Boşanma İsteğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama ilgisizlik beni çok yordu mahvetti beni. Yani ben ne dersem cevap verir ne istersem yapar ama bana kendiliğinden asla yaklaşmaz asla güzel bir söz söylemez
Yapıları bu değiştiremezsin neler yaptım söylüyorum da ilgi yok erkeklerin çoğu böyle

Hangimizin eşi ilgili ki İnan benimki de çok ilgisiz. O kadar kötü bir hamilelik geçiriyorum ki hiç ilgilenmiyor umurunda bile değilim erkeklerin çoğu böyle bize de bunlar denk geldi daha iyisi de bulur mu yok
Haklısın canım çok haklısın geneli ilgisiz durumumuz aynı sen dünyaya bir mucize getireceksin ben de o mucize için senelerdir hastanelerde bekliyorum ikimiz de ilgisiz kalıyoruz hak etmesek de

öyle bir anneye sahip olmak eşinin suçu değilki. normalde anlaşıyormuşsunuz. eşin arkanda sonuçta. takma diğerleri yokmuş gibi davran

öyle bir anneye sahip olmak eşinin suçu değilki. normalde anlaşıyormuşsunuz. eşin arkanda sonuçta. takma diğerleri yokmuş gibi davran
Ama yeterince arkamda değil ailesine bu kasar cesaret veren o . O arkamda dursa bana dediklerini ailesine söylese bitecek her şey tek bir an yeterli

Haklısın canım çok haklısın geneli ilgisiz durumumuz aynı sen dünyaya bir mucize getireceksin ben de o mucize için senelerdir hastanelerde bekliyorum ikimiz de ilgisiz kalıyoruz hak etmesek de
O mucize seni de bulacak inşallah ama ilk önce mutlu olmanız lazım mutsuz bir evliliğe de getirilen çocuğa yazık oluyor onun suçu yok çünkü o yüzden tedirgin olduğun konuları üstünden atıp embiriyoları yaptır bebeğin olunca onunla ilgilenmekten ne eş ne akraba hepsini unutuyorsun vslla

Ailesine bağlı çocuk olursa kim bakacak diyor şehrine çok düşkün
iyide eşin hem pasif,
hem gitmek istemiyor,
hem seni umursamıyor,
hem sana saygı duymuyor,
hem seni ezdiriyor
çok fazla fedakarlık yaptığının farkında mısın?
hala çok mutluyum diyosun mutlu olsan bunlar gözüne gelmezdi inan ki
kendini kandırma bence

Benzer şeyler yaşamışız severek evlendiğim kocamdan beni ruh hastası annesine ezdirdigi için boşanmak istiyorum biliyor musun bunun çözümü yok eşine ne kadar anlatsan da anlamayacak ve her geçen gün ondan daha da soguyacaksin

susmakla eşi arkasındamı oluyor , ailesini susturamıyor onlara cevap veremıyor eee nerde koruma ,kollama ,

birde ailesi bukadar terbiyesizken

Tayin gidemiyorum eşim de zaten yanaşmıyor gitsek de en azından yazın gelir kalırlar biliyorum . Ben o kadar mutsuzluğa alıştım ki sorunsuz kalacağıma inanmıyorum kaçmak istiyorum
Tek care rest çekmek adım atması da bosanmak

bir düğümü çözmek için ömür vermek yerine mantığınız ipi kesmenizi söylüyor cevap sizde saklı . O dügümü çözecek sevgi ve sabrınız var mı?

Ama yeterince arkamda değil ailesine bu kasar cesaret veren o . O arkamda dursa bana dediklerini ailesine söylese bitecek her şey tek bir an yeterli
Ne yaparsan yap eşin ailesinin şehrinden gitmeyecek, ailesi ne kadar kötü olursa olsun onları sana karşi hep savunacak, onlar ailesi sen el kizisin olacak. O yüzden fazla fedakarlık basa beladır. Ya kabullen devam et ya da boşan. Cocuk olduğunda da bu değişmeyecek. Sen engelli kalsaydın o sağlam olsaydı zaten çoktan seni boşamıştı. Engelli haliyle bir de seni kilolu oldugun için beğenmiyor. Beş adım geriye git ve o mesafeden objektif olarak bak. Burdan öyle görünüyor.

Haklısınız bunları ben de gördüğüm için içimde bir boşanma isteği var ama eşim burada ailesine engel olma dışında iyi biri. Engelli olsam bakardı sonuna kadar ama ailesi buna izin vermezdi ben de kabul edemezdim . Bebeğimiz olmayınca o kadar yanımda oldu ki eşim anlatamam. Ailesi bizim katilimiz

bir düğümü çözmek için ömür vermek yerine mantığınız ipi kesmenizi söylüyor cevap sizde saklı . O dügümü çözecek sevgi ve sabrınız var mı?
Keşke elimde olsa az da vicdanları olsa da çözsem sevgi ve sabır işi değil bence zira eşimi sınırsız sevdim seviyorum da . Yaşadıklarımız o kadar zordu ki sevgiyle aştık kırmadan dökmeden ama ailesine takıldık çünkü çözümü bende değildi eşimdeydi o da çözmek istemedi

Rabbim sana da güzel evlatlar tez zamanda nasip etsin sen güzel yürekli birisin Allahım seni mükafatlandırır dua edeceğim sana
Allah razı olsun hep yardımcınız olsun inşallah benim de önce huzurlu bir yuvam sonra çocuğum olur

Eşinizin susmasi sizi ezdirmesi bütün iyi huylarını alıp götüruyor bence. Tüm fedakarlığı siz yapıyorsunuz. Üstelik çalışan birisiniz ama hala... Çocuğunuz da yok ki onu bahane edesiniz. Yok artık demek istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…