bosanma, hamilelik

oyunbozan8

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2013
209
14
118
Hamileyim evliligimiz artik bitti. 2gundur yataktan kalkmiyorum bu sabah kalkip iki lokma biseyler yedim ki ilaclarimi icebileyim bagrip cagrip kavga etmek istemiyorum cunku ona bisey anlatmanin hic bir onemi yok. Surekli kayinvalidemi arayip bir evlat yetistirememissin diye bagirmak istiyorum sonra da o kadinda boyle olmasini istemezdi onun ne sucu var diyorum.
Annemle telefonda konustum hic birsey olmamis gibi ki bu annem icin ikna edici olmadi.bu sekilde kendimi hayattan koparmak bana ve karnimda ki bebegim icin iyi degil ama hic bisey yapasim gelmiyor. Nasil toparlanicam nerden basliycam nasil ayaga kalkicam hic birsey bilmiyorum.

Allah yardimcin olsun arkadasim, olayi basindan beri anlatsana, kac yillik evlisin?

önce boşanma nedeninizi soracaktım. ama şiddet asla tahammül edilecek bişey değil. birde hamilesiniz.
hayat standartınızı bilemiyorum ama biraz öneride bulunayım.
öncelikle darp raporu alınız. şiddet boyutu fazla ise koruma talep ediniz ve karakola şikayette bulununuz.
çalışıyorsanız oh ne ala kimseye muhtaç değilsiniz.
çalışmıyorsanız ailenize sığının nafakanızı alın.
ve lütfen şiddete maruz kalmayın bebeğinizin vebalide sizin boynunuza. yazık günah o yavruya..

hamilelikten öncede var mıydı şiddet varsa neden bebek yaptınız
Planli degildi ve bebegi ogrendikten sonra onu istemedigim 1 sn bile olmadı. Eger ben hamile kaldiysam onu sadece kendim icin bir mucize olarak gordum. Yoksa zaten yurumeyen bir evlilige birde gunahsiz bi yavru katmak benim kararim degildi.

Planli degildi ve bebegi ogrendikten sonra onu istemedigim 1 sn bile olmadı. Eger ben hamile kaldiysam onu sadece kendim icin bir mucize olarak gordum. Yoksa zaten yurumeyen bir evlilige birde gunahsiz bi yavru katmak benim kararim degildi.

anladım istem dışıda hamile kalsanız o sizin bebeğiniz tabiki kıyamazsınız, kader kısmet inşallah şansıyla gelir yavrunuz.
bebeğiniz için kendiniz toplayın güçlü olmaya çalışın bu zor günlerde geçer elbet.

Darp raporu alabilecegim bir iz yok vucudumda dunde konu acip soru sordum.maddi olarak cok sukur ailemin imkanlari yerinde esininde durumu iyi ama benim maddi olarak ondan bir talebim zaten olmayacak ben sadece bebekle iletisiminin kisitli olmasini istiyorum bu saatten sonra bize zarar verememesini istiyorum ama kendimi oyle bi boslukta hissediyorum ki once benim toparlanip ayaga kalkmam gerekli

Sorunlarınız neler?

Allah yardimciniz olsun. Siddet olan bir evlilik nasil devam ede bilir bilmiyorum. Calisiyormusunuz ?

toparlanırsın cnm. ailen yanındaysa gerisi boş ewt babasız çocuk büyütmek çok zor. o yüzden boşan demek zor geliyor. ama darp da çok zor hatta tahammül edilemeyecek bişey. ileride bebeğinde etkilenir bunlardan.
niye maddi talebin olmasınki. bebeğinin rızkı o millete yedireceğine bebeğinin olur. sakın öyle rahat bırakma.
ayrıca sen şiddet görüp de hastaneye gidince iz falan aramazlar. hamile halinle gidip yalan söyleyecğini düşünmezler sana yardımcı olurlar. ama inş öyle bişey olmaz çok üzüldüm
Allah kocanı ıslah etsin..

Desteğiniz icin tesekkur ederim. .umarim hersey bi sekilde yoluna girer

çok üzüldüm duruunuza eger evliliğinizde önünüzü geleceginizi göremiyorsanız boşanın,ki ilerde bu şiddet düşkünü adam evladınıza da aynını yapr
en güzeli iki saglık birey olarak saglıklı hayatınıza devam edersiniz (siz ve bebişiniz)

Bende eşimle anlaşamıyorum olmuyo gitmiyo bi hafta iyi bir hafta kötü çok yoruldum evleneli bir yıl oldu hep aynı hep aynı, iyi olduğumuz dönemlerde çok çocuk istedi bende bu adam baba olur dedim kandım bende istiyordum çünkü. Sonra çok kötü şeyler yaşadım artık yeter dedim boşanmaya karar verdim aileler duydu felan son noktaya geldik dilekçelerimizi vercektikki hamile olduğumu öğrendim kıyamadım bebeğime bir sürü olaydan sonra özür diledi barıştık düzeldi sandım ama hala aynı. Şiddet yok Allaha şükür ama laflarıyla sözleriyle psikolojimi altüst eden birisi artık çok yoruldum bebeğimde etkileniyo ve çok üzülüyorum. Yemek yapamıyorum henüz yeni sayılan bir hamileliğim var mutfağa giremiyorum ve kendi yemeğini yapıp tek başına yiyor sende açmışın bile yok yemeklerin kokusu burnumda öyle güzel kokuyo ki. Nefret ediyorum ondan ve kendime kızıyorum babalığı haketmeyen bi insandan hamile olduğum için ama babasız bi bebek dünyaya getirmek istemiyorum doğduktan sonra boşanırım belki diyorum ki o zaman eminim çok daha zor olcak herşey benim için. Bi sınavdayım diyorum en kötü zamanımızda Allah bu bebeği verdi ki var bir bildiği diyorum ama gerçekten çok zor. Sizi çok iyi anladığım için yazdım bunları sabrediyorum hamile halimle nasıl boşanabilirim ki, çocuk yokken bile aileme kabullendiremezken şimdi nasıl ayrılmak istiyorum diyebilirim ki...Sanki bi çıkmazda hissediyor insan kendini.. Güzel bir işim var ama ayaklarının üstünde durmak bile fayda etmiyor maalesef çünkü koca bir ELALEM var. Allaha sığının bol bol dua edin ben onu yapıyorum. Allah merhamet versin kalplerine bizlerede sabır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…