- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi inessa armand
-
isin hukuki boyutunu bilmiyorum ama belki aramizda avukat arkadaslar vardir onlar yardimci olabilir.net kararinizi vermissiniz bosanmaya oyle anladim.acaba adamin.duzelme ihtimali hic mi yok.bebeginiz varmis onun.icin diyorum ama yaptiklari da hic hafife alinir seyler degil dogrusu
İşin hukuki kısmını bilemem de ayrılmaya karar verdiğiniz halde aynı evde yaşamaya devam etmeniz bana göre büyük yanlış.
Hem boşanmayı hem boşanma sonrası süreci zorlaştırmışsınız karşılıklı olarak.
Yani en güzeli avukata danışmak da evi terkedenin kusurlu olduğunu ben sadece burada okuyorum.Evet ben de bunun yanlış olduğunu farkettim o yüzden evden ayrılmak istiyorum. Ama bir taraftan da bazı yerlerde evi terk etmenin kusurlu davranış olduğunu okuyorum Bizim durumumuzda da böyle olur mu diye öğrenmek istedim
Allah güç kuvvet sabır versin bu zorlu süreçte. Ne yazık ki bilgim yok size akıl verebilmek için.
Rica ederim.Tesekkur ederim..
Laale o zaman problem olmaz belki de.
Bazı avukatların sayfalarında da okudum burada da gördüm evet o yüzden sormak istedim. Su an avukata danışabilecek durumum da olmadığı icin..
Tesekkur ederim tanıdık bir avukat ayarlamaya çalışacağım
Bence bir baroya gidip ücretsiz avukatlara danışmanız en mantıklı ve iyi yol olur.
Cok gecmis olsun.
Ayrilma isteyinizde kararli oldugunuza cok sevindim.
Altin konusunda bence hic bir sansiniz yok cunki varligini subut edecek bir sey yok malesef.
İsiniz cok zor gercekten, 11 aylik bebekle yaşadiklariniza cok uzuldum.
Bence de en iyisi evden ayrilmak.
Evet sanırım en iyisi öyle olacak. Bir kaç kişiye haber yolladım avukat ayarlamak için, eğer ayarlayamazsam öyle yapacağım.
Barodan ücretsiz avukat ayarlamak için fakirlik belgesi filan isteniyormuş. Ben normalde devlet memuruyum ve ücretsiz izindeyim, onun bir engeli olur mu diye de araştırdım ama bir bilgiye ulaşamadım.
Bebeğim de olduğu için eve tıkılı kalmış gibi hissediyorum. En iyisi akrabalarımın yanına gidip orada araştırmak olacak herhalde.
Teşekkür ederim
sanmıyorum sigortanız ücretsiz izindeyken yatmadığı için sanırım barodan avukat verirler.
Bosanma surecinde bazi erkekler o kadar cirkeflesiyor ki. Oyuzden insaf filan beklemeyin. Hem de borcu cok, asla vermez.Teşekkür ederim zor oldu ama daha fazla bekleyemedim. İnsan kaldıramıyor malesef.
Altın konusunda onun insafına kalacak gibi hissediyorum ben de. Ama iyi bir avukata danışıp tazminat davası açmak istiyorum, şahitlerim var sağdan soldan benden gizli borç istediğine dair. Belki işe yarar.
Bosanma surecinde bazi erkekler o kadar cirkeflesiyor ki. Oyuzden insaf filan beklemeyin. Hem de borcu cok, asla vermez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?