bosanma karari aldim...dogru mu yapiorum

Sıkıntısı derdi olabilirmi ? Yada bağımlı olabilirmi? Aile terapıstıne gitseniz? Anne evine gitmek cozum degıl. Insan ne hayallerle yuva kuruyor ama yuva dagıtmak cok zor. Kalıcı hasarlara sebep olabiliyor.

Aile terapistine hayatta gitmz bildigi.kadariyla ucretleri yulsek bosa para veremem der bizim ihtiyacimiz yok der mutluuuz der der de der yani. Nasilsa o istedigini bi sekilde yaptiriyor. Bagimliliga gelnce bncede bagmli ama kabil etmiyor

katiliyorum yuva yikmak kolay yapmasi zor...

Bir ara annmlere gitmistim o zamanda hegun icmis eve gitmems dukkanda sabahlams hergun. Ama birakma istegi yok bi ara hic icmiyordu 3-4 gundur iciyor yine

diger konunuzu okumadim baska sorunlariniz var mi alkol haric?
eger yoksa tekrardan esinizin gözünü korkutun ama busefer uzun süre kalin niyetinizin ciddi oldugunu fark etsin...
bir ara icmiyorduysa demek biraka bilir cok kötü bir illet ALLAH kurtarsin canim...

Aile terapistine hayatta gitmz bildigi.kadariyla ucretleri yulsek bosa para veremem der bizim ihtiyacimiz yok der mutluuuz der der de der yani. Nasilsa o istedigini bi sekilde yaptiriyor. Bagimliliga gelnce bncede bagmli ama kabil etmiyor

Bildiğim kadarıyla devlette bu hizmeti sunuyor. Aile terapıstını arkadas olarak gorun. Sız rahatlamak ıcın içinizi dökerken o sıze kalıcı çözümler sunacaktır. Bağımlılık gece gunduz duramamak demek sureklu alkollü gezmek almadığı zamam ellerde titreme öfke nöbetleri demek.

Kız uyumadınmı sen bombaları attın attın durdun :)))

o zaman bagımlı değil:aile terapiti önerinz için tesekkur ederm arastıracagım ins ikna edebilirim

tsk ederm cnm alkol de bi sorun evet ama baska sorunlarımzda var sabah actıgım konuda anlatmstm . bakalım sonuc ne olacak

tsk ederm cnm alkol de bi sorun evet ama baska sorunlarımzda var sabah actıgım konuda anlatmstm . bakalım sonuc ne olacak

hmm simdi diger konunu okudum zor durum canim...
ama bastan musadece vermeseydin madem kv torununa bakamiyor bende onun gibi derdim isim var vaktim yok vs. diye anlasin kendisini :S
zor durumdasin ama madem bosanmayi göze aldin o halde son bir kez dene ayril evden ve esine sartlari söyle...
baska yere tasinmak istiyorum birde alkolden vazgecmeni istiyorum bu sartlarimi yerine getirmezsen sonumuz olmaz diye ciddi ciddi uyar...
ALLAHcc hakinda hayirlisi versin...

tesekkur ederim cnm evet konusmaya calısırsa anlatacagm . ama hemen kufure baslıyor buyuk kavganın ıcınde buluyoruz kendımızı

Kamelya, anlattıklarınıza bakılırsa yuvayı yıkacak kadar değil, hele hele küçük bir yavrunuz var iken, bir çocuğun her yaşta anne babaya ihtiyacı var ama küçük iken çok daha fazla. evlilik ve anne babalık fedakarlık ister, sabır ister,,,işin içinde çocuk olunca akan sular duruyor..yavrular anneli babalı büyüsün.
kırk yıldır bu yolun yolcusu torun sahibi bir büyünüz olarak '' iyi baba'' dediğiniz eşinizin iyi de eş olması belki de aile terapistine gidilip uzman yardımı alınarak mümkün olabilir diyorum naçizane.

Son düzenleme:
boşanma konusuna anladığım kadarıyla sizde tam olarak karar vermiş değilsiniz.. eşinizle güzel bir konuşma yaparsanız ve aile danışmanına giderseniz düzelmeyecek gibi görünmüyor durumunuz.. ortada yavrunuz var yuva yıkmak çok kolaydır ya sonrası önemli olan bunu düşünmeniz..
umarım herşey gönlünüzce olur...

şu ne der bu ne der den bir korkmayın Allah aşkına
teyzen değil mi konuşacak olan bırak konuşsun yaa
boşanmak için düşünmelisin çocuğun var
ama ailenin yanına gidip korkutabilirsin
iyi bir ders verirsen ancak istediklerin olur...

Gitme aksam bir yere gidip butun sorunlarimizi konusalim dedi. Bnm hakli oldugumu bile dusunmuyorsun neyi konusacagz dedm biraz haklisin aslinda dedi

Aile terapistine gitmem diyor macera mi ariyor musum bnde evli kalmak istiyorsan gicedeksn dedim sesini cikarmadi

Gitmem diyor zorlasammi gitme aksam bir yerde oturup konusalim dedi beklemeli miyim sizce

Akşamı bekleyin madem öyle. . İçinizde ne varsa boşaltın. . . İçki konusundada yardım alması taraftarıyım hergün içmesi normal değil elbette. . Allah yardımcınız olsun :13:

Gitmem diyor zorlasammi gitme aksam bir yerde oturup konusalim dedi beklemeli miyim sizce

ben bekarım fikir paylaşmam doğru olur mu bilmem ama bence bekleyin oturup güzel güzel konuşulur ortada buluşulur belki.
eğer şimdi giderseniz eşinizin söyleyeceklerini bilemeyeceksiniz
ha konuşma sonrasında değişen bir şey olmazsa zaten gidiş yolu hep açık

Acaba tek sozumle kaldi gitmeye niyeti yokmus diye dusunur mu takmamaya devam eder diye korkuyorum acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…