bosanma, hamilelik

Canım merhaba sen yazalı uzun zaman olmuş nasıl olduğunu merak ettim Boşanma oldu mu çocuğun Dünya'ya geldi mi

şiddet var ise o adama çocuk doğurmak niye ?
ileride evladına sahip çıkmayacak ve en önemlisi çocugun baba özlemi ile buyuyecek..
Karar senin kararı kardesim hakkında hayırlısı..

Canım merhaba sen yazalı uzun zaman olmuş şimdi nasılsın boşandın mı

Iyi aksamlar yeni koju nasil acilir bilemedigimden derdimi buraya yaziyorum 1 yillik evliyim 3 aylik anneyim ve bosanma davasi actim saskinim yorgunum bunlari benmi yasadim inanamiyorum kamuda muhendis olarak calisiyorum esim demek bile istemedigim kisiyle tanistirildik ve sevgisine inandim nasil yanilmisim evlenir evlenmez hamile kaldim yasim 35 bastan herseyi konusmustuk ama gelin gorunki daha ilk bastan babasi herseye karisti s

8 aylik hamileligimde stresten erken dogum nedeniyle hastanede yattim o gun baska sehirden evimuze geldiler ve babasi bana oyle hakaretler ettiki o halimle odaya kapattim kendimi sabaha kadar ac susuz durdum kimse halimi sormadi aileme bildirdim durumumu dogumu bile bekleme gel dediler ama belki bebek olunca degisir dedim nafileymis cabam 1 haftalik bebegimle annemdeyim 40 yil dusunsem 1 yilda bosanacagim aklima gelmezdi ama basima geldi esyalarimizi ayirdik davayi actim daha birkez bebegi sormadi sadece su esyayi alirim diye aradi ve bebegini sormadi insan bile denolmez boylesine yanlis bir evlilik taptim ne aciki simdi sonuclarina katlanicam sinsinin tekiymis soyledikleri ve yaptiklari oyle farkliki kadermi diyeyim ne diyeyim bilemedim ailesi bana o halimle en agir halaretleri ederken bir kelime bile soylemedi Allah kkmsenin ahini yerde koymayacak daha neler var 10 ayda yasadiklarim uzun hikaye kizlarda simdilik bu kadar yine yazarim iyi geceler

ben de dayak yedim hamileyken hem de 2 kez, şiddetli bir dayaktı ama hala beraberiz, çokiyi davranıyo ama ben ona güvenmiyorum artık...

şimdi boşanma bence, bir doğsun, şu an bence zamanı değil, seni daha çok yıpratır...bekle sakinleş mantıklı düşün, uzaklaşın bir...

boşanma işini doğumdan sonraya bırakın, ailenizin yanuna gidin...ve onunla tümiletişiminizi kesin...birdahaböyle bir darp vs olursa 155 i arayın ve raporunuzu alın.

Canim neden hemen çocuk yaptınız biraz birbirinizi tansaydiniz

Bende 6 aylık hamileyim ve ayrılmak üzereyim hiç birşeyi takma kafana çünkü hiç bir şey senin ve bebeğinin sağlığından önemli değil.Ben o kadar çok pişmanımki bebeğimi ve kendimi yıprattığım için.

Esiniz tedavi gorse, terapilere katilsada duzelmez mi?
Simdi arada birde cocuk var acaba kurtarmanin bir yolu olmaz mi?
Her seyi yaptiysaniz ve duzelmediysede bu durum hakkinizda hayirlisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…