Asla kıyamam ona bensiz mahvolur kimse sevemez onu böyle. Onsuz da ben çok kötü olurum ilk aşkım gençliğim o benim. Ama ben yoruldum ben güçlüyüm elbette ama yine de sahip çıkması gerekmez mi ? Ailesine bu kadar ezdirmesi şart mı ? Her kötü gününde ben oldum o da benim yanımda oldu neler yaşadık neler ? Şimdi bebeklerimiz ( embriyolarımız) bizi beklerken ben kaçıp gitmek istiyorum .Yorulmuşsunuz doğal olarak nelerle savaşmak zorunda kalmışsınız ama eşiniz bu cezayı hakediyormu onun üzülmesi fikri size ne hissettiriyor
Ailesi ne gerekli cevabı vermiyor mu yani hiç mi savunmuyorAsla kıyamam ona bensiz mahvolur kimse sevemez onu böyle. Onsuz da ben çok kötü olurum ilk aşkım gençliğim o benim. Ama ben yoruldum ben güçlüyüm elbette ama yine de sahip çıkması gerekmez mi ? Ailesine bu kadar ezdirmesi şart mı ? Her kötü gününde ben oldum o da benim yanımda oldu neler yaşadık neler ? Şimdi bebeklerimiz ( embriyolarımız) bizi beklerken ben kaçıp gitmek istiyorum .
Hemen her gece her gün her an anlatıyorum susuyor sadece susuyor haklısın diyor engel olacağım diyor . Annesinin yaptıklarını anlatınca doktorum bile şok oldu ki kendisi aşırı ciddi ve alanında uzman biridir. Annesi hastalık seviyesinde oğluna bağlı aşık gibi tepki veriyor dedi babası da öyle üstelik. “ oğlumu benim kadar sevemezsin diye üstüme yürüdü” sebebi de eşim bir kaza daha yaptı dedim mala gelsin o ve karşıdaki iyi olsun araba Önemli değil dedim . Bay efendim 100 milyarlık arabaymış da onlara laf sokmak için öyle demişim o oğlunu benden çok seviyormuşYok canim senin yasadigin artik izdirap olmus ne.abartmasi?Allah yardimcin olsun.Nasil bir aile ki bu esine bu denli bagli olan,iyi kotu gununde yanindan ayrilmayan gelinlerine bu kadar saygisizlik yapabiliyorlar?Esin neden bu kadar sessiz kaliyor acaba,yaptiklari bini asmis,hic konustun mu esinle neden tepkisizsin diye?
Evet eşim yüzünden burdayız tayin gidemedim bir türlü o da istemedi hep Doğu açıldı bana da mecbur gibiyimAilesi ile ayni sehirdemisiniz?
Canım her gün diyorum yok. Haklısın ama napayım diyorBi de siz esinizle mutlusunuz normalde,kendiniz de soylediniz,ailesi yokken mutluyuz diye.madem.mutlusunuz esinizden ayrilmayin bence ama bu kadar tepkisiz kalmamasi icin konusmalisiniz..
Bazı insanlarla da başa çıkmak çok zor o seviyeye inemiyor belliki eşiniz aile baya yerlerde çünkü anlatılana göre işiniz zor fakat bile bile kabul edip evlenmişsiniz kimse kimseye hayatını vakfetmek zorunda değil ama sizin asıl sorununuz eşiniz değil ailesi yinede karar sizinHemen her gece her gün her an anlatıyorum susuyor sadece susuyor haklısın diyor engel olacağım diyor . Annesinin yaptıklarını anlatınca doktorum bile şok oldu ki kendisi aşırı ciddi ve alanında uzman biridir. Annesi hastalık seviyesinde oğluna bağlı aşık gibi tepki veriyor dedi babası da öyle üstelik. “ oğlumu benim kadar sevemezsin diye üstüme yürüdü” sebebi de eşim bir kaza daha yaptı dedim mala gelsin o ve karşıdaki iyi olsun araba Önemli değil dedim . Bay efendim 100 milyarlık arabaymış da onlara laf sokmak için öyle demişim o oğlunu benden çok seviyormuş
Evet eşim yüzünden burdayız tayin gidemedim bir türlü o da istemedi hep Doğu açıldı bana da mecbur gibiyim
Ya cok zor bir durum..İnan cok üzüldüm ama gun dogmadan neler dogar hersey tersine donebilir .. İçini ferah tutmaya calis,tedavine odaklan..Bunlar yuzunden tedavin de etkileniyordur..Canım her gün diyorum yok. Haklısın ama napayım diyor
Aynen öyle bizi bir görseniz öyle mutluyuz ki . Tüp bebek sürecinde hep yanımda oldu . Sen iyi ol bebek istemem dedi iğne olmama bile kıyamadı. Sonra dedim boşanalım bebek olmuyor kabul etmedi. Ama bir sorun daha var ki tüp bebekte aşırı kilo aldım spor be diyet yapıyorum ama ilaçlarım etkisi sanırım ilgi istiyorum beğenilmek istiyorum. Eşim bu konularda aşırı ilgisiz bana . Özel hayatımız yok gibi.Bazı insanlarla da başa çıkmak çok zor o seviyeye inemiyor belliki eşiniz aile baya yerlerde çünkü anlatılana göre işiniz zor fakat bile bile kabul edip evlenmişsiniz kimse kimseye hayatını vakfetmek zorunda değil ama sizin asıl sorununuz eşiniz değil ailesi yinede karar sizin
Canım mucize oldu bir sürü embriyom var ama transfer istemedim . Gelecek göremiyorumYa cok zor bir durum..İnan cok üzüldüm ama gun dogmadan neler dogar hersey tersine donebilir .. İçini ferah tutmaya calis,tedavine odaklan..Bunlar yuzunden tedavin de etkileniyordur..
Evet daha önce de söyledim beni ciddiye almıyorYani bana en mantiklisi ordan tasinmaniz gibi geldi. Esinizin bosanma fikrinizden haberi var mi?
Tayin istiyorum bana çıkmıyor eşim de gitmek istemiyor gitsek de hep gelirler kiEşinle mutluysan ailesinden boşanın
Uzaklaşarak
Amin canım amin rabbim güç versinNasıl yorulmayasın ki
Tüp bebek başlı başına yorgunluk
Stres ömür törpüsü
Allah imtihanımızı kolaylaştırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?