Yapıları bu değiştiremezsin neler yaptım söylüyorum da ilgi yok erkeklerin çoğu böyleAma ilgisizlik beni çok yordu mahvetti beni. Yani ben ne dersem cevap verir ne istersem yapar ama bana kendiliğinden asla yaklaşmaz asla güzel bir söz söylemez
Haklısın canım çok haklısın geneli ilgisiz durumumuz aynı sen dünyaya bir mucize getireceksin ben de o mucize için senelerdir hastanelerde bekliyorum ikimiz de ilgisiz kalıyoruz hak etmesek deHangimizin eşi ilgili ki İnan benimki de çok ilgisiz. O kadar kötü bir hamilelik geçiriyorum ki hiç ilgilenmiyor umurunda bile değilim erkeklerin çoğu böyle bize de bunlar denk geldi daha iyisi de bulur mu yok
Ama yeterince arkamda değil ailesine bu kasar cesaret veren o . O arkamda dursa bana dediklerini ailesine söylese bitecek her şey tek bir an yeterliöyle bir anneye sahip olmak eşinin suçu değilki. normalde anlaşıyormuşsunuz. eşin arkanda sonuçta. takma diğerleri yokmuş gibi davran
Ama yeterince arkamda değil ailesine bu kasar cesaret veren o . O arkamda dursa bana dediklerini ailesine söylese bitecek her şey tek bir an yeterli
O mucize seni de bulacak inşallah ama ilk önce mutlu olmanız lazım mutsuz bir evliliğe de getirilen çocuğa yazık oluyor onun suçu yok çünkü o yüzden tedirgin olduğun konuları üstünden atıp embiriyoları yaptır bebeğin olunca onunla ilgilenmekten ne eş ne akraba hepsini unutuyorsun vsllaHaklısın canım çok haklısın geneli ilgisiz durumumuz aynı sen dünyaya bir mucize getireceksin ben de o mucize için senelerdir hastanelerde bekliyorum ikimiz de ilgisiz kalıyoruz hak etmesek de
iyide eşin hem pasif,Ailesine bağlı çocuk olursa kim bakacak diyor şehrine çok düşkün
Ama yeterince arkamda değil ailesine bu kasar cesaret veren o . O arkamda dursa bana dediklerini ailesine söylese bitecek her şey tek bir an yeterli
öyle bir anneye sahip olmak eşinin suçu değilki. normalde anlaşıyormuşsunuz. eşin arkanda sonuçta. takma diğerleri yokmuş gibi davran
Tek care rest çekmek adım atması da bosanmakTayin gidemiyorum eşim de zaten yanaşmıyor gitsek de en azından yazın gelir kalırlar biliyorum . Ben o kadar mutsuzluğa alıştım ki sorunsuz kalacağıma inanmıyorum kaçmak istiyorum
Ne yaparsan yap eşin ailesinin şehrinden gitmeyecek, ailesi ne kadar kötü olursa olsun onları sana karşi hep savunacak, onlar ailesi sen el kizisin olacak. O yüzden fazla fedakarlık basa beladır. Ya kabullen devam et ya da boşan. Cocuk olduğunda da bu değişmeyecek. Sen engelli kalsaydın o sağlam olsaydı zaten çoktan seni boşamıştı. Engelli haliyle bir de seni kilolu oldugun için beğenmiyor. Beş adım geriye git ve o mesafeden objektif olarak bak. Burdan öyle görünüyor.Ama yeterince arkamda değil ailesine bu kasar cesaret veren o . O arkamda dursa bana dediklerini ailesine söylese bitecek her şey tek bir an yeterli
Haklısınız bunları ben de gördüğüm için içimde bir boşanma isteği var ama eşim burada ailesine engel olma dışında iyi biri. Engelli olsam bakardı sonuna kadar ama ailesi buna izin vermezdi ben de kabul edemezdim . Bebeğimiz olmayınca o kadar yanımda oldu ki eşim anlatamam. Ailesi bizim katilimizNe yaparsan yap eşin ailesinin şehrinden gitmeyecek, ailesi ne kadar kötü olursa olsun onları sana karşi hep savunacak, onlar ailesi sen el kizisin olacak. O yüzden fazla fedakarlık basa beladır. Ya kabullen devam et ya da boşan. Cocuk olduğunda da bu değişmeyecek. Sen engelli kalsaydın o sağlam olsaydı zaten çoktan seni boşamıştı. Engelli haliyle bir de seni kilolu oldugun için beğenmiyor. Beş adım geriye git ve o mesafeden objektif olarak bak. Burdan öyle görünüyor.
Keşke elimde olsa az da vicdanları olsa da çözsem sevgi ve sabır işi değil bence zira eşimi sınırsız sevdim seviyorum da . Yaşadıklarımız o kadar zordu ki sevgiyle aştık kırmadan dökmeden ama ailesine takıldık çünkü çözümü bende değildi eşimdeydi o da çözmek istemedibir düğümü çözmek için ömür vermek yerine mantığınız ipi kesmenizi söylüyor cevap sizde saklı . O dügümü çözecek sevgi ve sabrınız var mı?
Bunun uzun zamandır farkındaydım da işte doktorum bile engel oluyordu bu kadar severken emin misin diyordu beceremedim işteTek care rest çekmek adım atması da bosanmak
Allah razı olsun hep yardımcınız olsun inşallah benim de önce huzurlu bir yuvam sonra çocuğum olurRabbim sana da güzel evlatlar tez zamanda nasip etsin sen güzel yürekli birisin Allahım seni mükafatlandırır dua edeceğim sana
Ama Sevmekcokzor herseye yetmiyor işte... Hem ilerde belki yine seversin yaniBunun uzun zamandır farkındaydım da işte doktorum bile engel oluyordu bu kadar severken emin misin diyordu beceremedim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?