Boşanma İsteğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sgtdl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2018
282
136
53
İyi günler arkadaşlar
Eşimle evlilik öncesi de dahil 12 yıllık bir ilişkimiz var. Evlilik öncesinde biz aşırı mutluyduk. Ailesi beni en baştan beri istemedi ( düşündükleri kapalı çalışmayan bir akraba vardı) .Derken eşim bir kaza geçirdi ve engelli kaldı. Ona baktım yanından asla ayrılmadım. Ailesinden çok ilgilendim. Annesi bir kez daha nefret etti inanın abartmıyorum tüm aile biliyor aşırı kıskanç biriydi. Hem de rahatına düşkün. Muhafazar bir aile olduklarını benim gibi birinin gelinleri olamayacağını ağır hakaretlerle söyledi.
Derken her şeye rağmen ( uzatmak istemiyorum) evlendik. Ama asla sorun bitmedi . Yine de ben ve eşim mutluyduk. Annesine asla karşı gelmedi gelemedi ama yaşadık gittik. Bende takıntı haline geldi annesi zira hiç durmadan boşanmamızı istiyordu. Bebeğim olmadı kısır dedi. Elaleme anlattı. Çalışıyorum tüm düğğnümü kendim yaptım ( birçok şey içimde kalsa da ) eşimin tedavisi benim tüp bebek tedavim çok zorlandım yine yardım beklemedim ama tüm Şehre biz ödüyoruz diye yalan söyledi. Kariyerim var memurum adım ahlaksız oldu kadın dediğin ev kızı olur dedi. Eşim hepsine sustu. Hepsine.
Bu beni ondan soğuttu. Tamam ikimiz çok mutluyduk ama yoruldum . Aklımda hep bir boşanma isteği. (Psikolojik destek de alıyorum. )
Eşimin kardeşi akraba ile evleniyor ona yapılanları anlatamam herkes bilir aşırı gözüm boldur kimseyi kıskanmam ama ne bileyim zoruma gitti . Alınan ev ,eşya onları geçtim ben sadece anlayış bekledim onlardan kaynıma gösterilen anlayışın bir gramı olsa yeterdi.
Şimdi tüp bebek için dondurulmuş embriyo var . Ama ben işlem yaptırmak istemiyorum. Dışardan çok huzurluyuz uyumluyuz tatilde ailesi yokken aşırı mutluyuz ama hep bir boşanma kaçma isteği var içimde. Düzoün bir çocukluk geçirmedim sevgisiz büyüdüm doktorum bundan dolayı diyor ama yalnız da kalamıyorum. Ben mi abartıyorum sizce ?

Yorulmuşsunuz doğal olarak nelerle savaşmak zorunda kalmışsınız ama eşiniz bu cezayı hakediyormu onun üzülmesi fikri size ne hissettiriyor

Yok canim senin yasadigin artik izdirap olmus ne.abartmasi?Allah yardimcin olsun.Nasil bir aile ki bu esine bu denli bagli olan,iyi kotu gununde yanindan ayrilmayan gelinlerine bu kadar saygisizlik yapabiliyorlar?Esin neden bu kadar sessiz kaliyor acaba,yaptiklari bini asmis,hic konustun mu esinle neden tepkisizsin diye?

Yorulmuşsunuz doğal olarak nelerle savaşmak zorunda kalmışsınız ama eşiniz bu cezayı hakediyormu onun üzülmesi fikri size ne hissettiriyor
Asla kıyamam ona bensiz mahvolur kimse sevemez onu böyle. Onsuz da ben çok kötü olurum ilk aşkım gençliğim o benim. Ama ben yoruldum ben güçlüyüm elbette ama yine de sahip çıkması gerekmez mi ? Ailesine bu kadar ezdirmesi şart mı ? Her kötü gününde ben oldum o da benim yanımda oldu neler yaşadık neler ? Şimdi bebeklerimiz ( embriyolarımız) bizi beklerken ben kaçıp gitmek istiyorum .

Ailesi ne gerekli cevabı vermiyor mu yani hiç mi savunmuyor

Bi de siz esinizle mutlusunuz normalde,kendiniz de soylediniz,ailesi yokken mutluyuz diye.madem.mutlusunuz esinizden ayrilmayin bence ama bu kadar tepkisiz kalmamasi icin konusmalisiniz..

Hemen her gece her gün her an anlatıyorum susuyor sadece susuyor haklısın diyor engel olacağım diyor . Annesinin yaptıklarını anlatınca doktorum bile şok oldu ki kendisi aşırı ciddi ve alanında uzman biridir. Annesi hastalık seviyesinde oğluna bağlı aşık gibi tepki veriyor dedi babası da öyle üstelik. “ oğlumu benim kadar sevemezsin diye üstüme yürüdü” sebebi de eşim bir kaza daha yaptı dedim mala gelsin o ve karşıdaki iyi olsun araba Önemli değil dedim . Bay efendim 100 milyarlık arabaymış da onlara laf sokmak için öyle demişim o oğlunu benden çok seviyormuş

Bi de siz esinizle mutlusunuz normalde,kendiniz de soylediniz,ailesi yokken mutluyuz diye.madem.mutlusunuz esinizden ayrilmayin bence ama bu kadar tepkisiz kalmamasi icin konusmalisiniz..
Canım her gün diyorum yok. Haklısın ama napayım diyor

Bazı insanlarla da başa çıkmak çok zor o seviyeye inemiyor belliki eşiniz aile baya yerlerde çünkü anlatılana göre işiniz zor fakat bile bile kabul edip evlenmişsiniz kimse kimseye hayatını vakfetmek zorunda değil ama sizin asıl sorununuz eşiniz değil ailesi yinede karar sizin

Canım her gün diyorum yok. Haklısın ama napayım diyor
Ya cok zor bir durum..İnan cok üzüldüm ama gun dogmadan neler dogar hersey tersine donebilir .. İçini ferah tutmaya calis,tedavine odaklan..Bunlar yuzunden tedavin de etkileniyordur..

Aynen öyle bizi bir görseniz öyle mutluyuz ki . Tüp bebek sürecinde hep yanımda oldu . Sen iyi ol bebek istemem dedi iğne olmama bile kıyamadı. Sonra dedim boşanalım bebek olmuyor kabul etmedi. Ama bir sorun daha var ki tüp bebekte aşırı kilo aldım spor be diyet yapıyorum ama ilaçlarım etkisi sanırım ilgi istiyorum beğenilmek istiyorum. Eşim bu konularda aşırı ilgisiz bana . Özel hayatımız yok gibi.

Ya cok zor bir durum..İnan cok üzüldüm ama gun dogmadan neler dogar hersey tersine donebilir .. İçini ferah tutmaya calis,tedavine odaklan..Bunlar yuzunden tedavin de etkileniyordur..
Canım mucize oldu bir sürü embriyom var ama transfer istemedim . Gelecek göremiyorum

Eşinle mutluysan ailesinden boşanın
Uzaklaşarak

Nasıl yorulmayasın ki
Tüp bebek başlı başına yorgunluk
Stres ömür törpüsü
Allah imtihanımızı kolaylaştırsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…