Boşanma kararı verebilmem için yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence bi aile terapisi alın çok faydasını görürsünüz. Sevgi varsa çook ciddi bi probleminiz yoksa evliliğinizi kurtarın derim. Evlilik terapisi iyi gelir umarım.

"Tamam çocuk sende kalsın, sende babasısın" deseydin eşin düzelirdi...

Belki de haklısınız biz anneler de suçlu . Kim bakacak sen isten çıkıp mı bakacaksın yoksa ablaların ya da annen mı dedim. Orasını brn bilirim dedi. Asla bakamazlar nereye bakıyorlar. Aslında doğru bırakacaksın görecek dünyanın kaç bucak olduğunu.

Güncelleme üzerine yazıyorum, bu zamana kadar evliligin bitmesiyle ilgili net birşey söylemediyseniz, kaybetmekten korkmuştur. Eşiniz ne yaparsa yapsın ayrılık lafını yapacağınızı düşünmemiştir belki bu zamana kadar. Misafirlee gidince, sakin ama kararlı bir şekilde konuşun, bu şekilde yürütemeyeceğinizi bilsin eşiniz, belki toparlamaya çalışır kendini.

İyi geceler kizlar. Bir aradan sonra yine ben. 3.5 senelik evliyim. 1.5 yaşında bir oğlum var. Aslında konuşmaya başlasam sanki yıllarca anlatabilirmisim gibi. Öyle doluyum ki.

Eşim aşırı sinirli, ofkleli ,ruh hali çok değişken, en küçük şeyden kavga çıkarabilen biri. Çok baskın bir karakter. Aşırı ben erkeğim kafasında biri. Üst düzey bir eğitim almış yurt dışı dahil. Ama kafa yapısı tam eskinin erkekleri. Benden de eski kadınlar gibi olmamı istiyor. Sürekli her kavgada modern kadınlar işte der durur. Bugün de bana diyor ki mesela keşke bir fino alsaydın öylesi lazımdı sana sizin cinsiniz öyle ister çünkü diyor. Yine itti kolumdan sarsti beni.

Azarlanmaktan hakaretten bıktım artık. Bu arada beni sever de. Nasıl bir sevmekse bu . İyi olduğumuz zamanlar acayip iyidir. Aşırı ince düşünceli bir adamdır. Ama kotuyseeekkk kabalığın dibine vurur.

Annesiz büyümüş biri. 10 yaşındayken kaybetmiş . Evli ablasinda kalmis biraz onun da kocası istememiş ablasına çok kotu davraniyormus bu da şahit oluyormuş. Babasi zaten bir kaç ay içinde evlenmiş .gelen kadın da çok aşırı disiplinli biri. Baba da öyle. Hiç sevgi şefkat görmemiş. Ben de eşimin sevmeyi sevilmeyi merhamet duymayı bilmediğini dusunuyorum artık .

Tükendim kızlar. Oğlum için çabaladim ama. Galiba sona geldim. Onun bu evde büyümesini istemiyorum.

Ayrıca kindardir da. Hiç birşeyi unutmaz. Bir bakmisim önüme gelivermis. Çok aşırı kendi doğrularıyla yaşar.
Kızlar özür dilerim. Çok karışık oldu biliyorum. Ama inanın kafam daha karışık. Çok yorgunum. Onu tanımadan önceki beni çok özledim.

Güncelleme: hanımlar bir tartışma daha yaşandı aramızda. Bu sefer ilk defa resti çektim. Hani seni bana kakaladilar gibi bir laf söyledi ya bana. Terbiyesiz dedim. Ben senin ne yazık ki hala resmiyette karinim dedim. Ben ortada bir kadın mıydım da sana iyi anlatip kakaladilar beni dedim. Ben o manada demedim onu dedi. Seni olduğundan iyi anlattılar falan filan geveledi. Sonra gitti geri geldi. Ne yazık ki karimsin öyle mi dedi. Ben de seni bosucam istediğin olsun dedi. Ben de ben de sana bunu dicektim aynen dedim. Bitsin dedim. Sonra çocuğu asla sana vermem dedi onun soyadı ... Falan dedi. Ben de vicdansız sen annesiz buyumenim ne olduğunu biliyorsun ona da mı bunu yapacaksın dedim. Olurum çocuğumdan vazgecmem dedim. Sonra bir gitti geldi. Bir şeyler geveledi. Sonra odaya çağırdı. Gittim özür dile barışalım dedi. Kendi de özür diledi. Sarıldı. Sonra laf atmaya başladı falan.

Neydi bu şimdi? Bu sefer ilk defa boşanmayı göze aldigimi görünce korktu mu . Ama neden? Benden vazgeçemediği için mi yoksa başka şeyler mi var kafasında?
Gerçekten bosanmayacaksaniz bir daha bosanacagim demeyin.ikna etmesine izin vermeyin sizi.nasilsa bosanmiyor deyip daha beterini yapacak.malesef sevgisiz büyüyen insanlar böyle değiştiremezsiniz.cocuklarina da aşırı düşkün olanlari sa ayrı dert oluyor.kurtulamiyorsunuz

Açıkça fikrinizi soyleyin son kez sans verdiginizi yoksa amacinizin bosanmak ve gayet net sekilde bunu yapacaginizi anlatin.son.kez deneyeceginizi uzmandan destek alma fikrini de dusunun kartlarinizi acik oynayin ve kesinlikle kararınızin arkasinda durun Allah kolaylik versin

İyi de işte ona göre suçlu benim. Onu delirten benim. Ben uyumsuzum ben ben ben . İste lanet bir insanım. Az önce bana dedi ki beni evlenmeden önce ona övenler beni kakalamak için demis. Düşünebiliyor musunuz. Bu nasıl agir bir laf. Dayanamıyorum. Dayanamıyorum
Seni de öven olmadı şüphelenmem lazımdı bir insan da iyi birşey söylemez mi diye cevap verseydiniz keşke. Üzülmeyin siz resti çekin zaten dayanamıyorsunuz en kötü boşanırsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X