bosanma karari aldim...dogru mu yapiorum

Gitme aksam bir yere gidip butun sorunlarimizi konusalim dedi. Bnm hakli oldugumu bile dusunmuyorsun neyi konusacagz dedm biraz haklisin aslinda dedi

madem öyle dedi bence de akşamı bekle canım
ama konuşmaların kesin ve net olsun..
evladın var hemen kestirip atma ama dediğim gibi kararlı dur
inş. aklı başına gelir eşinin

azıcık taktik de yapabilirsin
"onlar benim de anne babam. istemez miyim onları görmek ama böyle de ben ne çocuğuma ne sana doyamıyorum
böyle de olunca yıpranıyorum.. yeğeninle ilgilenirken kendi çocuğumla ilgilenemiyorum" v.s. v.s.

biz ne çok sevdik birbirimizi çözülebilecek şeyleri bile çözmeyip beni daha da üzüyorsun gibi
sonra yaz gelişmeleri

Tmm cnm mutlaka yazarim

Umarım halledersiniz sorunlarınızı.
Şu , insanlar güzel bir şeye heves ile başlarken, car car ağzını açan yakın akrabalara ayrıca tilt oluyorum .
Neymiş efendim 3 yıl sonra kapıda olacakmışsın . Ömrü o kadar veriyormuş. ALLAH sanki.
Böyle büyük konuşup, insanları olumsuz etkilemiyorlar mı ?
"Sus be ALLAHın cezası kadın" deyip susturası gelir insanın.
Hı hı boşanırken, teyzene de bir kupa al da ver bari;

- nasıl istediğin oldu , umarım "ben sana söylemiştim" egoların şişmiştir teyzeciğim . de geç

Son düzenleme:
( herkesın derdı turlu turlu off.. ama şu gercekkki öfkeyle hıc bırsey elde edemıyoruz kamelya

Canim bosanmis biri olarak yaziyorum hersey daha guzel olacak gibi geliyo ama olmuyo maalesef keske bir sans verseydim diyosun hele cocuk varsa dillendikce yuregini yakiyor mesela bana resim yap anne ile baba elimden tutsun dio cok kötü bi durum icinde kaliyosun ofkeyle bir anlik sinirle karar alma elinden gelenin fazlasiyla ugras sonuc ne olursa olsun hem vicdanin rahat olur hem yavruna yeterli aciklamayi yapabilesin..

Evt teyzem cok konustu ama hakliydi sorcha. Aile yapilarimz cok farkliydi. Cok belliydi olmayacagi ama ben cok seviyordum

senınde ımtıhanın bu olsun nedıyım. rabbım daha ağır seyler yasatmasın. evladınla sınamasın. anne değilim ama emınımkı en zorudur. eşinin yanında ol, kadın ısterse eşi divane olur sertlik fayda etmez

Tmm cnm yorumun cok etkili oldu iyiki yazdin tsk ederm.daha derin dusunecegim cocugum icin. Sizin barisma imkaniniz yok mu cocugun icin.

Son düzenleme:

Amin canm allah kimseyi cocuguyla sinamasn. Esimde bugun dedi sen ne istersen yaptirabilirsin bana diye . Bakalim yaptirabilecek miyim

Evt teyzem cok konustu ama hakliydi sorcha. Aile yapilarimz cok farkliydi. Cok belliydi olmayacagi ama ben cok seviyordum

Benim de bir arkadaşım kendini bile bile ateşe attı. Ama ben haklı olduğum halde yine de konuşmadım.
Konuşmam. Atacak çünkü. Bir kere o ateş içine düşünce insanın, daha büyük bir ateşe atmak istiyor kendini ve yaşamadan asla anlamıyor.
Teyzen haklı olabilir ama yine de o şekilde konuşmak kimsenin hakkı değil.
Kimse yaşamadan anlamaz, sende de öyle oldu .
Yaşım 23, şahsen çok iyi öğrendim kimseye "yapma , etme" diye baskı kurulamayacağını.
Yaşamadan anlamayacak nasılsa, yansın bir kere diyorum kim karşıma çıkarsa.

nedir bu erkeklerin anne-akraba merağı ben bir türlü anlamadım, 2 sevgilim oldu biri annemle babamla yaşayacağız onları bırakamam dedi, 2.si de annemlere yakın olmak istiyorum diyip duruyor bu nasıl iştir? kimsenin şımarıklığını çekemem keza ben de zırt pırt anneme gelip gitmem, aramak sormak ayda bir ziyaret etmek neye yetmiyor ailesiyle mi evlendiniz sanki, eşinizle evlendiniz kocanıza ettiğiniz hizmet yetmiyormuş gibi bir de hısım akrabasının derdini mi çekeceksiniz? bir de işine gelmedi mi küfür hakaret ediyor hepimizin bi kadınlık onuru var, siz ona aynı şekilde karşılık verseydiniz kim bilir neler yapardı, kendinizi böyle hırpalayıp gençliğinizi ziyan etmenizi hiç istemem, umarım doğru kararlar verirsiniz

Sende haklisin cnm dogru yasamadan bilinmiyor kim ne derse desin.

Bir kere içmesini bilmeyen erkekten adam olmuyor. Bu bile benim açımdan ayrılmak için çok geçerli bir neden.
Diğer olaylar desen ayrı bir şey..
Boşan diyemiyorum her ne kadar öyle olması gerekse de..
Umarım kendin için doğru kararı verebilirsin.

Gitmem diyor zorlasammi gitme aksam bir yerde oturup konusalim dedi beklemeli miyim sizce

bana göre akşamı bekleyin oturup konuşun sizin ciddi olduğunuzu anlamış görünüyor... çözümlenmesi zor bir durum değil inş. herşey yoluna girer.

bana göre akşamı bekleyin oturup konuşun sizin ciddi olduğunuzu anlamış görünüyor... çözümlenmesi zor bir durum değil inş. herşey yoluna girer.

Ins tsk ederm yorumunuz icin.

Son düzenleme:

Haklisin cnm umarin hepimz icin herseyin en hayirlisi olur.

Haklisin cnm tamda soyledigin gibi ben ona bir kufur etsem yapmadigini birakmazdi vururdu. Ama kendilerine gelince hersey serbest.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…