boşanma kararı aldık

Karisini gece vardiyali iste calisitirip parayi anasina babasina yedirecek olan adamdan zaten hayir gelmez.

Ailende ne kadar bosanmaya karsi olursa olsun, cocugunla yanlarina gittiginde herhalde seni kapiya koyacak degiller.

Ayrica hic anlasmali bosanma, ac cekismeli davani, iste nafakani anasina babasina yedirecegine evladina yedirsin gurusuz
Ay boyle miymis? Rezalet. Eski erkekleri aratir oldular... Konu sahibi dik dur eziklenme.

Kelpetenle laf alıyoruz ağzından ha
Kuzum anlatsana derli toplu
canım adam benden bıkmış 5 yılı bir günde bitirdi yıgınla şey söyledi yıgınla ağladı küfretti bagırdı çagırdı bende sabaha kadar düşündüm bittiğimize karar verdim aslında hiç biz olmadıgımızın farkına vardım sabah giderken ben bitiremem sen bitir dedim o da bugün gel avukatla görüşüp bitirelim dedi beynim durdu düşünemiyorum aglayamıyorum bile

Çalışmamızı maddi sebeplerden dolayı istiyordu sanırım,onun bulduğu işi begenmediniz şartları uygun degildi vs başka bir iş baksaydiniz belli ki maddi anlamda bunalmış esiniz fakat bu karısını gece vardiyalı ise zorlaması aptalca konularinizi okumadım bı önceki iki konunuza denk geldim Allah yar yardımcınız olsun kara gün kararip kalmaz merak etmeyin bu günlerde gecer

çok doldurmuş kendini
Evet çok doldurmuş ya da doldurulmuş ama cooook pişman olur... Yazık günah bu kadar basit sebeplerden yuvalar yıkılıyor gerçekten üzülüyorum... Size iş bulmuştu, gitmeyeceğinizi tahmin etti ve bunu da bir bahane sayarak tartışma ortamı oluşturdu bence...

Çalışmamızı maddi sebeplerden dolayı istiyordu sanırım,onun bulduğu işi begenmediniz şartları uygun degildi vs başka bir iş baksaydiniz belli ki maddi anlamda bunalmış esiniz fakat bu karısını gece vardiyalı ise zorlaması aptalca konularinizi okumadım bı önceki iki konunuza denk geldim Allah yar yardımcınız olsun kara gün kararip kalmaz merak etmeyin bu günlerde gecer
iş buldum ama istemedi o bitirmiş zaten kafasında

annemle konuştum anlaşmalı boşanmadan vazgeçtim annem gel eve koca eve seni mi sıgdıramayacagız dedi
Bu adamların da genetiği bozuldu herhalde, gece çalıştırmak istemesi saçmaydı birde kendi haklıymış gibi boşanmak istiyor. Hakkında hayırlısı olsun canım, sonuç ne olursa olsun Allah yardımcın olsun

Evet çok doldurmuş ya da doldurulmuş ama cooook pişman olur... Yazık günah bu kadar basit sebeplerden yuvalar yıkılıyor gerçekten üzülüyorum... Size iş bulmuştu, gitmeyeceğinizi tahmin etti ve bunu da bir bahane sayarak tartışma ortamı oluşturdu bence...
malesef ...hayat diyecek söz kalmadı

hakkınızda hayırlısı olsun konu sahibi , burdan bakınca boşanmanız her ikiniz için de çok daha iyi duruyor. saygı sevgi seviye hepsi bitmiş evliliğinizde. umarım sonrasında annenizin ve sizin pişman olmayacağınız kararlar alırsınız hayatınızda.

Back
X