Boşanma İsteğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendisi görüşsün
Sen görüşme ailesiyle
Neyse ki eşin seni anlıyor
Canım bebek dışında anlamıyor işte ona göre sorun yok ama çok kırdık döktük yorulduk . Bir de bana karşı özel hayatımızda ilgisiz ben kadın gibi hissedemeiyorum

Oku. Insanlarin yillarca girip kazanamadıgı sınava gir. Atan. Duzenli ve Türkiye ortalamasına göre iyi bir gelirin olsun.
Evi gecindir, esine bak, cocuk yap, bakabilmek icin ucretsiz izne çık ve o süreçteki çozume de sen kafa yor "bulurum bir çaresini" de, annesinden hakaret, her türlü laf söz işit, ilişkinde tatmin olma, kadın gibi hissettirilme, arzulanma, iltifat alma, kendi ailesinin sana seni travmaya surukleyecek boyutta gosterdigi psikolojik siddete kulak tıkansın, problemlerin gormezden gelinsin, boşanma talebin dahi değerlendirmeye değer bulunmayıp ciddiye alınmasin... Neden?

Ben anlamıyorum valla bu çeşit insanları.Bir de muhafazakar geçiniyorlar yahu!Bir yuva yıkmanın günahı ne olacak hele iftira yalan!Başı kapattım her türlü şeytanlığı yapayım ohh!Valla kaç kurtul demek istiyorum ama biliyorum hiç kolay değil.Yine de çocuk işini beklet sen bacım.Allah yardımcın olsun.

Tayin istiyorum bana çıkmıyor eşim de gitmek istemiyor gitsek de hep gelirler ki
herşeyi deniyorsunuz eşiniz için katlanıyor
uzman destegi alıyor susuyorsunuz ama herşey aynı.
bulundugunuz şehirden yada semtden uzaklaşın.
mekan degişikligi iyi gelebilir.
o evde yaşadıklarınız hep hatırlıyor da olabilirsiniz.
eşiniz savunmuyor demişsiniz galiba çogu erkek bunu yapıyor.
anne babaya susarak tepkisiz kalarak kaybetme korkularını bastırıyorlar.

O kadar o kadar güzel anlattınız ki durumu tam olarak bu her yönüyle yaşadıklarım. Sevmenin ve fedakarlığın bedelini ödüyorum. Sevmesem durmam asla ama bu şartlarda evli kalmak da doğru gelmiyor

Tayin gidemiyorum eşim de zaten yanaşmıyor gitsek de en azından yazın gelir kalırlar biliyorum . Ben o kadar mutsuzluğa alıştım ki sorunsuz kalacağıma inanmıyorum kaçmak istiyorum

Tayin gidemiyorum eşim de saten yanaşmıyor gitsek de en azından yazın gelir kalırlar biliyorum . Ben o kadar mutsuzluğa alıştım ki sorunsuz kalacağıma inanmıyorum kaçmak istiyorum
pekii yıllık izniniz duruyor mu?
tek başınıza bir yere yada ailenizin yanına gitseniz.
dinleyin kendinizi eşinizden uzak kalınca neler olacak oluyor gözlemleyin.
eşiniz de sizin yoklugunuzu tatsın hayatında ki yerinizi görsün

Dini mevzular Allah ile kul arasıdadır elbette ama dedikodu yalan bunlarınkiyle hiçbir dinde yerinin olduğunu sanmıyorum. İnanın onlar için kendimi değiştirdim onlara saygı duydum dedim böyleler içlerinde aykırı kalmayayım belki de hoş görünme çabasıydı . Ama yetmedi

Canım onu da denedim eğitimim vardı o bahaneyle kaçtım gittim eşim 3 gün duramadı sığmadı o eve annesi de oğlum bize gel bizde kal diye göz boyadı ama eşime de ben varken söylemeye fırsat bulamadığı her şeyi aktardı

Adam kaza geçirmiş engelli kalmış hala ders almıyor ne biçim evlat sevgisi bu azgınlıkla daha neler gelir başına bu kadının yazık size ya

Eşinizin isteksizliği dışında ki konuları boşver. Zayıfla biran önce, eşinle paylaşımlarını artır. K.v falan boş şeyler. Haydi silkelen lütfen.

bizde 6 yıl sevgiliydik. herseyi eşim tek yaptı tek yaparken de bi yandan babası sömürdü. şuan 4 aylik evliyiz. eşimin babası tek çocuğum var mutlu olsun evlendi demek yerine eşimi kıskanıyor karısından ve benden herseyime karışıyor ve sürekli aramızı bozuyor tek kavgamız babası. ve bende sen gibiyim son 2 haftadır boşanma hep aklımda. eşimle çok iyim her anlamda özel hayat ve kendi evimizde. ama sürekli arkamdan babası dedikodu yapıp beno kötülüyor eşime. 6yıl emek verip 4 ayda boşanma düşüncesi çok yıpratıyor beni de

Eşinizin isteksizliği dışında ki konuları boşver. Zayıfla biran önce, eşinle paylaşımlarını artır. K.v falan boş şeyler. Haydi silkelen lütfen.
Canım İnan elimden geleni yaptım. Zayıflamaya gelince çok zorluyorum ama hormonal hastalıklar ciddi ciddi engel oluyor yine de pes etmiyorum ama eşim seni seviyorum diyip çekilince yaşadığım bu durum o kadar zor geliyor ki o beni ben de onu kıskanmam yani dozunda olur her şey bizde . Ama bazen diyorum adam haklı neyini kıskansın bazen de diyorum ben bebeğimiz için bir sürü tedavi görüp bu hale geldim yiyerek içerek yapmadım bunu .

Adam kaza geçirmiş engelli kalmış hala ders almıyor ne biçim evlat sevgisi bu azgınlıkla daha neler gelir başına bu kadının yazık size ya
Canım çekiyor çekmesine belli etmese de diğer evlatlarından çekecek durum ortada ondan yağdırıyor onlara ki sussunlar elaleme rezil olmasın !!! Nasıl bir mantıksa büyük konışmasa zaten başına iş gelmez ki nefret ederim elalem denen şeyden. Ama yine olan bana oluyor merhametim ağır basıyor üzülüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…