Kamelyaaaaa bir anlık gazla bişey yapmamanı söylemiştim.
Böyle kavga çıkarmak yerine alıp karşına konuşup ondan sonra karar versen daha doğru olmazmıydı?
Anlat bütün derdini, sonrada eğer sen böyle devam ediceksen ben bu evliliğe katlanamicam kararı sen ver, yok ben değişmem diyorsan alır çantamı giderim de ondan sonra onun cevabına göre yolunu seç.
Bu çok ayaküstü olmamış mı sencede? Boşanmaya karar verdiğini o biliyor mu bu arada?
Kocan sana inat diye yapıyor anne baba çağırmalarını. Açıkcası bir erkek anne babasının yanında çakır keyif görülmekten utanır. Bu ne mantık anlamadım. Onlar da hiç iki çift laf etmiyorlar mı bu ne hal diye? Pess.
Sana direk boşan git diyemem. Zaten kocanla son bir defa konuşmadan karar verme. Ama akşam bu konuşmanın son olduğunu üstüne basa basa dikte et. Ayrıca hem bu akşam hem de aile terapistine başvurursanız bu küfür olayını gündeme getir. Kendini küfürsüz ifade edemediğini, sizin bir çocuk yetiştirdiğinizi anlat. Anlattığına göre senin namusuna dil uzatacak kadar var. Şahsen benim için küfür olayı bile boşanma nedenidir. Erkekler kadınları kendilerinden daha onursuz sanıyor. Gerçi bazı kadınlar izin de veriyor o ayrı. Küfür konusunda sert çık gerisi senin bileceğin iş.
Canım boşanma kararinda bence acele etme . Benim durumum seninkindende beterdi . Önceki konularında okudum . Bak gülüm ben aile apartmanda yaşıyorum . Ve ınan bana Allah hergünü 3 yeğeni buradaydı . Kayinvalidem desen hem gelir sofrada yemeğimi yer arkamdan herkese dedikodumu yapar beni kötüledediği kimse kalmamıştır . Afedersiniz adımı mı cikarmadi hırsızmı yapmadı sopa bile yedim kendisinden , eşimi doldurup beni dovdurmedimi neler neler daha. Ama bi zaman sonra artık bende sogdum ve bosanma kararı aldım ama yavrularima kiyamadım . Ben ilk olarak evden yeğenlerini uzaklaştırdım evden . Allah var yukarda eşimi doldurdum . Çocuklarımla zaman geçiremiyorum öğlenleri uyutamiyorum çocukları yeğenleri yüzünden falan diye . Bir zaman sonra eşim iyi bir eş olmasada iyi bir baba olduğu için yeğenlerini kendi evden uzaklaştırdı . Eşim çocuğa bakma zorunda değil falan diye . Ve bir zaman sonra baktım ipler elimde kayinvalide uzaklaştırdım evimden . Ve sukurler olsun ki şuan kayinvalidem bana düşman olsada eşimle çok mutluyuz . Sende savaş meydanı onlara birakma . Biraz uzun oldu ama kusura bakma . Bir kere daha dusun demek istediğim .
Canm ben konuyu acmadan adam bana kufurleri siraladi diyorum gaz degil. Konusamadigimi farkednce bnde yeter artik dedim
mesala eşine deki yeğenin hergün burda ama çocuğumuzu uyutamiyorum . Televizyonun sesini çok açıyor . Tam ben çocuğu uyutacağım zaman tam kapının zili çalıyor. Çocuk uykusundan oluyor ve bütün gün huysuz oluyor bu yüzden . Ve seninde çok yoruldugunu ifade et . Yanlış anlama ama kaldıramıyorum . Artık gerçekten bittim sabredeniyorum ben diye esinle konuş . Ve kayınvalideni evden uzak tutmak konusuna gelince eşine biraz kadınlığını konusturman lazım . Mesala işten geldinde , ilk önce bi nasıl olduğunu falan sor . Ve konuşmanız bitmesine yakın eşine cocuğu uyuduktan sonra seninle biraz özel zaman gecirelim falan dersin . Inan bana bunu duyan hiç bir erkek ailesini istemez . Ve çocuğunuzu uyuduktan sonra biraz makyaj ve gosterisli bir gecelikle eşinin aklini başından almak sana düşerNasil yaptin cnm azicik taktik ver
mesala eşine deki yeğenin hergün burda ama çocuğumuzu uyutamiyorum . Televizyonun sesini çok açıyor . Tam ben çocuğu uyutacağım zaman tam kapının zili çalıyor. Çocuk uykusundan oluyor ve bütün gün huysuz oluyor bu yüzden . Ve seninde çok yoruldugunu ifade et . Yanlış anlama ama kaldıramıyorum . Artık gerçekten bittim sabredeniyorum ben diye esinle konuş . Ve kayınvalideni evden uzak tutmak konusuna gelince eşine biraz kadınlığını konusturman lazım . Mesala işten geldinde , ilk önce bi nasıl olduğunu falan sor . Ve konuşmanız bitmesine yakın eşine cocuğu uyuduktan sonra seninle biraz özel zaman gecirelim falan dersin . Inan bana bunu duyan hiç bir erkek ailesini istemez . Ve çocuğunuzu uyuduktan sonra biraz makyaj ve gosterisli bir gecelikle eşinin aklini başından almak sana düşerve bunu bir kaç kere tekrarlarsan . Eşin bırak bir daha eve annesini Çağırmak eve kendileri gelse bile bir an önce gitsinler diye gözlerine bakacak :))
Gitme aksam bir yere gidip butun sorunlarimizi konusalim dedi. Bnm hakli oldugumu bile dusunmuyorsun neyi konusacagz dedm biraz haklisin aslinda dedi ise gittiginden beri 3 kere aradi gitmedn deilmi diye.Şimdi bu akşam konuşacakmısınız
Rica ederim ama Bence sen ilk önce bu kayinvaliden için soylediklerimi yap ve yeğeni içinde ne zaman eşine kendine tam olarak bağladığına inanırsan o konuyu ele al .Bizimki oyle deil cok dedm cocuk uyumuyor diye annesine bile dedm gec odaya uyut dedi cok yoruluyorum dedm ne yapiosn ki yigenmin bakilacak nesi var koca kiz diyor tabi kvnin sozleri bunlar esim onun dediklerini yalnzkende tekrar ediyor. Bi gun evi toplamadm geldi gösterdim bak bakilck nesi varmis diye misirlar yastiklar oyuncaklar hep yerde bna diyorki ee verme ellerine bisey. Adam haklisin demiyor. Ama su konusma gecsin dewam karari alirsak taktigini uygulayacagim cnm cok tsk ederm
Rica ederim ama Bence sen ilk önce bu kayinvaliden için soylediklerimi yap ve yeğeni içinde ne zaman eşine kendine tam olarak bağladığına inanırsan o konuyu ele al .
Gitme aksam bir yere gidip butun sorunlarimizi konusalim dedi. Bnm hakli oldugumu bile dusunmuyorsun neyi konusacagz dedm biraz haklisin aslinda dedi ise gittiginden beri 3 kere aradi gitmedn deilmi diye.
Bak bu adam seni kaybetmekten korkuyor. Ama hem senin sessizliğin, hemde ailesinin verdiği gazın etkisiyle kendinden geçiyor seni eziyor.
Gitme, ama gitmekten vazgeçmediğini sadec konuşmak için beklediğini belirt ona ki kararlılığını görsün.
Oturup konuşun, bütün isteklerini anlat ona. ''Ben Ailenden Önce Geleceğim, Ve Bunu Onlarada Hissettireceksin'' de öncelikle.
Artık ezilmek istemediğini, söz hakkının bulunması gerektiğini, ve aklına takılan herşeyi anlat. Eğer olumlu yaklaşırsa tamam vazgeçtim gitmekten deme ama, bi süre değişip değişmediğini gözlemlemek için yanında kalacağını üstüne basa basa belirt.
İleriki günlerdede mesela annesini mi çağırdı, ne konuşmuştuk de geri adım atma.
Bi konu geçti '''annemin dediğini yapacaksın'' mı dedi, yine hatırlat bukadarmı tutuyosun szöünü de.
Ne konuşacağınızı merak ediyorum, yarın özellikle anlat lütfen.
kesinlikle boşanma bence kocanı içkiden vazgeçirmenin yolları ara.. psikiyatra gitmesi için ona da randevu alsan ikiniz içinde bi rahatlama dönemi olur diye düşünmeykteyim. senin evliliğini içkinin yıkmasına izin verme.biraz daha savaş baktın gerçekten olacak gibi değil o zaman en son bunu düşün..:44:
Tamam canım konuşalım en gec yarina yazarim bu arada sanada cok tsk ederm bir arkadas gbi ilgilendn konumla :))
Benim de bir arkadaşım kendini bile bile ateşe attı. Ama ben haklı olduğum halde yine de konuşmadım.
Konuşmam. Atacak çünkü. Bir kere o ateş içine düşünce insanın, daha büyük bir ateşe atmak istiyor kendini ve yaşamadan asla anlamıyor.
Teyzen haklı olabilir ama yine de o şekilde konuşmak kimsenin hakkı değil.
Kimse yaşamadan anlamaz, sende de öyle oldu .
Yaşım 23, şahsen çok iyi öğrendim kimseye "yapma , etme" diye baskı kurulamayacağını.
Yaşamadan anlamayacak nasılsa, yansın bir kere diyorum kim karşıma çıkarsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?