- Konu Sahibi oyunbozan8
-
Bende eşimle anlaşamıyorum olmuyo gitmiyo bi hafta iyi bir hafta kötü çok yoruldum evleneli bir yıl oldu hep aynı hep aynı, iyi olduğumuz dönemlerde çok çocuk istedi bende bu adam baba olur dedim kandım bende istiyordum çünkü. Sonra çok kötü şeyler yaşadım artık yeter dedim boşanmaya karar verdim aileler duydu felan son noktaya geldik dilekçelerimizi vercektikki hamile olduğumu öğrendim kıyamadım bebeğime bir sürü olaydan sonra özür diledi barıştık düzeldi sandım ama hala aynı. Şiddet yok Allaha şükür ama laflarıyla sözleriyle psikolojimi altüst eden birisi artık çok yoruldum bebeğimde etkileniyo ve çok üzülüyorum. Yemek yapamıyorum henüz yeni sayılan bir hamileliğim var mutfağa giremiyorum ve kendi yemeğini yapıp tek başına yiyor sende açmışın bile yok yemeklerin kokusu burnumda öyle güzel kokuyo ki. Nefret ediyorum ondan ve kendime kızıyorum babalığı haketmeyen bi insandan hamile olduğum için ama babasız bi bebek dünyaya getirmek istemiyorum doğduktan sonra boşanırım belki diyorum ki o zaman eminim çok daha zor olcak herşey benim için. Bi sınavdayım diyorum en kötü zamanımızda Allah bu bebeği verdi ki var bir bildiği diyorum ama gerçekten çok zor. Sizi çok iyi anladığım için yazdım bunları sabrediyorum hamile halimle nasıl boşanabilirim ki, çocuk yokken bile aileme kabullendiremezken şimdi nasıl ayrılmak istiyorum diyebilirim ki...Sanki bi çıkmazda hissediyor insan kendini.. Güzel bir işim var ama ayaklarının üstünde durmak bile fayda etmiyor maalesef çünkü koca bir ELALEM var. Allaha sığının bol bol dua edin ben onu yapıyorum. Allah merhamet versin kalplerine bizlerede sabır...
Canım merhaba sen yazalı uzun zaman olmuş nasıl olduğunu merak ettim Boşanma oldu mu çocuğun Dünya'ya geldi miBende eşimle anlaşamıyorum olmuyo gitmiyo bi hafta iyi bir hafta kötü çok yoruldum evleneli bir yıl oldu hep aynı hep aynı, iyi olduğumuz dönemlerde çok çocuk istedi bende bu adam baba olur dedim kandım bende istiyordum çünkü. Sonra çok kötü şeyler yaşadım artık yeter dedim boşanmaya karar verdim aileler duydu felan son noktaya geldik dilekçelerimizi vercektikki hamile olduğumu öğrendim kıyamadım bebeğime bir sürü olaydan sonra özür diledi barıştık düzeldi sandım ama hala aynı. Şiddet yok Allaha şükür ama laflarıyla sözleriyle psikolojimi altüst eden birisi artık çok yoruldum bebeğimde etkileniyo ve çok üzülüyorum. Yemek yapamıyorum henüz yeni sayılan bir hamileliğim var mutfağa giremiyorum ve kendi yemeğini yapıp tek başına yiyor sende açmışın bile yok yemeklerin kokusu burnumda öyle güzel kokuyo ki. Nefret ediyorum ondan ve kendime kızıyorum babalığı haketmeyen bi insandan hamile olduğum için ama babasız bi bebek dünyaya getirmek istemiyorum doğduktan sonra boşanırım belki diyorum ki o zaman eminim çok daha zor olcak herşey benim için. Bi sınavdayım diyorum en kötü zamanımızda Allah bu bebeği verdi ki var bir bildiği diyorum ama gerçekten çok zor. Sizi çok iyi anladığım için yazdım bunları sabrediyorum hamile halimle nasıl boşanabilirim ki, çocuk yokken bile aileme kabullendiremezken şimdi nasıl ayrılmak istiyorum diyebilirim ki...Sanki bi çıkmazda hissediyor insan kendini.. Güzel bir işim var ama ayaklarının üstünde durmak bile fayda etmiyor maalesef çünkü koca bir ELALEM var. Allaha sığının bol bol dua edin ben onu yapıyorum. Allah merhamet versin kalplerine bizlerede sabır...
Canım merhaba sen yazalı uzun zaman olmuş şimdi nasılsın boşandın mıHamileyim evliligimiz artik bitti. 2gundur yataktan kalkmiyorum bu sabah kalkip iki lokma biseyler yedim ki ilaclarimi icebileyim bagrip cagrip kavga etmek istemiyorum cunku ona bisey anlatmanin hic bir onemi yok. Surekli kayinvalidemi arayip bir evlat yetistirememissin diye bagirmak istiyorum sonra da o kadinda boyle olmasini istemezdi onun ne sucu var diyorum.
Annemle telefonda konustum hic birsey olmamis gibi ki bu annem icin ikna edici olmadi.bu sekilde kendimi hayattan koparmak bana ve karnimda ki bebegim icin iyi degil ama hic bisey yapasim gelmiyor. Nasil toparlanicam nerden basliycam nasil ayaga kalkicam hic birsey bilmiyorum.
Iyi aksamlar yeni koju nasil acilir bilemedigimden derdimi buraya yaziyorum 1 yillik evliyim 3 aylik anneyim ve bosanma davasi actim saskinim yorgunum bunlari benmi yasadim inanamiyorum kamuda muhendis olarak calisiyorum esim demek bile istemedigim kisiyle tanistirildik ve sevgisine inandim nasil yanilmisim evlenir evlenmez hamile kaldim yasim 35 bastan herseyi konusmustuk ama gelin gorunki daha ilk bastan babasi herseye karisti s
Canim neden hemen çocuk yaptınız biraz birbirinizi tansaydinizIyi aksamlar yeni koju nasil acilir bilemedigimden derdimi buraya yaziyorum 1 yillik evliyim 3 aylik anneyim ve bosanma davasi actim saskinim yorgunum bunlari benmi yasadim inanamiyorum kamuda muhendis olarak calisiyorum esim demek bile istemedigim kisiyle tanistirildik ve sevgisine inandim nasil yanilmisim evlenir evlenmez hamile kaldim yasim 35 bastan herseyi konusmustuk ama gelin gorunki daha ilk bastan babasi herseye karisti s
Bende 6 aylık hamileyim ve ayrılmak üzereyim hiç birşeyi takma kafana çünkü hiç bir şey senin ve bebeğinin sağlığından önemli değil.Ben o kadar çok pişmanımki bebeğimi ve kendimi yıprattığım için.Hamileyim evliligimiz artik bitti. 2gundur yataktan kalkmiyorum bu sabah kalkip iki lokma biseyler yedim ki ilaclarimi icebileyim bagrip cagrip kavga etmek istemiyorum cunku ona bisey anlatmanin hic bir onemi yok. Surekli kayinvalidemi arayip bir evlat yetistirememissin diye bagirmak istiyorum sonra da o kadinda boyle olmasini istemezdi onun ne sucu var diyorum.
Annemle telefonda konustum hic birsey olmamis gibi ki bu annem icin ikna edici olmadi.bu sekilde kendimi hayattan koparmak bana ve karnimda ki bebegim icin iyi degil ama hic bisey yapasim gelmiyor. Nasil toparlanicam nerden basliycam nasil ayaga kalkicam hic birsey bilmiyorum.
kesinlikle katılıyorum. kendinize bunu yapmayınboşanma işini doğumdan sonraya bırakın, ailenizin yanuna gidin...ve onunla tümiletişiminizi kesin...birdahaböyle bir darp vs olursa 155 i arayın ve raporunuzu alın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?