Daha once gittim degismiyor firsatini buldumu eskiye donuyor yarin doktorlada konusacgm olmuyorGelip gitme durumlarından rahatsız olduğunuzu dile getirmişsiniz ama değişen bir şey olmamış..
Ve bunun yanında bir de tartışma esnasında büyük hakaretler küfürler olduğunu da söylüyorsunuz..
Ailesinin yanında başka, sizin yanınızda bambaşka bir adam oluyor vs..
Bi süre kendi ailenizin yanına gitseniz ve orada kalsanız , belki aklı başına gelir diyeceğim ama bilemiyorum..
Belki de hayırlısı bu olur ..
Daha once gittim degismiyor firsatini buldumu eskiye donuyor yarin doktorlada konusacgm olmuyor
O zaman geç bile kalmışsınız diyorum ..
çocuk olunca bir kere değil bin kere düşünmek gerek, eşinizin iyi bir baba mıdır...öfkeli iken büyük kararlar almak doğru olmaz, sakin kalmaya çalışıp yardım almanız çok isabetli olacaktır.
boşanacağım deyince biraz dank etmiş kafasına sanki.davranışları o an değişmiş.güzellikle konuş önce.tatlı tatlı..böyle giderse ben dayanamıyorum güzellikle bitirelim vs konuş.belki pişman olur kaybedeceğini anladığı an.
Onlarin yaninda degisti onlar gidince yne ayni bakalim yarin esya topladigimi gorunce ne yapacak gidemez diye dusunuyor smdi
önemli olan verdiğin kararın içine sinip sinmediği.emin misin boşanmak istediğine
Azıcık diş gösterince hemen değişmeye başlamış. Çünkü kendi de biliyor hatasını.
Bazı insanlar nedense sessiz olmaya, iyiliğe, fedakarlığa böyle cevap veriyorlar işte, yaramıyor onlara iyilik.
Yalnız eşyanı toplayınca vazgeçirmeye çalışır büyük ihtimalde, ama karşı çıkmazsa ve gidersen gerçekten boşanacak mısın?
Bunu iyi düşün yine de.
Canım hakkında hayırlısı olsun iyi düşünüp karar vermelisin sabah ki konunu da okumuştum kendimi senin yerine koyarak cevap veriyorum ben olsam evden giderdim ve bir de not yazardım 1-benim istediğim eve taşınacaz 2-başkasının çocuğuna bakıcılık yapmayacam 3-sürekli ailen ile birlikte olmak istemiyorum 4-bunlardan herhangi bir bir şekilde kavga çıkarırsan çeker giderim asla da geri gelmem derdim eger kabul ederse çocuğun için yuvan için bir kez daha düşün yok kabul etmezse sonuç belli....
Duzelmeyecegni anladim emin miyim bilemiyorum ama boylede yasayamayacagimi biliyorum beni korkutan ailemin tavri annemler deilde teyzemler falan cok konusacaklar zaten teyzem evlenmeden once bu evlilige 3 yil omur veriyorum en fazla 3yil snra bn ne yaptim diyip kapida biteceksn demisti. Hakli cikti. Cok konusacak o zaman soyledigim butun sozleri tekrarlayack.
Canım boşanmak çözüm degıl cocuk var. Yanı bu adam alkol alıyor cocuguny ve ıyı kotu yuvasını elinden alırsan dağılır toplayamaz kimse. Ve o cocuk sana büyüdüğünde neden bıraktım der hesap sorar sana. Bence alkolü bırakması ıcın uzman destek alın. Bunun ıcın cabalayın. Alkol herşeyin başlangıcı ve ıcenın hayatının sonu oluyor. Allah yardımcınız olsun.
bence emin olmadan asla kararlar alma.sonra keşke diyeceğine iyice emin olmayı bekle.ortada çocukta var.eşinle konuş çocuğunuzun hatırına tekrar deneyelim ama sende bende hatalarımızı düzeltelim de.hatalarını düzelt dersen sende hata yok mu der o yüzden böyle dedim.evet eminim boşanmak istediğime deseydin bunları zaten yazmazdım.eminim boşanmak istiyorum dersen bir gün kimsenin ne diyeceğini düşünme.dört duvarın içinde ne yaşadığını senden iyi kimse bilemez.teyzen yada başkası bazı sözler söylerse herkes hata yapar yaşanılmadan öğrenilmez siz hiç hata yapmadınız mı dersin olur biter.düşünme şimdi elalem ne der diye.kendin ve çocuğun için en doğru kararı almaya çalış
Bir ara annmlere gitmistim o zamanda hegun icmis eve gitmems dukkanda sabahlams hergun. Ama birakma istegi yok bi ara hic icmiyordu 3-4 gundur iciyor yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?