordum. Yoksa zaten yurumeyen bir evlilige birde gunahsiz bi yavru katmak benim kararim degildi.hamilelikten öncede var mıydı şiddet varsa neden bebek yaptınız
Planli degildi ve bebegi ogrendikten sonra onu istemedigim 1 sn bile olmadı. Eger ben hamile kaldiysam onu sadece kendim icin bir mucize olarak gordum. Yoksa zaten yurumeyen bir evlilige birde gunahsiz bi yavru katmak benim kararim degildi.
Darp raporu alabilecegim bir iz yok vucudumda dunde konu acip soru sordum.maddi olarak cok sukur ailemin imkanlari yerinde esininde durumu iyi ama benim maddi olarak ondan bir talebim zaten olmayacak ben sadece bebekle iletisiminin kisitli olmasini istiyorum bu saatten sonra bize zarar verememesini istiyorum ama kendimi oyle bi boslukta hissediyorum ki once benim toparlanip ayaga kalkmam gerekliönce boşanma nedeninizi soracaktım. ama şiddet asla tahammül edilecek bişey değil. birde hamilesiniz.
hayat standartınızı bilemiyorum ama biraz öneride bulunayım.
öncelikle darp raporu alınız. şiddet boyutu fazla ise koruma talep ediniz ve karakola şikayette bulununuz.
çalışıyorsanız oh ne ala kimseye muhtaç değilsiniz.
çalışmıyorsanız ailenize sığının nafakanızı alın.
ve lütfen şiddete maruz kalmayın bebeğinizin vebalide sizin boynunuza. yazık günah o yavruya..
Hamileyim evliligimiz artik bitti. 2gundur yataktan kalkmiyorum bu sabah kalkip iki lokma biseyler yedim ki ilaclarimi icebileyim bagrip cagrip kavga etmek istemiyorum cunku ona bisey anlatmanin hic bir onemi yok. Surekli kayinvalidemi arayip bir evlat yetistirememissin diye bagirmak istiyorum sonra da o kadinda boyle olmasini istemezdi onun ne sucu var diyorum.
Annemle telefonda konustum hic birsey olmamis gibi ki bu annem icin ikna edici olmadi.bu sekilde kendimi hayattan koparmak bana ve karnimda ki bebegim icin iyi degil ama hic bisey yapasim gelmiyor. Nasil toparlanicam nerden basliycam nasil ayaga kalkicam hic birsey bilmiyorum.
Darp raporu alabilecegim bir iz yok vucudumda dunde konu acip soru sordum.maddi olarak cok sukur ailemin imkanlari yerinde esininde durumu iyi ama benim maddi olarak ondan bir talebim zaten olmayacak ben sadece bebekle iletisiminin kisitli olmasini istiyorum bu saatten sonra bize zarar verememesini istiyorum ama kendimi oyle bi boslukta hissediyorum ki once benim toparlanip ayaga kalkmam gerekli
Calismiyorum ama universite mezunuyum ve maddi sıkıntım yok o konuda bir endisem yokAllah yardimciniz olsun. Siddet olan bir evlilik nasil devam ede bilir bilmiyorum. Calisiyormusunuz ?
Desteğiniz icin tesekkur ederim. .umarim hersey bi sekilde yoluna girertoparlanırsın cnm. ailen yanındaysa gerisi boş ewt babasız çocuk büyütmek çok zor. o yüzden boşan demek zor geliyor. ama darp da çok zor hatta tahammül edilemeyecek bişey. ileride bebeğinde etkilenir bunlardan.
niye maddi talebin olmasınki. bebeğinin rızkı o millete yedireceğine bebeğinin olur. sakın öyle rahat bırakma.
ayrıca sen şiddet görüp de hastaneye gidince iz falan aramazlar. hamile halinle gidip yalan söyleyecğini düşünmezler sana yardımcı olurlar. ama inş öyle bişey olmaz çok üzüldüm
Allah kocanı ıslah etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?