Canım eşinin tepkisine bak bu kısım önemli ama yine de biraz zamana bırak ilk bir sene daha da sorun yaşadık yine de boşansam kendimi kötü hissederdim acaba mutlu olur muyduk acaba erken mi acabalarım bitmezdi. Ama bir yılda kendini belli ediyor durum bizim halimiz zorbizde 6 yıl sevgiliydik. herseyi eşim tek yaptı tek yaparken de bi yandan babası sömürdü. şuan 4 aylik evliyiz. eşimin babası tek çocuğum var mutlu olsun evlendi demek yerine eşimi kıskanıyor karısından ve benden herseyime karışıyor ve sürekli aramızı bozuyor tek kavgamız babası. ve bende sen gibiyim son 2 haftadır boşanma hep aklımda. eşimle çok iyim her anlamda özel hayat ve kendi evimizde. ama sürekli arkamdan babası dedikodu yapıp beno kötülüyor eşime. 6yıl emek verip 4 ayda boşanma düşüncesi çok yıpratıyor beni de
annem ve arkadaşımda diyor 3 5 ay müddet ver babasından hala etkilenirse seni üzerse öyle düşün diyorlar. çok durumlar. geçenlerde okudum son 1 2 yıldır çiftlerin ayrılma sebepleri hep aileler miş ne istiyorlar anlamıyorum benCanım eşinin tepkisine bak bu kısım önemli ama yine de biraz zamana bırak ilk bir sene daha da sorun yaşadık yine de boşansam kendimi kötü hissederdim acaba mutlu olur muyduk acaba erken mi acabalarım bitmezdi. Ama bir yılda kendini belli ediyor durum bizim halimiz zor
Yaptık canım aynı şehirde aylarca gitmedim gelmedim kadın beni her türlü suçladı dedim çözüm değil susayım ne yapayım ama şimdi de resmen bastırıyor yalanlarıylaYa ailenle bir daha gorusmeyeceksin yada seninle boşanıcam de ..yada ben olmadan eenede 1 gün gidersin de ..bu kadar saygısızlık yapmışlar sen demeden yapması gerekirdi..evimede asla gelemezler de. Bunları soyle
Yakın arkadaş ortamımızda herkes ailesinden muzdarıp eşim de diyor annem fena diye arkadaşları da bunu biliyorlar ama arkadaşları engel oluyor eşim öylece bakıyorannem ve arkadaşımda diyor 3 5 ay müddet ver babasından hala etkilenirse seni üzerse öyle düşün diyorlar. çok durumlar. geçenlerde okudum son 1 2 yıldır çiftlerin ayrılma sebepleri hep aileler miş ne istiyorlar anlamıyorum ben
Yok canım o da güzel bir görevde engelli olduktan sonra sürekli yanında durdum ona yapabileceklerini gösterdim ne istiyorsa onun peşinden gitti güzel bir kadrosu da var . İnan’ın o mutlu olsun diye neler yaptımCanım eşim engelli kaldı diyorsun çalışamıyor mu evi sen geçindiriyorsan bu da yormuş usandırmış olabilir seni?
durum ayni biliyomusun. benim eşimde babamın huyu bu fena.herseye karışmazsa rahat etmiyor hee deyip geçiceksin üzme kendini diyor. bana diyor ama kendisi etkileniyor genede. madem çocukları bu kadar kıymetli niye evlendiriyorlar ömür boyu yanlarında tutsunlar gelinler kötüyseYakın arkadaş ortamımızda herkes ailesinden muzdarıp eşim de diyor annem fena diye arkadaşları da bunu biliyorlar ama arkadaşları engel oluyor eşim öylece bakıyor
Bu arada sanırım son bir ay var Doğuma sağlıcakla alın kucağınıza rabbim hayırlı ömürler versinCanım eşim engelli kaldı diyorsun çalışamıyor mu evi sen geçindiriyorsan bu da yormuş usandırmış olabilir seni?
Sana bu laflar gelmemeli tamamen silmelisin eşinden gerekirse sadece anne babası olduğundan bayramda elini öpüp fazla kalmadan gelmeli ..bende yakında evlenecegim insallah anne ve babası benim bebeğim olduğu için istemiyor ama sevgilim dediki bizden gelip özür dilemedikce gelip gitmeyiz dedi onlara karşı sevgim kalmadı dedi.. bu konuda çok sert gerekirse huzurlu yuvamizda birlikte yaşarız yeter dedi bakalım gorucem neler yaşayacağımYaptık canım aynı şehirde aylarca gitmedim gelmedim kadın beni her türlü suçladı dedim çözüm değil susayım ne yapayım ama şimdi de resmen bastırıyor yalanlarıyla
Ben de Ondan Zor durumdayım zaten. Son tedaviye bile yanaşmadım aslında ama işte sevgim ağır bastı şimdi dondurulmuş embriyolarım var ne yapacağım bilmiyorumDevam eder misiniz bilmiyorum ama tek tavsiyem emin olmadan çocuk yapmayın. Kolaylıklar diliyorum.
Canım yine de tepkisini koymuş nişanlın bence öyle devam eder o her şeyi baştan göze almış hem ne kadar güzel senin anneliğin olgunluğun ona güzel bir ortam sunacak nişanlın bence çok şanslıSana bu laflar gelmemeli tamamen silmelisin eşinden gerekirse sadece anne babası olduğundan bayramda elini öpüp fazla kalmadan gelmeli ..bende yakında evlenecegim insallah anne ve babası benim bebeğim olduğu için istemiyor ama sevgilim dediki bizden gelip özür dilemedikce gelip gitmeyiz dedi onlara karşı sevgim kalmadı dedi.. bu konuda çok sert gerekirse huzurlu yuvamizda birlikte yaşarız yeter dedi bakalım gorucem neler yaşayacağım
Şükür canım sen eşine bak önemli olan o ailesini boşver sevgi varsa herşey düzelir sabır et sana yapılanların cezasını Allah gösterir pişman olurlar eşinle mutluysan yuvanı yıkmaYok canım o da güzel bir görevde engelli olduktan sonra sürekli yanında durdum ona yapabileceklerini gösterdim ne istiyorsa onun peşinden gitti güzel bir kadrosu da var . İnan’ın o mutlu olsun diye neler yaptım
Rabbim sana da güzel evlatlar tez zamanda nasip etsin sen güzel yürekli birisin Allahım seni mükafatlandırır dua edeceğim sanaBu arada sanırım son bir ay var Doğuma sağlıcakla alın kucağınıza rabbim hayırlı ömürler versin
Senin eşin çok daha şanslı ama senin kıymetini bilmeli artık çok fazla iyisinCanım yine de tepkisini koymuş nişanlın bence öyle devam eder o her şeyi baştan göze almış hem ne kadar güzel senin anneliğin olgunluğun ona güzel bir ortam sunacak nişanlın bence çok şanslı
Ama ilgisizlik beni çok yordu mahvetti beni. Yani ben ne dersem cevap verir ne istersem yapar ama bana kendiliğinden asla yaklaşmaz asla güzel bir söz söylemezŞükür canım sen eşine bak önemli olan o ailesini boşver sevgi varsa herşey düzelir sabır et sana yapılanların cezasını Allah gösterir pişman olurlar eşinle mutluysan yuvanı yıkma
Umarım bir gün olur ben de aman ailesinden banane der geçerimSenin eşin çok daha şanslı ama senin kıymetini bilmeli artık çok fazla iyisin
Hangimizin eşi ilgili ki İnan benimki de çok ilgisiz. O kadar kötü bir hamilelik geçiriyorum ki hiç ilgilenmiyor umurunda bile değilim erkeklerin çoğu böyle bize de bunlar denk geldi daha iyisi de bulur mu yokKızlar biri tarafından beğenilsem resmen mutlu olur oldum bu hale nasıl geldim ben bilmiyorum eşim yüzünden ben kötü hissediyorum kendimi bunu kendime bile anlatamadım ama gerçek bu. Beni korkutan esas durum da bu tabiki Asla kimseye dönüp bakmıyorum yemin ederim ama ilgiye aç kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?